Kringloopwinkel alledaags & bijzonder

Ontdek unieke vondsten in Koog aan de Zaan bij Alledaags & Bijzonder – jouw destination voor kringloop schatten. Woensdag tot zaterdag geopend.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Erg leuke kringloop! Ik werd goed geholpen en de man bij de kassa was erg vriendelijk. Ik raad het zeker aan!”

Sarah

“Geweldige winkel. Zo hoort een kringloopwinkel te zijn. Het is echt aan te raden om hier te komen snuffelen”

anna van den weerdenburg

“Ik heb er bijzondere artikelen gevonden. Fijne winkel voor de verzamelaar.”

hilde wendt

Meer reviews lezen…

Alledaags & Bijzonder: De Thrift Store in Koog aan de Zaan

Alledaags & Bijzonder is een populaire kringloopwinkel gelegen aan het Zuideinde 142 in Koog aan de Zaan. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren, is dit de ideale plek om te gaan winkelen voor unieke en betaalbare items. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10:00-16:30 uur en biedt een breed scala aan producten.

Wat kan je meenemen naar Alledaags & Bijzonder?

Bij Alledaags & Bijzonder kan je verschillende soorten spullen meenemen. Het assortiment omvat onder andere huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, fietsen, muziek en vintage items. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of een uniek kledingstuk, je vindt het hier zeker.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om de staat van het product te controleren voordat je het aanschaft. Kijk bijvoorbeeld of er geen beschadigingen zijn en of alles naar behoren werkt. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt Alledaags & Bijzonder?

Bij Alledaags & Bijzonder kan je zowel contant als met je pinpas betalen, inclusief contactloos betalen. Het is handig om te weten dat de inbreng van goederen momenteel selectief en beperkt is vanwege de beschikbare ruimte en hoge afvalkosten. Dit zorgt ervoor dat alleen de beste items in de winkel terechtkomen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Alledaags & Bijzonder biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo is de winkel ook te vinden op Marktplaats, wat betekent dat je ook online kunt shoppen bij Alledaags & Bijzonder. Mis geen enkele update en volg de kringloopwinkel op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en duurzaam tweedehands winkelen via social media.

Bezoek Alledaags & Bijzonder in Koog aan de Zaan

Wil je een bezoek brengen aan een kringloopwinkel in Koog aan de Zaan? Alledaags & Bijzonder is de plek waar je moet zijn! Met een breed scala aan goederen, unieke programma’s en vriendelijke service, is deze winkel zeker een bezoek waard. Kom langs tijdens de openingstijden en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn. Voor meer informatie, bezoek de Facebook-pagina van Alledaags & Bijzonder.

Keywords: kringloopwinkel Koog aan de Zaan, tweedehands winkelen, Alledaags & Bijzonder

14 gedachten over “Kringloopwinkel alledaags & bijzonder”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij alledaags & bijzonder. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel alledaags & bijzonder. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel alledaags & bijzonder. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met alledaags & bijzonder. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter