Kringloop Weesp Kringloper

Kringloop Weesp is van de Kringloper. Op deze locatie aan de rand van het centrum van Weesp vindt u deze bijzonder huiselijke kringloopwinkel!  De winkel blinkt uit door de bijzondere presentatie van de producten. Iedereen wordt vriendelijk welkom geheten, misschien in Weesp heel gewoon, maar voor ons als ex-Amsterdammers een verademing! Het pand bestaat uit drie ruimtes op de begane grond.  Parkeren kan voor de deur, op de grens van betalen en gratis dus even opletten!
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s
Zemanta Related Posts Thumbnail

Kringloop Weesp – Kringloper Weesp

Achtergracht 26-30
1381 BN Weesp
tel: 0294 48 04 96
gratis ophaalservice:
0900-8998180

Openingstijden:
ma 13.00 – 17.30 uur
di t/m vrij 09.30 – 17.30 uur
za 09.30 – 17.00 uur

Indeling en sortering

De entree van Kringloop Weesp bevindt zich in het midden van de drie panden, het middelste deel is vooral ingericht met glas, servies en decoratiemateriaal. Achteraan vindt u de de boeken en platen. Links is de mooie kledingafdeling en in het meest rechterdeel vindt u speelgoed, en electronika en wat meubels.

Kleding

Een heel verzorgde kledingafdeling met leuke presentaties, mooie rekken waarin de kleding met zorg gesorteerd is. Het doet niet onder voor een normale kledingwinkel, alles is netjes, schoon en goed draagbaar.

Speelgoed

Bij Kringloop Weesp is ook de speelgoedafdeling gezellig ingericht. Het aanbod is beperkt maar ziet er zeer ‘speelbaar’ uit.

Meubels

Het aanbod van meubels is wat schaars maar wát er staat is van bovengemiddelde kwaliteit en vriendelijk geprijsd. In aangeklede huiskamers staan de diverse stukken aantrekkelijk bij elkaar.

Servies

Een groot compliment voor de dame die bij Kringloop Weesp alles bijhoudt! Kraakhelder, prachtig gepresenteerd, met heel veel zorg en liefde onderhouden.
De prijzen zijn laag, mede daardoor behaalt men een hoge omloopsnelheid. U vindt er dus regelmatig nieuwe spullen, allemaal van zeer goede kwaliteit.
OPVALLEND: Het meeste glas en servies en glas wordt als meerdelige set gepresenteerd en geprijsd en ook allleen als set verkocht. Dat is voor de winkels met een groot serviesaanbod misschien een goede tip?

Boeken en platen

De boeken staan langs de wanden achterin, in goede kasten en voorzien van rubricering. Opvallend is dat de boeken binnen één vak gesorteerd zijn op hoogte, dat geeft een rustig beeld. De platen staan in het miden van de boekenafdeling en zijn op slechts twee categorieën ingedeeld: klassiek en overig.

Bruingoed en witgoed:

Redelijk aanbod, maar de nadruk ligt bij deze winkel duidelijk niet op elektronica. De Kringloper (zie ook Naarden en Hilversum) heeft niet echt een uitgebreide eigen technische dienst, ze kunnen de elektronica niet allemaal evengoed nakijken. U krijgt overigens wel een redelijke garantietermijn.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijzen liggen onder het gemiddelde van Noord-Holland, de kwaliteit ligt hoger dan elders. Goedkoop en gezellig winkelen dus! En Weesp is een bijzonder leuk stadje…

Personeel

Bijzonder actief en enthousiast personeel. Dit team zet echt iets speciaals neer. Tijdens ons bezoek hebben we zeker zo’n 6 mensen hun complimenten horen uiten over de presentatie en de sfeer in de winkel en terecht!

Kringloop Weesp heeft:

 • een of meer paskamers
 • geen koffiehoek
 • geen bezoekerstoiletten
 • geen apart invalidentoilet
 • winkelmandjes en/of wagentjes
 • gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal
 • een website
 • regelmatig een veiling of heeft andere speciale dagen
 • nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen:

Voor de gratis ophaalservice belt u met 0900-8998180
Men organiseert volgens de website zo nu en dan ook wel een veiling.

Opvallend item:

Oude strijkijzers.

Zelf gekocht:

 • Vaasje € 0,50

Foto’s

5 gedachten over “Kringloop Weesp Kringloper”

 1. ☆☆☆☆☆

  Heerlijke winkel, aardig personeel, vaak met humor ! Goede spullen, zeer verzorgd opgesteld, fijne prijzen, goede boeken. Heerlijke plek ! Ik kom bijna elke week uit Amsterdam.

 2. ☆☆☆☆☆

  Ben uit het zuiden afkomstig,en ben 1week in de maand in Weesp.
  Dan bezoek ik regelmatig, de Kringloper.
  Wat een enige winkel,en die meneer achter de kassa is zo super aardig.
  Mijn compliment.Toppy
  Groetjes Mevr.Besselink

 3. ☆☆☆☆☆

  Altijd mooi en netjes bv kleding of speelgoed enz. dus alles heel aardig medewerkers en vooral behulpzaam en vriendelijk, altijd mooie dingen en vooral heel schoon.
  De prijzen zijn heel goedkoop, echt waar!!!!!!!!!!! Ik zeg kom maar zelf beoordelen, ben zo blij als ik weer naar Weesp ga.

  Tot ziens dan in de winkel

 4. ☆☆☆☆☆

  Een van de leukste kringloopwinkels in de omgeving van Amsterdam. Ook aan het einde van de dag wordt je op een leuke “tongue-in-cheek” manier te woord gestaan door de baliemedewerker. Ondanks de krappe ruimte toch keurige indeling en presentatie.

  • ☆☆☆☆☆

   Ik sluit me aan bij de andere mevrouw. Een zeer leuke winkel en een zeer vrolijke man achter de kassa. Je gaat altijd blij weg.

Reacties zijn gesloten.