De beste manieren om geld te besparen bij het kopen van een smartphone

Veel mensen zijn het erover eens dat smartphones nu deel uitmaken van hun dagelijks leven. Je mobiele telefoon zit misschien altijd in je tas, zak of hand. Verschillende fabrikanten zijn zich bewust van deze behoefte en blijven grenzen verleggen op het gebied van mobiele technologische vooruitgang. Met dat in gedachten kun je overwegen een nieuwe telefoon te kopen wanneer ontwikkelaars een nieuw model uitbrengen. Dat gezegd hebbende, hier zijn de beste manieren om je te helpen geld te besparen wanneer je op het punt staat een nieuwe telefoon met sim only abonnement te kopen:

Vermijd de nieuwste modellen

Je komt misschien in de verleiding om de nieuwste smartphonemodellen te kopen die op de markt komen. Het kopen van de nieuwste eenheden zodra de fabrikant deze uitbrengt, kan rampzalig zijn voor je budget. Overweeg in plaats daarvan een paar weken of maanden te wachten voordat de prijs van je favoriete modellen daalt. Fabrikanten van mobiele apparaten kunnen hun nieuwe modellen duurder prijzen om de interesses van liefhebbers van mobiele gadgets te bevredigen. Zodra een nieuw model op de markt komt, kunnen de eerdere versies van een bepaalde mobiele telefoonlijn tegen lagere prijzen beschikbaar komen. Als je vastbesloten bent om de nieuwste smartphone te krijgen, denk er dan over om te wachten tot de prijs daalt.

Koop een tweedehands smartphone

Het kopen van een tweedehands smartphone is misschien geen slecht idee, zoals andere mensen in eerste instantie misschien denken. Toch is het het beste om goed over je opties na te denken in plaats van het eerste tweedehands apparaat te kopen dat je ziet. Een mobiel apparaat dat goed wordt verzorgd, heeft misschien een goedkoper prijskaartje, maar het apparaat heeft misschien nog veel leven in zich. Zoek naar tweedehands mobiele apparaten in verschillende online retailers. Je zou uiteindelijk een iPhone 8 kunnen vinden met een prijsverlaging van 200 euro ten opzichte van de standaard verkoopprijs, omdat het een tweedehands gadget is. Zorg er echter voor dat de gadget compatibel is met de simkaart die je van je mobiele provider hebt gekregen. Specifieke modi hebben mogelijk een vergrendeling die is geplaatst door andere mobiele serviceproviders. Dus als je een fout maakt en een incompatibele eenheid koopt, moet je mogelijk extra betalen om het apparaat te ontgrendelen.

Gebruik kortingen en promotiecodes

Je kunt je zoektocht naar nieuwe smartphones ook beginnen door mobiele serviceproviders te bekijken. Deze bedrijven kunnen pakketten aanbieden waarmee je mobiele diensten en nieuwe telefoons kunt krijgen. Je zou echter kunnen denken dat de prijs die je betaalt om de nieuwe apparaten van deze providers te kopen, hoog is. Als dat het geval is, kun je zoeken naar beschikbare promotiecodes en kortingen. Prijsverlagingen voor nieuwe eenheden van mobiele servicebedrijven helpen klanten geld te besparen bij het kopen van een nieuw model. Verizon Wireless biedt bijvoorbeeld de nieuwste iPhone- en Android-apparaten op de markt. De prijzen voor deze high-end gadgets zijn echter misschien niet ideaal voor mensen met een strikt budget.