Kringloopwarenhuis Het Goed Zaandam

Ontdek duurzame koopjes bij Het Goed Zaandam: tweedehands gereedschap, speelgoed, meubels en meer. Bespaar geld en consumeer bewust!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Zaandam: Duurzaam Winkelen in Zaandam

Ben je op zoek naar een duurzaam winkelconcept waar je tweedehands spullen kunt kopen? Dan is Kringloopwarenhuis Het Goed Zaandam de plek voor jou. Gelegen in het pittoreske Zaandam biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan producten voor iedereen die bewust wil consumeren en tegelijkertijd geld wil besparen.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Als je je huis wilt opruimen en overtollige spullen hebt die je niet meer nodig hebt, dan is Het Goed Zaandam de ideale plek om ze naartoe te brengen. Het Goed Zaandam neemt graag je bruikbare goederen in, zoals meubels, kleding, huishoudelijke apparaten, boeken en speelgoed. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving door het hergebruik van goederen te stimuleren.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij Het Goed Zaandam vind je een breed assortiment aan producten, variërend van gereedschappen en huishoudelijke apparaten tot kleding en vintage items. Hoewel de meeste spullen in goede staat verkeren, is het belangrijk om altijd goed te letten op de kwaliteit en functionaliteit van de items die je wilt kopen. Controleer bijvoorbeeld of elektronische apparaten naar behoren werken en of kleding geen beschadigingen heeft. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe werkt het bij Het Goed Zaandam?

Het Goed Zaandam werkt volgens het principe van de kringloopwinkel. Dit betekent dat ze gebruikte goederen innemen, sorteren en vervolgens weer verkopen. De opbrengsten worden gebruikt om werkervaringsplaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door bij Het Goed Zaandam te winkelen, ondersteun je niet alleen duurzaamheid, maar ook een sociaal initiatief.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Het Goed Zaandam zijn er verschillende programma’s en services beschikbaar om je winkelervaring nog aangenamer te maken. Zo bieden ze een bezorgservice waarmee je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is er een innamebalie waar je je gebruikte goederen kunt afgeven. Heb je even behoefte aan een pauze tijdens het winkelen? Neem dan plaats in de gezellige koffiehoek en geniet van een verfrissend drankje.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen van Het Goed Zaandam? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste tweedehandsvondsten en duurzame initiatieven.

Het Goed Zaandam is onderdeel van de landelijke kringloopketen Het Goed, met maar liefst 30 filialen verspreid door heel Nederland. Dus waar je ook woont, er is altijd een Het Goed vestiging in de buurt waar je kunt genieten van duurzaam winkelen.

Mis deze unieke kans niet en bezoek Kringloopwarenhuis Het Goed Zaandam aan de Stormhoek 4, 1506 SW in Zaandam. De winkel is geopend op alle dagen van de week, zodat je op je gemak kunt rondsnuffelen en de mooiste vondsten kunt ontdekken. Voed je duurzame levensstijl en geniet van de voordelen van tweedehands winkelen bij Het Goed Zaandam!

278 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Zaandam”

 1. ★★★★☆

  I was offered to sell items for top price. Wanted to sell a book I handed in for 20 euros. scandalous…what t is asked for clothing. I will never hand in anything again nor will I buy here. Review removed why.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Wie is er verantwoordelijk voor het bedenken van de prijzen voor producten die jullie gratis krijgen? Weer zo n typisch Nederlands bedrijf die mensen bedriegen en alleen aan maximale winst denkt.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Hele mooie spullen, kleding wel echt te duur en het personeel had blijkbaar een hele slechte dag. Alleen de jongen bij de kassa was super vriendelijk, de rest was niet om aan te spreken

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Het is de slechtste kringloop vd zaanstreek geworden. De prijzen zijn veel te hoog, en de bedrijfsleiding lijkt fout en corrupt. Het heeft zijn idealistische nut jammer genoeg verloren. Beter naar noppes gaan

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Prima service.kocht er een bankstel en is keurig op tijd afgeleverd…omdat het die middag zo regende heeft de chauffeur mij even geholpen naar binnen brengen..grote klasse..en nogmaals bedankt

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Give them free stuff so they can get the top prize for it. Customers dont get anything for free, not even a discount, they have to work and pay for it.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Zojuist spullen gebracht. De medewerker begint vervolgens met de spullen te gooien. Ik heb het niet op de juiste plaats gezet. Klaarblijkelijk wordt er zo omgegaan met dingen die je nog 2e leven gunt.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Regular stop on our recycling round. Usually leave empty-handed. But sometimes Only they do charge top dollar for what I consider to be other peoples scraps! Today even a stone bird bath is more expensive than new earth! Then recycling is no longer fun.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Erg fijne kringloopwinkel best prijzig qua boeken, maar een fijne kringloopwinkel om naar toe te gaan. Gratis parkeren voor de deur

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Geen kringloopwinkelprijzen: Hier wordt de klassieke fout gemaakt die je helaas wel eens vaker ziet bij grotere kringloopwinkels: te hoge prijzen. Boeken 2 keer de prijs die je elders betaald. Stripboeken 3x de prijs. Meubels zijn ook veel te hoog geprijsd. Op de speelgoedafdeling vind ik dan Dekamarkt zegelactieLego die te koop aangeboden wordt en dan heb ik het hele verhaal over deze winkel wel verteld. Gelukking zijn er in de buurt verschillende kringloopwinkels te vinden die het wel begrijpen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Zaandam. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan warenhuis Het Goed Zaandam. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Zaandam. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Zaandam. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Hele grote, netjes gesorteerde kringloop. Ruim assortiment. Gratis parkeren. De kleding ziet er mooi uit en er wordt zelfs een interieurparfum gebruikt. Kreeg een beetje een boetiek gevoel. Helaas zijn de prijzen wel aan de hoge kant. Het personeel is vriendelijk. Ons hondje was ook van harte welkom. We hebben lekker gesnuffeld!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter