Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam

Ontdek duurzame deals bij Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam – topkeuze voor betaalbare kleding en boeken, geliefd bij locals!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote verrassing in Zaandam. De grootte van de winkel lijkt klein, maar is in feite enorm, rekening houdend met het feit dat er alles in zit (alsof we alles in elke kringloop krijgen), als je binnenkomt – denk je – hmm.. oké, je gaat dieper de winkel in – en het is zo’n “wauw”. We zijn in veel van dergelijke winkels geweest en deze heeft echt indruk op ons gemaakt. De service is echt heel beleefd, de prijzen zijn perfect te noemen (echt aangepast aan de werkelijke staat van het product, vaak lager dan zou moeten, en in verschillende kringloops is de prijs te hoog). Succesvol winkelen tot nu toe – geen nadelen voor de winkel en ik weet zeker dat het niet zal veranderen. Ik zal er graag meer dan eens teruggaan. Ik groet het personeel hartelijk en bedankt voor de leuke sfeer ??”

Justyna Liberek

“Goed gesorteerde tweedehandswinkel, met alles van grote meubels tot een grote selectie boeken, kleding, wat keukenapparatuur en decoraties. Pinnen doen ze niet zo goed om contant geld mee te nemen. Als het op donaties aankomt, kunnen ze een beetje te kieskeurig zijn. Ze weigerden enkele tuinmeubelkussens die online voor heel wat euro’s verkocht werden wegens plaatsgebrek. Dus voor alles wat groot is, is het het beste om te vragen voordat je spullen overdraagt.”

Kristina Nyberg

“Het was gezellig druk in de winkel, personeel was vriendelijk. Je kunt niet pinnen in de winkel, maar je mag wel ter plekke geld over maken met internetbankieren op je mobiele telefoon. Rommelig, maar wel goed gesorteerd. Ze hebben veel echt oude spullen zoals stoofjes, lampen en servies. Niet alles had een prijssticker, maar de prijzen die ik zag, waren heel schappelijk. Ik kreeg hier echt het kringloopgevoel, anders dan in sommige winkels van ketens”

Hendrike

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Zaanstreek: Alles Wat Je Moet Weten

Kringloopwinkel Zaanstreek, gelegen aan de Zuiddijk 109 in Zaandam, is een van de geweldige tweedehandswinkels die je kunt ontdekken in deze stad. Als je op zoek bent naar duurzame winkels, dan ben je hier aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, blijkt deze kringloopwinkel een populaire keuze te zijn onder de lokale bevolking.

Wat Kan Je Brengen naar Kringloopwinkel Zaanstreek?

Een van de meest gestelde vragen over kringloopwinkels is wat je kunt doneren. Bij Kringloopwinkel Zaanstreek kun je diverse items doneren, waaronder kleding. Dus als je die stapel oude kleren wilt opruimen en er iemand anders blij mee wilt maken, dan is dit de plek om naartoe te gaan. Door spullen opnieuw te gebruiken, help je niet alleen het milieu, maar ook andere mensen die op zoek zijn naar betaalbare en unieke items.

Wat Kun Je Verwachten Bij Kringloopwinkel Zaanstreek?

Bij een bezoek aan Kringloopwinkel Zaanstreek zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Recensies van eerdere klanten hebben vaak prijzen benadrukt, wat suggereert dat deze kringloopwinkel redelijke en betaalbare prijzen hanteert. Het vriendelijke personeel wordt ook regelmatig genoemd, waardoor klanten zich welkom voelen en graag terugkomen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan boeken beschikbaar, waardoor boekenliefhebbers hier zeker iets interessants zullen vinden.

Hoe Werkt Kringloopwinkel Zaanstreek?

De openingstijden van Kringloopwinkel Zaanstreek zijn als volgt: – Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 10:00-17:00 uur – Maandag, donderdag en zondag: gesloten

Je kunt meer informatie vinden op de winkelpagina, inclusief het adres en de mogelijkheid om de route naar de winkel te plannen.

Kringloopwinkel Zaanstreek biedt ook enkele unieke programma’s, kortingen en extra services. Het is aan te raden om hun sociale mediakanalen in de gaten te houden, zoals Facebook en Twitter, om op de hoogte te blijven van eventuele speciale aanbiedingen of evenementen.

Dus als je op zoek bent naar een kwalitatieve kringloopwinkel in Zaandam, bezoek dan Kringloopwinkel Zaanstreek. Breng je gebruikte spullen naar deze winkel en geef ze een tweede leven. Je zult niet alleen bijdragen aan het verminderen van afval, maar ook genieten van het kopen van unieke en betaalbare items.

111 gedachten over “Kringloopwinkel Zaanstreek in Zaandam”

 1. ★★★★★

  Expensive thrift store. Sos elderly foundation without activity. They also drive a big BMW weighing a ton, often on holiday and they have a big house.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  De beste kringloop van Zaandam en omstreken! Wat kan ik genieten om hier rond te lopen. Personeel aardig. Leuke spullen en altijd een goede prijs! Voelt voor mij altijd als ontspanning om even rond te lopen:)

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Very kind, friendly and helpful staff. I bought so many things for my son s apartment who just moved to Amsterdam from Hong Kong. We went back to even buy more. Very grateful I was told by friends about this shop

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Zaanstreek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  My family and I just moved here from abroad, so were starting from scratch. This place has so many practical items (and hidden treasures) to furnish any home. They also offer delivery for a low cost. Well be coming back again and again for sure!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Zaanstreek. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  De boeken waren helaas duurder geworden. Voorheen 6 voor 5,00, nu 2,00 per stuk. Jammer. Verder vind ik dit altijd een leuke en gemoedelijke kringloop waar je even lekker kunt snuffelen. Ik heb ditmaal alleen wat spullen gebracht en niets gekocht.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Beetje volle, rommelige kringloopwinkel waar je meestal toch met iets in je handen weer naar buiten gaat. Vriendelijk personeel. Geen pinautomaat maar met bijvoorbeeld een tikkie is dat euvel prima te overkomen. Gelukkig maar, want dan kan die gevonden schat toch nog mee naar huis!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Great surprise in zaandam. The size of the store seems to be small, but in fact it is huge, taking into account the fact that it has everything in it (as if we will get everything in every kringloop), when you enter- you think- hmm … ok, you will go deeper into the store- and it is such wow. We have been to many such stores and this one really impressed us. The service is really very polite, the prices can be said to be perfect (really adjusted to the actual condition of the product, often lower than they should be, and in various kringloops the price is too high). Successful shopping, so far – no disadvantages for the store and Im sure it will not change. I will be happy to go back there more than once. I warmly greet the staff and thank you for the nice atmosphere

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Prima zaak, heerlijk rommelig. maakt het speuren naar iets leuk. Prijzen prima, jammer dat stichting sos ouderen geen anbi is, en er is weinig informatie over de activiteiten van de stichting (als die er nog zijn).

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Zaanstreek. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Zaanstreek. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter