Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost

Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost. De ligging is heel centraal naast het OLVG in Amsterdam oost. De winkel oogt nogal smoezelig en onverzorgd, zowel van binnen als van buiten: Vieze ramen, slecht schilderwerk. Ook binnen veel zwervende artikelen op de grond en naast de kasten. Leuk is de oranje kleur die overal in de winkel terugkomt in het winkelmeubilair.  Moeilijk parkeren, kom op de fiets!
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
 Zemanta Related Posts Thumbnail

Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost

Camperstraat 42
1091 Amsterdam
Tel: 020-4631115

Openingstijden
ma 12.00 tot 17.00 uur
di t/m vrij 10.00 tot 17.30 uur
za 10.00 tot 17.00 uur

Spullen laten ophalen

Indeling en sortering bij Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost

In het rechterdeel vinden we vooral servies en ander kleingoed, in grote stellages met heel brede planken die aan beide zijden goed toegankelijk zijn. Het linkerdeel is ingeruimd voor alles wat van stof is: kleding, gordijnen, tafelkleden en tapijten. Helemaal achterin Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost is de meubelafdeling. Dat is een heel vochtige ruimte waar schimmel dan ook onvermijdelijk is …

Kleding

Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost heeft een opvallend leuke kledingafdeling, sommige items zijn wel wat ouderwets. In een aantal creatieve ‘graaibakken’ met sjaals en andere accessoires zijn enkele vrouwen luidruchtig aan het spitten, die voldoen dus duidelijk aan een behoefte!

Speelgoed

Er is een kast met spelletjes en puzzels en een stelling met divers klein speelgoed. De kleine onderdelen liggen in dozen en kratten. Het speelgoed oogt over het algemeen allemaal echt gebruikt en is soms incompleet: bv. een timmerblok waarvan enkele staafjes ontbreken.

Meubels

Achterin, in een veel te vochtige ruimte, staan de meubels opgesteld. Er hangen wat schilderijen schots en scheef aan de muur, maar die kunnen de boel toch niet echt opfleuren bij Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost. De meubels zelf zijn redelijk van kwaliteit.

Servies

Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost heeft een ruim aanbod aan serviesgoed, het staat redelijk geordend in de stellages. In de brede etalage heeft men ooit waarschijnlijk iets aan leuke servies presentatie gedaan, maar dat wordt niet echt bijgehouden is onze indruk.
Jammer dat de etalage niet beter gebruikt wordt om een mooi visitekaartje mee af te geven.

Boeken en platen

De boeken staan gerubriceerd, maar in een veel te diepe kast. Soms in twee rijen achter elkaar, waardoor je natuurlijk niet ziet wat er in de achterste rij staat. Terwijl andere vakken weer leeg waren. De platen staan in kratten en zijn ook ingedeeld op categorie. Het aanbod is kwantitatief behoorlijk maar kwalitatief matig.

Bruingoed en witgoed

Kleine hoeveelheid elektronica, staat wel bij elkaar in een stellingkast.

Prijs-kwaliteitverhouding

Prima verhouding, niet veel bijzondere spullen.

Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost heeft

 • een of meer paskamers
 • geen koffiehoek
 • geen koffie, thee of fris
 • geen versnaperingen
 • geen bezoekerstoiletten
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal
 • een website

Bijzonderheden of andere opmerkingen

Beperkte informatie op de website van Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost

Opvallend item

Bewerkte spiegel, zie 1e foto.

Zelf gekocht

Foto’s van Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost

Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost

4 gedachten over “Kringloopwinkel Amsterdam Lokatie Oost”

  • ☆☆☆☆☆

   Bij de meeste kringloopwinkels kunt u een ophaalafspraak maken. We proberen die informatie zoveel mogelijk te vermelden, maar u kunt natuurlijk altijd even naar de dichtstbijzijnde kringloopwinkel bellen. Ik zie dat De Lokatie deze ophaalinfo heeft op hun eigen website.
   Ook haalt deze organisatie in principe alles in heel Nederland op: http://www.kringloopwinkel.nl/

 1. ☆☆☆☆☆

  goede middag

  ik heb een vraagje ik ben al een tijdje op zoek naar een loopstoel voor mijn kindje, hebben jullie die misschien? Iik hoop snel van u te horen want dan kan ik hem meteen komen halen

  met vriendelijke groet

  d . van der wal

  • ☆☆☆☆☆

   Ik weet niet of u van de winkel een reactie verwacht maar wij hebben slechts een website
   OVER kringloopwinkels. Voor bepaalde artikelen moet u nog steeds gewoon naar de winkel. Of even bellen.

   Succes,
   AK

Reacties zijn gesloten.