Kringloop Op Struun in Surhuisterveen

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Op Struun. De kringloopwinkel in Surhuisterveen die bekend staat om zijn warme, knusse sfeer. Met een breed assortiment dat varieert van spelletjes tot babyspullen en van huishoudelijke spullen tot kleding!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

Een klein winkeltje, maar leuke en goede kwaliteit spullen. Blij dat de afvalberg zo iets verkleind wordt.

Review door
Regina Boersma

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloop Op Struun: Terug naar de Oorsprong met Warmte en Knusheid

Over Kringloop op Struun: mogelijk het kleinste kringloopwinkeltje van de drie noordelijke provincies, maar met een overvloed aan warmte en knusheid. Ons doel is terugkeren naar de essentie van de kringloopwinkel: hergebruik en betaalbaarheid. In ons gezellige winkeltje is iedereen welkom en streven we ernaar kwalitatief goede producten aan te bieden. Met iets voor elke portemonnee, nodigen we je uit om ‘Op Struun’ te gaan in onze diverse hoekjes en te ontdekken wat je zoekt.

Wat Mag er Ingeleverd Worden?

Bij Kringloop Op Struun is ons aanbod divers, variërend van spelletjes en babyspullen tot huishoudelijke artikelen en kleding. Om ons aanbod groot en gevarieerd te houden, kun je ook producten bij ons inleveren tijdens openingstijden. Wij accepteren echter geen kapotte/vervuilde items, meubels of grote huishoudelijke apparaten. Bij twijfel over de mogelijkheid om een product in te leveren, nodigen we je graag uit in de winkel voor een kopje koffie. Uiteraard kun je ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen voor vragen.

Onze Kwaliteitsnormen

Bij Kringloop Op Struun hanteren we hoge kwaliteitsnormen, waardoor je ervan uit kunt gaan dat alle producten in onze winkel van goede kwaliteit zijn. Beschadigde of kapotte items zul je bij ons niet vinden, dus je kunt met vertrouwen shoppen en genieten van je vondsten.

Bezoek Kringloop Op Struun in Surhuisterveen

Kringloop Op Struun in Surhuisterveen is een gezellige, knusse plek waar je terecht kunt voor kwalitatieve tweedehands producten tegen betaalbare prijzen. Wees welkom in ons winkeltje en ga lekker ‘Op Struun’! Voor meer informatie kun je ook terecht op onze Facebook-pagina en LinkedIn-pagina. Benieuwd naar andere kringloopwinkels in Friesland? Neem dan een kijkje op Kringloop-info.nl.

1 gedachte over “Kringloop Op Struun in Surhuisterveen”

Laat hieronder een review achter