Kringloopwinkel Bazaar & Outlet Angelslo

Ontdek betaalbare schatten bij Kringloop & Outlet Angelslo in Emmen – boeken, meubels, kleding en meer. Jouw tweedehands avontuur!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloop & Outlet Angelslo: De Thrift Store Avontuur in Emmen

Welkom bij Kringloop & Outlet Angelslo, dé kringloopwinkel in Emmen waar je een grote verscheidenheid aan spullen kunt vinden tegen voordelige prijzen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, meubels, kleding of zelfs borden, deze winkel heeft het allemaal. Gelegen aan Statenweg 3a, 7824 CR Emmen, is deze winkel gemakkelijk bereikbaar en heeft het een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid.

Wat Kan Je Brengen Naar de Kringloop & Outlet Angelslo?

Ben je bezig met opruimen en heb je overtollige spullen die je niet meer nodig hebt? Bij Kringloop & Outlet Angelslo kun je je gebruikte spullen brengen. Ze nemen onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen aan. Door je spullen naar de kringloop te brengen, draag je actief bij aan duurzaam winkelen in Emmen.

Waar Moet Je Op Letten bij de Kringloop & Outlet Angelslo?

Bij een bezoek aan Kringloop & Outlet Angelslo zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hoewel ze een breed scala aan gebruikte spullen aanbieden, is het belangrijk om de kwaliteit van de items te controleren voordat je ze koopt. Zorg ervoor dat de meubels stevig zijn en dat kledingstukken geen grote slijtageplekken hebben. Daarnaast kunnen sommige items misschien wat schoonmaak of reparatie nodig hebben, dus wees bereid om wat werk in de spullen te steken als dat nodig is.

Hoe Werkt de Kringloop & Outlet Angelslo?

Bij Kringloop & Outlet Angelslo kun je tijdens de openingsuren van dinsdag tot en met zaterdag de winkel bezoeken. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan spullen, waarvan sommige nieuw en andere gebruikt zijn. Het winkelpersoneel staat klaar om je te helpen bij het vinden van wat je zoekt. Of je nu een boek, een set gereedschappen, meubels of kleding nodig hebt, je zult zeker iets interessants vinden.

Daarnaast heeft Kringloop & Outlet Angelslo unieke programma’s en kortingen voor hun klanten. Ze bieden regelmatig speciale aanbiedingen waarbij je nog meer kunt besparen op je aankopen. Bovendien hebben ze een actieve aanwezigheid op social media, zoals Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Breng een bezoek aan Kringloop & Outlet Angelslo in Emmen en ontdek de schatten die je kunt vinden.

Laat hieronder een review achter