Kringloop de Oude School in Beneden-Leeuwen

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop de Oude School in Beneden-Leeuwen – Boeken, meubels, kleding en meer. Beoordeeld met 4.2 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Leuke grote overzichtelijke kringloop. Heel veel meubels. Formica stoeltjes gevonden waar ik naar op zoek was. Leuke kringloop om eens rond te lopen. Maar de prijzen van sommige producten zijn soms echt te hoog.”

Lau Ra

“Wat een winkel! Hebben werkelijk waar van alles, maar heeel weinig op het gebied van ICT. Echt heerlijk rond struinen en in elk hoekje vind je wel weer wat leuks.”

Roland Boerboom

“Leuke kringloop winkel om eens rond te snuffelen als je een keer even niks te doen heb en er toch even tussen uit wil gaan”

Cees Van wijk

Meer reviews lezen…

Kringloop de Oude School: Duurzaam Winkelen in Beneden-Leeuwen

De Oude School Beneden-Leeuwen is een kringloopwinkel gevestigd in Beneden-Leeuwen, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is deze kringloopwinkel een must-visit voor liefhebbers van duurzaam winkelen in de regio. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag volgens onderstaande openingstijden.

Openingstijden: – Maandag: Gesloten – Dinsdag t/m zaterdag: 10:00-17:00 – Zondag: Gesloten

Kringloop de Oude School Beneden-Leeuwen heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 800 m2, waar je een breed scala aan tweedehands producten kunt vinden. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je producten een tweede leven.

Bij De Oude School Beneden-Leeuwen kun je niet alleen winkelen, maar ook gebruik maken van diverse diensten en faciliteiten. Zo bieden ze een bezorgservice, inname van goederen en een ophaalservice aan. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Het team van De Oude School Beneden-Leeuwen staat klaar om je te helpen en te adviseren bij je aankopen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen, kun je De Oude School Beneden-Leeuwen volgen op Facebook. Hier deelt de kringloopwinkel regelmatig interessante en inspirerende content.

De Oude School is een bekende kringloopketen in Nederland met in totaal 3 filialen. Naast Beneden-Leeuwen zijn er nog andere vestigingen van De Oude School. Als je benieuwd bent naar de andere locaties, kun je deze ontdekken via de website.

Kortom, ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring in Beneden-Leeuwen? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloop de Oude School. Met een breed assortiment, handige diensten en vriendelijk personeel is dit dé plek om unieke tweedehands vondsten te scoren en bij te dragen aan een meer circulaire economie.

261 gedachten over “Kringloop de Oude School in Beneden-Leeuwen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de Oude School. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel de Oude School. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mooie grote kringloop met veel oude, nostalgische spullen, overzichtelijke indeling. Vriendelijke eigenaar en personeel. Van meubilair tot snuisterijen, allemaal te vinden hier.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wat een winkel! Hebben werkelijk waar van alles, maar heeel weinig op het gebied van ICT. Echt heerlijk rond struinen en in elk hoekje vind je wel weer wat leuks.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke grote overzichtelijke kringloop. Heel veel meubels. Formica stoeltjes gevonden waar ik naar op zoek was. Leuke kringloop om eens rond te lopen. Maar de prijzen van sommige producten zijn soms echt te hoog.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel de Oude School. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel de Oude School. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de Oude School. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  De kwaliteit van goederen bij de kringloop is net zoals overal afhankelijk van de rijkdom van het volk er omheen en van de hebberigheid van de medewerkers zelf. Echte pareltjes vind je er niet maar wel leuk om er even doorheen te schumen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter