Kringloopwinkel Snuffelmug in Heemstede

Ontdek tweedehands schatten bij Snuffelmug Heemstede – jouw duurzame kringloopwinkel voor boeken, meubels, kleding en meer. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Super leuke winkel, hoewel ik er zelf niet mega veel dingen heb gevonden. Maar ze hebben een lekker uitgebreide dvd hoek, veel boeken, knuffels, speelgoed en meer. Ook veel nieuwe dingen die waarschijnlijk zijn opgekocht. Na de kassa heb je nog een hoek met gratis spullen, heel leuk van ze.. nog nooit eerder gezien bij een kringloop. Kleine aanvulling. Ik heb hier een soort wervelwind lavalamp gekocht, er stond een sticker op met “getest, goed” oid. Eenmaal thuis werkte het licht dus niet. (Dit is de tweede lamp die niet werkt in korte tijd die ik tweedehands heb gekocht waar zoiets op staat, echt jammerlijk. :( ) Afijn, ik ben de beroerdste niet ik probeer het eerst zelf te maken. Stad en land afgezocht naar precies zo’n mini peertje. Uiteindelijk eentje bij de fietsenmaker gevonden. Getest, en de lamp werkt nog steeds niet. Dus intern zit er iets mis. Dat vind ik toch wel erg balen, weer geen nachtkast lampje en dat terwijl er getest goed op stond. Bij deze een sterretje eraf, sorry.”

Valfreya Gefjunas

“Ik kom hier heel erg graag. Het winkelpersoneel is er ontzettend gezellig, aardig, klantvriendelijk. En ja, hier moet je misschien wat meer ‘snuffelen’ dan in een meer gesorteerde kringloopwinkel, maar daar zijn de prijzen ook naar. Met regelmaat hele mooie pareltjes gevonden, maar vaak ook naar buiten met lege handen, dat is part of the deal als je gaat kringlopen! Grote pluim voor deze winkel en het personeel!”

Kim van den Dobbelsteen

“Dit is een grote en overzichtelijke kringloop winkel in de regio Haarlem. De prijzen zijn meestal laag al zijn er ook artikelen die in mijn ogen de vraagprijs niet waard zijn. Parkeren kan voor de deur of in de naaste omgeving. Er is van alles en nog wat te vinden en het is goed georganiseerd in 3 verdiepingen. Ook pinnen is mogelijk.”

Bart van Schie

Meer reviews lezen…

Snuffelmug: De Duurzame Kringloopwinkel in Heemstede

Snuffelmug Heemstede is een bekende kringloopwinkel in Heemstede, gelegen aan Cruquiusweg 37. Met de openingstijden van maandag tot en met zaterdag, biedt deze winkel een avontuurlijke en duurzame winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar tweedehands schatten. Snuffelmug Heemstede staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en geweldige diensten, waardoor het een ideale bestemming is voor milieubewuste shoppers.

Wat kan je inleveren bij Snuffelmug Heemstede?

Bij Snuffelmug Heemstede kan je een breed scala aan items inleveren. Denk hierbij aan boeken, bouwmaterialen, gereedschappen, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Dit is een geweldige manier om je ongewenste spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen. Het inleveren van goederen is eenvoudig bij Snuffelmug Heemstede, dus kom gerust langs en draag bij aan een duurzame toekomst.

Waar moet je op letten bij Snuffelmug Heemstede?

Bij Snuffelmug Heemstede is er altijd veel aanbod, maar het is belangrijk om alert te blijven tijdens het winkelen. Omdat de prijzen in de kringloopwinkel variëren, is het verstandig om goed op de prijskaartjes te letten. Reviews van klanten weerspiegelen vaak de positieve ervaringen met de prijzen en het assortiment. Vergeet niet dat het personeel klaar staat om je te helpen bij het vinden van de juiste items. Er is zelfs een lift beschikbaar om je te helpen probleemloos toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen van de winkel.

Hoe werkt Snuffelmug Heemstede?

Als je besluit om bij Snuffelmug Heemstede te winkelen, zal je merken dat het proces heel eenvoudig is. Je kunt betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Dit maakt het winkelen nog handiger. Bovendien kunnen rolstoelgebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot de winkel, dankzij de rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Snuffelmug Heemstede biedt ook aanvullende diensten, zoals het innemen van goederen en een handige ophaalservice.

Unieke programma’s en kortingen

Snuffelmug Heemstede heeft verschillende unieke programma’s en kortingen die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Volg Snuffelmug Heemstede op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Mis geen enkele aanbieding of speciale evenementen die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Kortom, Snuffelmug Heemstede is de plek waar duurzaamheid en winkelplezier samenkomen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel, lever je ongewenste spullen in en ontdek een schat aan tweedehands items. Doe iets goeds voor het milieu terwijl je geniet van het unieke assortiment en uitstekende service van Snuffelmug Heemstede.

294 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelmug in Heemstede”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelmug. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Snuffelmug. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice, quite large cycle. Located on an industrial estate. Well sorted. Reasonable prices with the exception of the clothes which are really expensive. 9.50 for a normal mens sweater is really too much for a thrift store. Ample parking in front of the door.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Snuffelmug. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Big thrift store where your can find pretty much everything. The prices are fair, sometimes you can find real gems that are a bit more expensive. Friendly staff.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelmug. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelmug. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelmug. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Kringloopwinkel met meerdere verdiepingen, oogt op het eerste gezicht wat rommelig en ongesorteerd, maar als je verder kijkt valt het wel mee. Groete boeken afdelingen en meerdere kasten met DVDs hebben ze op de bovenste verdieping. Ook veel kleding aanwezig.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Snuffelmug. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Strolling on a Saturday. Wasnt crazy busy. Lots of books, cuddly toys, toys, clothing and posters, etc. Very successful. Walked around for at least 1.5 hours. Has 2 floors and you can park for free in front of the door. Spacious fitting rooms. No toilet to my knowledge and no coffee counter. The sniffing mosquito Heemstede has a new fan.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter