Kringloop- En Cadeauwinkel Daadje En Co

Ontdek duurzaam shoppen bij Daadje en Co, Ochten—boeken, vintage, speelgoed, en meer voor een uniek aanbod met een goed doel!

Aanbod

In het kort:

“Nice little and not expensive shop. If someone wants to find something for themselves, they will definitely find it. Nice old ladies as store staff. I recommend”

Olga J drzejowska

Meer reviews lezen…

Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co: Duurzaam winkelen in Ochten

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd het goede doel kunt steunen? Kijk dan niet verder dan Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co in Ochten. Deze bijzondere winkel is niet alleen een kringloopwinkel, maar ook een cadeauwinkel met streekproducten en zelfgemaakte poppenartikelen. Daarnaast biedt Daadje en Co diverse programma’s, kortingen en andere services aan om het winkelen nog aantrekkelijker te maken.

Wat kun je brengen naar Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co?

Bij Daadje en Co kun je diverse spullen brengen, zoals boeken, brocante, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed en vintage items. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je deze items een tweede leven. Het is een geweldige manier om te ontdekken dat winkelen ook verantwoord kan zijn.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de winkel?

Bij een bezoek aan Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co is het belangrijk om goed op bepaalde aspecten te letten. Deze winkel heeft rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, dus het is gemakkelijk toegankelijk voor mensen met een handicap. Daarnaast kun je er betalen met betaalpassen, wat het winkelen nog handiger maakt. De gemiddelde klantwaardering van Daadje en Co is 5.0/5 sterren, wat aangeeft dat je hier een geweldige winkelervaring kunt verwachten.

Hoe werkt Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co?

Bij Daadje en Co draait alles om duurzaam winkelen en het steunen van het goede doel. De opbrengsten van de winkel gaan namelijk naar het Woord en Daad-project: onderwijs voor kinderen in Haïti. Dit betekent dat je, terwijl je aan het winkelen bent, een directe impact hebt op het leven van kinderen die het nodig hebben.

Daarnaast biedt Daadje en Co speciale programma’s, kortingen en services aan. Je kunt bijvoorbeeld oude postzegels, stiften en pennen inleveren voor het goede doel. Ook kun je genieten van (h)eerlijke koffie aan de koffietafel in de winkel. Mis geen enkele update van Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co en volg de winkel op Facebook. Hier blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co is een onderdeel van Woord en Daad, een organisatie met 30 filialen verspreid over Nederland. Wil je meer ontdekken over Woord en Daad en hun inzet voor een betere wereld? Bezoek dan hun website voor meer informatie.

Dus, waar wacht je nog op? Ga snel naar Kringloop- en cadeauwinkel Daadje en Co in Ochten en geniet van een duurzame winkelervaring terwijl je het goede doel steunt.

Deze tekst is geschreven voor kringloop-info.nl en geoptimaliseerd voor zoektermen zoals “Kringloopwinkel Ochten” en “Kringloop Ochten”.

1 gedachte over “Kringloop- En Cadeauwinkel Daadje En Co”

  1. ★★★★★

    Nice little and not expensive shop. If someone wants to find something for themselves, they will definitely find it. Nice old ladies as store staff. I recommend

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter