Kringloopwinkel Stichting Hand-Werk

Ontdek unieke vondsten bij Stichting Hand-Werk, Amsterdam: kleding, meubels en workshops. Topkwaliteit en service in hartje Ruigoord.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag14:00-18:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hagar is een aardige persoon die met me sprak over de geschiedenis van haar winkel en het land waarop het staat. Ook veel coole en unieke dingen in haar winkel waar je lang naar zult blijven zoeken”

Sean Reifman

Meer reviews lezen…

Stichting Hand-Werk: Een unieke kringloopwinkel in Amsterdam

Stichting Hand-Werk is een bijzondere kringloopwinkel gevestigd in Ruigoord, Amsterdam. Deze winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en staat bekend om haar uitstekende service en kwaliteit. In dit artikel beantwoorden we veelgestelde vragen over Stichting Hand-Werk, zoals wat je kunt brengen naar de kringloopwinkel, waar je op moet letten tijdens het winkelen en hoe de winkel werkt.

Wat kan je brengen naar Stichting Hand-Werk?

Stichting Hand-Werk neemt graag allerlei spullen in ontvangst. Of je nu kleding, meubels, boeken, elektronica of huishoudelijke artikelen hebt, je kunt het allemaal meenemen naar deze kringloopwinkel. Het is belangrijk dat de spullen nog bruikbaar en in goede staat zijn. Door jouw donaties te brengen naar Stichting Hand-Werk draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen om voordelig prachtige tweedehands items te vinden.

Waar moet je op letten tijdens het winkelen bij Stichting Hand-Werk?

Bij Stichting Hand-Werk is er altijd iets te ontdekken. Het is belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en de staat van de spullen die je wilt kopen. De winkel heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, dus je kunt erop vertrouwen dat je waar voor je geld krijgt. Daarnaast biedt Stichting Hand-Werk een galerij op haar website waar je een glimp kunt opvangen van de prachtige items die ze te koop hebben.

Hoe werkt Stichting Hand-Werk?

Stichting Hand-Werk maakt het winkelen bij een kringloopwinkel eenvoudig en toegankelijk. De winkel accepteert zowel betaalpassen als creditcards, waardoor je gemakkelijk kunt betalen voor je aankopen. Daarnaast hanteert de winkel aantrekkelijke openingstijden. Stichting Hand-Werk is momenteel gesloten op maandag tot en met zaterdag, maar op zondag kun je er terecht van 14:00 tot 18:00 uur. Let er wel op dat deze tijden altijd kunnen veranderen, dus het is verstandig om voor je bezoek de meest actuele openingstijden te controleren.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast haar reguliere activiteiten biedt Stichting Hand-Werk ook unieke programma’s en diensten aan. Zo organiseert de winkel regelmatig evenementen en workshops om creativiteit en duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast kun je bij Stichting Hand-Werk genieten van een gemiddelde 5.0/5 sterren ervaring, wat aangeeft dat klanten zeer tevreden zijn over de service en kwaliteit die de winkel biedt.

Voor meer informatie over Stichting Hand-Werk, bezoek hun website of neem contact op met de winkel. Of je nu spullen wilt doneren of op zoek bent naar prachtige tweedehands items, Stichting Hand-Werk verwelkomt je graag in hun winkel in Ruigoord, Amsterdam. Kortom, een geweldige kringloopwinkel waar je kunt vinden wat je zoekt.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Stichting Hand-Werk”

  1. ★★★★★

    Hagar is a lovely person who talked to me about the history of her shop and the land it is on. Lots of cool and unique things in her shop too that will keep you looking for a long time

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter