Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk – van boeken tot meubels. Gezellig shoppen en genieten van koffie!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een leuke mooie gevarieerde kringloopwinkel met voor ieder wat wils! Ontzettend aardige gemotiveerde vrijwilligers met hart voor de zaak!! Een gezellige koffiebar erbij en een inloop waar iedereen een zeer warm onthaal wacht!! Dit project geeft die mensen een huiskamergevoel en een luisterend oor voor al hun problemen ongeacht religie of cultuur!! Je ziet deze mensen weer stralen en ze krijgen hier weer het gevoel erbij te horen!! Ze hebben weer een doel voor ogen en het enthousiasme straalt er vanaf bij iedereen die hierbij betrokken is!! Ik was er van onder de indruk….en ze zijn een voorbeeld zoals het ook kan gaan in Nederland!! Ga zo door en alle succes met jullie schitterend hartverwarmend project!! Groeten Wim”

Wim Schellekens

“Eén van de leukste en leukste kringloopwinkels van Haarlem en omgeving, zeker met de vriendelijkste medewerkers/vrijwilligers. Je kunt hier verschillende artikelen vinden voor hele goede prijzen, zoals: woondecoratie, keukenbenodigdheden, boeken, speelgoed, kleding en accessoires, sommige meubels. Er vinden regelmatig verkopen plaats van verschillende artikelen (bijvoorbeeld lampen, boeken, kleding). Er is ook een café, met voldoende ruimte om te zitten en te genieten van een drankje. Toilet is hier ook.”

Ania Sz.

“We waren hier voor een snelle hap met de familie die rondgaat. Persoonlijk was erg aardig, de plaats is gezellig en met stijl. De kinderen konden bordspellen spelen en ze hadden ook plezier. Ervoor is een kleine speeltuin waar ze ook plezier hadden. Ik kom hier weer. Gewoon omdat het zo groot is dat ik mijn warme kleren behoorlijk koud had.”

Laura Heeremans

Meer reviews lezen…

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk: Duurzaam Winkelen in Haarlem

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk is een interessante plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen in Haarlem. Deze gezellige kringloopwinkel is gevestigd aan de Frieslandlaan 1, 2036 NE Haarlem en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Het is een rolstoelvriendelijke winkel met een aangename sfeer waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie terwijl je op zoek bent naar unieke schatten uit het assortiment.

Wat Kan Je Brengen naar Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk?

Bij Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk kun je diverse items brengen, zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en huis- en inrichtingsartikelen. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je ook nog eens een goed doel.

Waar Moet Je Op Letten bij Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk?

Bij het bezoeken van Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Ten eerste, let op de prijzen. Veel beoordelingen benadrukken de betaalbaarheid van de items in de winkel. Verder kun je genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl je rondkijkt. Mis vooral niet de uitgebreide collectie kleding die deze winkel te bieden heeft. Met zoveel keuze zul je zeker iets vinden dat bij je past. Het assortiment is divers en wordt regelmatig aangevuld, dus je kunt altijd nieuwe en interessante items ontdekken.

Hoe Werkt Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk?

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk werkt op een manier die gunstig is voor zowel de klanten als de gemeenschap. Ten eerste is er een bezorgservice beschikbaar, waardoor je de gekochte items gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook goederen doneren aan de winkel. Als je grote items hebt waar je vanaf wilt, zoals meubels, biedt Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk een ophaalservice aan.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

Naast het reguliere aanbod biedt Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk ook verschillende andere diensten aan. Zo hebben ze interessante programma’s, zoals een bezorgservice en een ophaalservice, die het voor klanten gemakkelijker maken om hun aankopen te ontvangen en goederen te doneren. Volg Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen.

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk is onderdeel van Woord en Daad, een groter netwerk van kringloopwinkels in Nederland. Benieuwd naar andere filialen van Woord en Daad in Nederland? Bekijk hier het overzicht van de 30 filialen van Woord en Daad.

Plan nu je bezoek aan Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk en laat je verrassen door het diverse assortiment, de vriendelijke vrijwilligers en de duurzame winkelervaring die deze kringloopwinkel biedt.

61 gedachten over “Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk”

 1. ★★★★★

  Hele gezellige winkel met leuke eetgelegenheid erbij. Hier kan je rustig je laptop gebruiken, schaken en op donderdag mee eten. Zelfs een brood mag je hier gratis meenemen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke kringloop met aardig personeel. Bij de kleding hangt alles door elkaar qua maat, maar dit geeft juist charme. Wel vind ik het wat donker bij de paskamer, waardoor je soms de kleur niet goed kan zien. Aanbod in spijkerbroeken is wel echt fantastisch.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ontzettend fijne kringloop met vriendelijke medewerkers, ruim assortiment en hele fijne prijzen. Bij elk bezoek heb ik wel wat gevonden! Enige nadeel zijn de openingstijden. Voor mensen die full-time werken is de winkel alleen op zaterdag een optie, maar dan is ook niet iedereen altijd vrij. Het zou heel fijn zijn als er af en toe een koopavond of -zondag zou zijn!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Fijne kringloopwinkel. Loop er regelmatig even naar binnen en al vaak mooie kleding voor een goede prijs gevonden.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  One of the best and nicest thrift stores in Haarlem area, for sure with the friendliest employees/volunteers. You can find here various items for really good prices, such as: home decor, kitchen supplies, books, toys, clothes & accessories, some furniture. There are sales for different items happening regularly (e.g. lamps, books, clothes). There is a cafe as well, with plenty of space to sit and enjoy some beverages. Toilet is here as well.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan Woord en Daad Haarlem Schalkwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan Woord en Daad Haarlem Schalkwijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Op zich mooie kringloop winkel maar wat prijzen betreft slaan ze soms door, vooral wat vinyl platen betreft. Zijn regelmatig duurder dan de duurste platenwinkel en weten niets van de echte waarde van LP s en ander vinyl

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Woord en Daad Haarlem Schalkwijk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter