Kringloopwinkel Granny’s Snuffelshop

Ontdek duurzame schatten in Ochten bij Granny’s Snuffelshop – kringloopplezier met boeken, meubels, speelgoed en meer. Topbeoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-16:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat hebben we leuke dingen gescoord op onze kringloop dag. Leuke winkel en leuk team. Zeker de moeite waard. Groetjes de Gooische vriendinnen Nijmegen .”

maarten ZAMBON

“super aardige mensen en een heleboel leuke spulletjes!”

Guusje Van Der Kroft

“Amazing place”

Pielson

Meer reviews lezen…

Granny’s Snuffelshop: Duurzaam winkelen in Ochten

Granny’s Snuffelshop is een kringloopwinkel gevestigd in Ochten, waar je kunt genieten van een unieke duurzame winkelervaring. Deze gezellige kringloopwinkel verwelkomt bezoekers met een ruim assortiment aan tweedehands spullen, variërend van boeken tot meubels en van kleding tot gereedschappen. Het is een plek waar je kunt snuffelen, schatzoeken en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Wat vind je bij Granny’s Snuffelshop?

Bij Granny’s Snuffelshop vind je een divers aanbod aan tweedehands artikelen. Het assortiment omvat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage meubelstuk of gewoon wilt snuffelen tussen de boekenrekken, Granny’s Snuffelshop heeft voor ieder wat wils.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Granny’s Snuffelshop werkt volgens het principe van inname en verkoop van tweedehands goederen. Wil je spullen kwijt? Dan kun je bij de winkel terecht voor het inleveren van je goederen. Zo krijgen je spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Daarnaast biedt Granny’s Snuffelshop ook een woningontruimingsservice, waarbij het opruimen van een woning op een respectvolle en professionele manier wordt verzorgd.

Unieke faciliteiten en programma’s

Granny’s Snuffelshop biedt niet alleen een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen, maar heeft ook diverse faciliteiten en programma’s die het winkelen nog leuker maken. Zo is er een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast is Granny’s Snuffelshop LGBTQ+ vriendelijk, wat betekent dat iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item.

Bezoek Granny’s Snuffelshop in Ochten

Wil je de bijzondere wereld van duurzaam winkelen ontdekken? Breng dan een bezoek aan Granny’s Snuffelshop in Ochten. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en de exacte openingstijden vind je op de website. Kom langs en laat je verrassen door het diverse assortiment, de gastvrije sfeer en de mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Granny’s Snuffelshop? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer dat vermeld staat op de website. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland kun je ook terecht op onze pagina met een compleet overzicht van kringloopwinkels in Gelderland.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Granny’s Snuffelshop”

  1. ★★★★★

    Wat hebben we leuke dingen gescoord op onze kringloop dag. Leuke winkel en leuk team. Zeker de moeite waard. Groetjes de Gooische vriendinnen Nijmegen .

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter