Snuffelmug Kringloopwarenhuis in Haarlem

Ontdek tweedehands schatten bij Snuffelmug Haarlem – boeken, kleding, meubels en meer voor duurzaam winkelplezier in Haarlem.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ja, dit is wel een hele grote…. Enorm parkeerterrein voor de deur en eromheen… Bij binnenkomst als je rechts af gaat schrik je wel een beetje…. Ziet er uit als heel veel meuk (zeg maar: spullen waarvan je denkt, die zijn zo verouderd…wie doet daar nog wat mee…) Aan de linkerkant zag het een stuk beter uit gelukkig! Hier was de kledingafdeling en daar hadden ze wat moois van gemaakt! Nou ja, alles is relatief natuurlijk, het blijft een kringloopwinkel… Daar erg veel voorraad kleding en schoenen en er zitten nog zeker wat leuke dingen tussen. De prijzen van de kleding en schoenen zijn redelijk te noemen. ===> Als je dit een goede / leuke / nuttige review vind, geen je me dan een positief duimpje? 👍 Bedankt!”

Martin van Dijk

“De Snuffelmug is een grote 2e handswinkel waar diverse spullen, die nog goed te gebruiken zijn, een nieuw ‘leven’ krijgen. De winkel is groot te noemen en valt het meeste op door het goed georganiseerde assortiment. De prijzen zijn laag en de goederen met electronica zijn allen getest. Het grootste deel van de medewerkers bestaat uit (vriendelijke en welwillende) vrijwilligers. Opvallend bij de winkel is de grote parkeergelegenheid (gratis).”

J. Brachthuizer

“Aan de buitenkant zag je het er niet aan af, maar binnen…., een netjes verzorgde kringloop, en groot, ook fijn, en zekerbde moeite waard om daar te winkelen, tuurlijk heb ik weer wat mooie kleding gescoord en nog een aantal dingen voor de helft van de prijs! Ook nog wat boeken gekocht! Hoe mooi is het om voor weinig geld voor leuke spulletjes te slagen!”

Lenie van Kleef – Duivenvoorden

Meer reviews lezen…

Snuffelmug Kringloopwarenhuis: Duurzaam Winkelen in Haarlem

Snuffelmug Kringloopwarenhuis is een geweldige plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen in Haarlem. Deze kringloopwinkel, gelegen aan Surinamepad 9b, is doordeweeks en op zaterdag geopend en biedt een breed scala aan tweedehands producten. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt vinden bij Snuffelmug Haarlem? Lees dan snel verder!

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Snuffelmug Haarlem kun je terecht met diverse items die je niet langer nodig hebt. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, de winkel neemt deze met plezier van je aan. Door jouw spullen aan de kringloopwinkel te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het altijd goed om alert te zijn. Kijk goed naar de prijzen, de staat van de producten en controleer of alles naar wens is voordat je iets aanschaft. Bij Snuffelmug Haarlem kun je er echter op vertrouwen dat je waar krijgt voor je geld. De winkel hanteert redelijke prijzen en is gericht op het bieden van goede kwaliteit.

Hoe werkt Snuffelmug Haarlem?

Bij Snuffelmug Haarlem is de werking van de kringloopwinkel eenvoudig en transparant. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de reguliere openingstijden, waarbij je kunt rekenen op een vriendelijke ontvangst van het personeel. Wil je liever niet zelf de gekochte items meenemen? Geen probleem! Snuffelmug Haarlem biedt een bezorgservice aan, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om goederen in te leveren of gebruik te maken van de ophaalservice.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Snuffelmug Haarlem biedt verschillende services en faciliteiten om het winkelen bij de kringloopwinkel nog aangenamer te maken. Zo kun je gebruikmaken van de bezorgservice als je geen mogelijkheid hebt om je aankopen zelf te vervoeren. Daarnaast kun je bij Snuffelmug Haarlem terecht met betaalpassen, is contactloos mobiel betalen mogelijk en worden ook creditcards geaccepteerd. De winkel heeft een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, wat het voor mindervaliden gemakkelijk maakt om de winkel te bezoeken.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, wordt Snuffelmug Haarlem geprezen om haar betaalbare prijzen, uitgebreide aanbod van kleding, vriendelijke personeel en ruim assortiment aan boeken. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Snuffelmug Haarlem door de kringloopwinkel te volgen op Facebook en Instagram.

Het kringloopwarenhuis is slechts een van de locaties van het merk Snuffelmug. Ontdek ook de andere Snuffelmug filialen in Nederland.

Klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Bezoek Snuffelmug Kringloopwarenhuis in Haarlem en ervaar zelf de voldoening van tweedehands producten!

223 gedachten over “Snuffelmug Kringloopwarenhuis in Haarlem”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelmug warenhuis. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Snuffelmug warenhuis. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een snuffelkringloop. Goed zoeken in de bakken waar alles al gebroken is, en je kan wat goeds vinden. Ook wilde ik een tafeltje en ladekast kopen en even via het magazijn meteen in kunnen laden, mag dat niet.. moet perse aan de andere kant van het terrein waar de hoofdingang is.. zou mooi zijn als het nog blijft bestaan, maar dan wel in een nieuw jasje. Nieuwbouw here we come.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelmug warenhuis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Snuffelmug warenhuis. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  They should trow out some stuff in my opinion, they waste time of people while searching and exploring. Many boxes full of no usable stuff that are there for a long time, but they don t really care. Manager and employees should put some love to work.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Snuffelmug warenhuis. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Vandaag bijna aangereden door een of andere pannenkoek in 1 van hun busjes. Ten eerste moet je eens normaal rijden dus niet te hard. Ten tweede moet je je bewust zijn van je omgeving & voorrang verlenen waar nodig. Als dat niet lukt moet je maar geen busjes rijden maat. Was bij het winkelcentrum dus hopelijk word deze pannenkoek even goed aangesproken. Lekker organisatie dan..

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Many are not priced or priced too expensive for a thrift store. It is a large store, but it is not very clean and there is a lot of rubbish.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Snuffelmug warenhuis. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Aan de buitenkant zag je het er niet aan af, maar binnen…., een netjes verzorgde kringloop, en groot, ook fijn, en zekerbde moeite waard om daar te winkelen, tuurlijk heb ik weer wat mooie kleding gescoord en nog een aantal dingen voor de helft van de prijs! Ook nog wat boeken gekocht! Hoe mooi is het om voor weinig geld voor leuke spulletjes te slagen!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Snuffelmug warenhuis. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelmug warenhuis. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Waardeloos , ze houden prive denk ik de betere producten voor zich zelf achter , niks knaps te vinden , en voor een kringloop winkel nog veel te duur ook .. weg blijven .. echt oude troep !@

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Snuffelmug warenhuis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Snuffelmug warenhuis. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter