Kringloopwinkel Woord en Daad in Ochten

Ontdek unieke vondsten bij Daadje en Co in Ochten – boeken, vintage, kleding, cadeaus en lokale lekkernijen met hoge klanttevredenheid.

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Geweldig leuke winkel met soms prachtige artikelen en super vriendelijke dames ! Ook heel redelijk geprijsd, ik kom er graag regelmatig voor uit Tiel !”

Diet van der Maden

“Mooie kringloop winkel met een ruim assortiment kleding aardige dames”

Petra Van Eck

“Mooie winkel. Aardige dames. Kom zeker nog een keer terug.”

Ellen Knoops

Meer reviews lezen…

Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co in Ochten

Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co is een unieke thrift store in Ochten, Gelderland. Naast een kringloopwinkel is het ook een cadeauwinkel met een breed assortiment aan streekproducten, poppenartikelen en nog veel meer. Met een gemiddelde rating van 4.3/5 sterren is het duidelijk dat deze winkel geliefd is bij de lokale gemeenschap.

Wat kan je brengen naar Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co?

Bij Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co kan je verschillende items brengen, zoals boeken, brocante, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed en vintage items. Het mooie aan het doneren van tweedehands spullen is dat het duurzaam is en een positieve impact heeft op het milieu. Door jouw donaties help je ook nog eens het goede doel!

Waar moet je op letten bij Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co?

Bij het winkelen in Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co moet je goed opletten op de wisselende cadeauartikelen. Ze hebben een breed aanbod aan thee- en bakproducten, evenals (h)eerlijke koffie en regionale lekkernijen zoals jam. Vergeet ook niet om de zelfgemaakte poppenartikelen te bekijken, speciaal gemaakt in de maat van Baby Born. Deze unieke items zijn perfect als cadeau voor jonge kinderen.

Hoe werkt Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co?

Bij Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co kan je niet alleen items kopen, maar ook jouw eigen goederen inleveren. De opbrengsten van de winkel gaan naar het Woord en Daad-project voor educatie van kinderen in Haïti. Door jouw aankopen en donaties draag je dus bij aan dit goede doel.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co biedt verschillende programma’s en diensten aan. Zo kan je oude postzegels, stiften en pennen inleveren voor het goede doel. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk en hebben ze een koffietafel waar je gezellig kunt zitten en genieten van een kopje koffie.

Mis geen enkele update over Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kom langs bij Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co in Ochten en ontdek het gevarieerde aanbod van boeken, brocante, kleding, speelgoed en nog veel meer. Geniet van duurzaam winkelen en help tegelijkertijd het goede doel!

Meer informatie over Woord en Daad en de andere filialen in Nederland vind je op de website Woord en Daad.

22 gedachten over “Kringloopwinkel Woord en Daad in Ochten”

 1. ★★★★★

  Geweldig leuke winkel met soms prachtige artikelen en super vriendelijke dames ! Ook heel redelijk geprijsd, ik kom er graag regelmatig voor uit Tiel !

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter