Kringloop Uden

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Uden – duurzame mode, meubels, boeken en meer voor een unieke en betaalbare winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop. Wel aardig wat spullen die eigenlijk de verkoop niet meer waard zijn. Qua prijs ok, soms wat rare uitschieters. Die spullen blijven dan ook een hele tijd staan. Maar ja, dat zie je bij elke kringloop wel tegenwoordig. Erg groot, zo vind je vaak toch iets leuks. Ook voor een kleine beurs is er genoeg te vinden qua huisraad en keukenspullen.”

Leontien Smit

“Een van de grootste en altijd leuk. Ik kom geregeld bij verschillende kringloopwinkels maar deze blijft een van mn favorieten. Helaas is het eetgedeelte weg en de wc nier meer toegankelijk (maar als je het lief vraagt wel hoor). Prijzen zijn oke maar wel goed kijken of het product heel is. De keuze is reuze.”

celine abrahams

“We kwamen hier om te kijken bij de films op Blu-ray maar zagen een mooie hoekbank staan voor een nette prijs, toen we weggingen hadden we films en een hoekbank gekocht. De bank is een aantal dagen later netjes thuis bezorgd, kei blij mee ! Vriendelijk geholpen en netjes thuis bezorgd!”

Brian

Meer reviews lezen…

Kringloop Uden: Een Duurzame Winkelervaring in Uden

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring in Uden? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloop Uden! Als een van de twee kringloopwinkels in de stad, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of huishoudelijke artikelen, Kringloop Uden heeft voor ieder wat wils.

Wat kan je brengen naar Kringloop Uden?

Kringloop Uden heeft een speciale inleverruimte waar je jouw ongewenste spullen kunt doneren. Door jouw spullen af te geven bij de kringloop, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een beter klimaat. Denk bijvoorbeeld aan kleding, boeken, speelgoed, meubels, elektronica en huishoudelijke artikelen. Het is belangrijk dat de ingebrachte spullen schoon, bruikbaar en in goede staat zijn.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloop Uden is het belangrijk om een oogje in het zeil te houden. Hoewel de winkel zorgvuldig geselecteerde producten aanbiedt, kunnen er soms verborgen gebreken zijn. Let daarom goed op de kwaliteit, beschadigingen en volledigheid van de producten. Een goede tip is om altijd goed de kleding te inspecteren op vlekken, scheuren of ontbrekende knopen. Zo weet je zeker dat je met een geweldig tweedehands item naar huis gaat.

Hoe werkt Kringloop Uden?

Kringloop Uden volgt het standaard bedrijfsmodel van een kringloopwinkel. Ze nemen ongewenste spullen in, sorteren en prijzen ze, en maken ze vervolgens beschikbaar voor verkoop. De winkel heeft rolstoeltoegankelijke ingangen en beschikt over een genderneutraal toilet voor het gemak van alle klanten. Betalingen in de winkel zijn mogelijk met betaalpassen.

Speciale Programma’s en Diensten

Kringloop Uden biedt verschillende speciale programma’s en andere diensten aan. Zo bieden ze bijvoorbeeld bezorging aan voor grote of zware aankopen. Dit is handig als je geen geschikt vervoer hebt of als het product niet in je auto past. Daarnaast hebben ze regelmatig kortingsacties en interessante aanbiedingen. Volg Kringloop Uden op Facebook voor de laatste updates en nieuwtjes.

Kringloop Uden, gelegen aan de Loopkantstraat 25B in Uden, is dagelijks geopend vanaf 10:00 tot 17:00 uur. Plan je bezoek vandaag nog en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

323 gedachten over “Kringloop Uden”

 1. ★★★★☆

  Aan de buitenkant zie je het niet, maar als je binnen komt schrik je wel even van de vele ruimtes die gecreeerd zijn. Alles is in een grote loods ondergebracht, met duidelijk doorgebroken muren, die weer naar de volgende ruimte leidt. En wat krijg je dan? Een rommelig geheel, maar wel heel veel spullen. Misschien niet allemaal te gebruiken, maar het is hiermee wel een echte ouderwetse kringloop, met bijpassende prijsjes. Parkeren is net als de winkel: rommelig, zonder echte parkeer ruimtes, ergens achter de grote loods. Ik heb geen toiletten kunnen ontdekken, maar zal me niet verbazen als die toch ergens verstopt waren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Uden. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Heel erg teleurgesteld dat het personeel niet redelijk mag nadenken en beslissingen kan nemen op zaterdag. Let op neem geen niet geprijsde artikelen naar de kassa, dan kun je deze niet meer kopen ook al is de prijs duidelijk want elke mengkraan in de bak kost max 15 euro. Geen overleg mogelijk, maandag wordt er opnieuw geprijsd… en apart laten leggen kan niet daar beginnen ze niet aan. Tip voor de eigenaar: Als de winkel open is zou er iemand verantwoordelijk moeten kunnen zijn.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Leuke kringloop wel erg rommelig en niet bepaald schoon geen wc of eten of drinken opties veel producten zijn netjes geprijsd maar met uitschieters die veel te duur geprijsd zijn ruim boven markt waarde nieuw prijs. Helaas ook veel spullen aanwezig die ik als onverkoopbaar of niet verkoopwaardig zou beschouwen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Groot, uitgebreid, aparte Kerst afdeling in juli. Af en toe een rare prijsuitschieter (een vergelijkbare tekentafel die ik niet gratis weggegeven kreeg vorig jaar staat hier voor 75), maar zeker moeite waard om te schatzoeken.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Leuke kringloop. Wel aardig wat spullen die eigenlijk de verkoop niet meer waard zijn. Qua prijs ok, soms wat rare uitschieters. Die spullen blijven dan ook een hele tijd staan. Maar ja, dat zie je bij elke kringloop wel tegenwoordig. Erg groot, zo vind je vaak toch iets leuks. Ook voor een kleine beurs is er genoeg te vinden qua huisraad en keukenspullen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  We kwamen hier om te kijken bij de films op Blu-ray maar zagen een mooie hoekbank staan voor een nette prijs, toen we weggingen hadden we films en een hoekbank gekocht. De bank is een aantal dagen later netjes thuis bezorgd, kei blij mee ! Vriendelijk geholpen en netjes thuis bezorgd!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Uden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Uden. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  A great store with used things, we love going here, especially for nice things made of glass, wooden furniture, you can really get almost everything here, I just miss the selection of bicycles.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nice thrift store…Large, nice stuff, friendly staff, atmospheric…. But, I walk around with increasing amazement, many prices are really no longer thrift store prices….

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Uden. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een van de grootste en altijd leuk. Ik kom geregeld bij verschillende kringloopwinkels maar deze blijft een van mn favorieten. Helaas is het eetgedeelte weg en de wc nier meer toegankelijk (maar als je het lief vraagt wel hoor). Prijzen zijn oke maar wel goed kijken of het product heel is. De keuze is reuze.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Zeer slecht! Twaalf kasten en kastjes mochten ze komen ophalen, we wonen 1 hoog, met enkel een trap naar de voordeur. We moesten het beneden klaarzetten, op de onderste verdieping. Een halve vrachtwagen vol …Daarna hebben ze niet meer gebeld, dus NOOIT geen gratis spullen meer voor deze kringloop

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Lots of stuff and fairly neatly organized. Clothes are hung by color. Expensive and many are already washed out/old. No toilet for customers.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter