Top 5 tips om geld te besparen op trainingskleding

Trainingskleding is een trendy (en winstgevend) lifestyle statement geworden. Overal zien vrouwen af ​​van hun gebruikelijke kleding ten gunste van hippe gymstijlen. Van bootcamp tot directiekamer, trainingskleding is de stijlrevolutie. Maar wat doe je als je niet het budget hebt voor de verscheidenheid aan luxe stijlen waarmee je zou kunnen opvallen in een zee van yogabroeken? Blijf lezen voor vijf zuinige tips om geld te besparen op sportkleding, zodat je er elke dag stoer en fit uitziet.

Mix & match

Gooi je oude sportkleding nog niet weg, doneer of hergebruik ze nog niet! Het is mogelijk dat je ze kunt mixen en matchen met je nieuwere stukken. Je zou altijd een paar nieuwe items van topkwaliteit kunnen uitgeven. Draai dan je oudere spullen in. En als je handig bent met naalden, draad of schaar, kun je altijd wat aanpassingen doen aan oudere items. Op deze manier hoef je niet een nieuwe Australian trainingspak aan te schaffen en kun je dus wat centen besparen! 

Denk buiten de doos

Geweldige kleding is niet altijd waar je denkt dat ze zullen zijn. Natuurlijk kun je naar een high-end winkel gaan en de nieuwste stijlen vinden. Maar je vindt er ook steile prijskaartjes. Je hebt misschien niet gedacht aan diverse winkels voor je volgende nauwsluitende legging. En als je met een personal trainer werkt, vraag hem dan of ze kledingkortingen krijgen. Dat doen ze vaak!

Shop online

Je bent in een winkel en vindt je volgende trainingskleding-ensemble, maar wacht. Je kunt waarschijnlijk online en vergelijkingswinkel zoeken naar iets soortgelijks. In feite kunnen slechts een paar van de juiste zoekwoorden een heel paneel met alternatieve keuzes opleveren. Het zijn de generieke merken die hun best doen om de high-end dingen te evenaren. Dus ook al is de kleding niet luxe, ze zien er nog steeds geweldig uit. Dit hoeft overigens niet beslist, zo zou je ook een prachtig trainingsshirt van Russell Athletic al voor 15 euro kunnen kopen! 

Abonneer op apps en e-maillijsten

Ken je die vervelende e-mails die kortingsbonnen bieden? Ja, die wil je echt gebruiken. Vind winkels die je leuk vindt en meld je aan voor hun promotieaanbiedingen zodat je geld kunt besparen als je Jako teamkleding wilt kopen. Je kunt ook een paar apps downloaden die gericht zijn op kringloopwinkelen en ervoor kiezen om ook meldingen van hen te ontvangen.

Heroverweeg kledingverzorging

Trainingskleding gaat meestal beter en langer mee met minder vaak wassen. Blijf ook bij koud water en hang je kleding aan een lijn om te drogen. Je verlengt niet alleen hun levensduur, maar je helpt ook het milieu. Hierdoor sla je dus twee vliegen in één klap, terwijl je ook nog geld bespaart doordat je minder vaak nieuwe kleding hoeft te kopen. 

Er zijn slechts een paar, gezond verstand ideeën nodig om te bezuinigen op je budget voor sportkleding. Volg de tips die genoemd zijn in dit artikel en je zult direct merken dat je minder geld kwijt bent aan het kopen van trainingskleren!