Kringloopwinkel Weggeefwinkel NIX in Zaandam

Ontdek Weggeefwinkel NIX in Zaandam Рd̩ plek voor gratis tweedehands kleding, boeken, elektronica en meer. Geven en ontvangen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Vriendelijk man die me hielp en alles echt voor niets 👍👍👍👍👍👍 …”

ronald blom

Meer reviews lezen…

Weggeefwinkel NIX РD̩ plek om te geven en te ontvangen

Ben je op zoek naar een plek waar je spullen kunt brengen die je niet meer nodig hebt? Of ben je juist op zoek naar leuke tweedehands items? Dan is Weggeefwinkel NIX in Zaandam dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Sint Cathrijnestraat 12, biedt een veilige en vriendelijke omgeving waar iedereen welkom is om spullen te doneren en mee te nemen.

Wat kun je naar de weggeefwinkel brengen?

Bij Weggeefwinkel NIX kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer gebruikt of nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, boeken, elektronica, huishoudelijke apparaten en decoratieve items. Het motto van de winkel is “niets is niets”. Dit betekent dat alles wat je brengt, gratis wordt weggegeven aan mensen die het nodig hebben. Zo draag je bij aan een duurzame en milieuvriendelijke samenleving, waarin hergebruik centraal staat.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de weggeefwinkel?

Bij het winkelen in de weggeefwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de spullen. Hoewel alle items gratis zijn, wil je natuurlijk wel iets ontvangen dat nog in goede staat verkeert. Neem daarom de tijd om de producten die je interesseren zorgvuldig te bekijken. Daarnaast is het ook goed om te weten dat Weggeefwinkel NIX een LGBTQ+-vriendelijke omgeving biedt. Iedereen is welkom en wordt met respect behandeld, inclusief transgenders. Dit maakt de winkel een veilige plek voor iedereen.

Hoe werkt de weggeefwinkel?

Het concept van Weggeefwinkel NIX is eenvoudig. Je kunt tijdens de openingstijden naar de winkel gaan en daar je spullen doneren of andere items meenemen. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeermogelijkheden. De klantvriendelijke medewerkers helpen je graag met eventuele vragen en zorgen ervoor dat alles ordelijk verloopt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Weggeefwinkel NIX biedt meer dan alleen gratis spullen. Ze hebben verschillende unieke programma’s en diensten. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingsdagen waarbij je extra kunt besparen op bepaalde items. Daarnaast werken ze samen met lokale organisaties om mensen in nood te ondersteunen door ze gratis kleding en andere benodigdheden te bieden.

Wil je meer weten over Weggeefwinkel NIX? Bezoek dan hun Facebook-pagina of Twitter-pagina voor de laatste updates en informatie. Of ga direct naar hun winkel in Zaandam en ontdek zelf de schatten die op jou wachten!

Keywords: Kringloopwinkel Zaandam, Weggeefwinkel NIX-Zaandam

1 gedachte over “Kringloopwinkel Weggeefwinkel NIX in Zaandam”

Laat hieronder een review achter