Kringloopwinkel De Biebshop in Groningen

Ontdek De Biebshop in Groningen voor tweedehands boeken, meubels, kleding en meer. Duurzaam winkelen en lokale gemeenschap steunen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
Dinsdag13:00-16:00
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Ontdek De Biebshop in Groningen

Wat kan je naar De Biebshop brengen?

De Biebshop is een gezellige kleine kringloopwinkel die onderdeel is van De Oude Bieb in de wijk Lewenborg, Groningen. Bij De Oude Bieb draait alles om ontmoeting, gezelligheid en duurzaamheid. Je kunt hier niet alleen genieten van gratis koffie en thee, maar ook je overtollige spullen een tweede leven geven. De Biebshop neemt graag boeken, huis- en inrichting, kleding, meubels en speelgoed van je aan. Het doneren van je gebruikte items is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Biebshop?

Als je op zoek bent naar betaalbare en unieke items, dan is De Biebshop de place to be. Het assortiment is divers en duurzaam. Je vindt hier tweedehands boeken, huis- en inrichting, kleding, meubels en speelgoed. Het is altijd spannend om door de winkel te struinen, want je weet nooit welke schatten je tegen zult komen. Let goed op de kwaliteit van de items, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze nog een lange levensduur hebben. Door te winkelen bij De Biebshop draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ondersteun je ook de lokale gemeenschap.

Hoe werkt De Biebshop?

De Biebshop is gebaseerd op het principe van de kringloop. Dit betekent dat de winkel voornamelijk draait op vrijwilligers en gedoneerde spullen. De vrijwilligers uit de wijk Lewenborg werken hard om ervoor te zorgen dat de winkel altijd vol staat met mooie en betaalbare schatten. De opbrengst van de verkochte items wordt teruggeïnvesteerd in de wijk om verschillende activiteiten en programma’s te ondersteunen. Zo draagt De Biebshop bij aan het versterken van de lokale gemeenschap.

Unieke programma’s en kortingen

De Biebshop biedt meer dan alleen winkelen. Ze organiseren regelmatig activiteiten in De Oude Bieb waar je aan kunt deelnemen. Denk aan workshops, lezingen en gezellige ontmoetingsmomenten. Daarnaast bieden ze ook diverse kortingen aan, zodat je nog voordeliger kunt winkelen. Het is zeker de moeite waard om de social media kanalen van De Biebshop te volgen. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en events. Volg De Biebshop op Facebook en Instagram en mis niets!

Wil je duurzaam en voordelig winkelen in Groningen? Ontdek dan De Biebshop in de wijk Lewenborg. Hier vind je een divers assortiment aan tweedehands items, waarbij je niet alleen het milieu helpt maar ook de lokale gemeenschap ondersteunt. Breng je spullen naar De Biebshop en geef ze een nieuw leven. Kom winkelen en ontdek unieke schatten die je nergens anders zult vinden. Wees zeker van goede kwaliteit en geniet van de gezelligheid en activiteiten die De Oude Bieb te bieden heeft.

3 gedachten over “Kringloopwinkel De Biebshop in Groningen”

Laat hieronder een review achter