Kringloop Mooier in Den Helder

Bezoek Kringloop Mooier in Den Helder voor tweedehands kleding, meubels, elektronica en draag bij aan hergebruik en duurzaamheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prachtig ingerichte winkel, met echt geweldige prijzen! Iedereen kan hier iets vinden! Veel decoratie en kleine goederen ☺️”

L.S.

“Ik denk dat dit de mooiste kringloop is waar ik ooit bent geweest! De naam klopt helemaal, deze kringloop is echt mooier!”

Dinant Rommers

“Prachtig gestylde winkel , heel aardige mensen en echt leuke prijsjes. Topper!!”

corrien van der Knijff

Meer reviews lezen…

Kringloop Mooier: Een Unieke Kringloopwinkel in Den Helder

Wat kan je brengen naar Kringloop Mooier?

Ben je op zoek naar een plek waar je je oude spullen een nieuw leven kunt geven? Dan is Kringloop Mooier in Den Helder de perfecte bestemming voor jou! Bij deze bijzondere kringloopwinkel kun je een breed scala aan producten doneren, variërend van kleding tot meubels en elektronica. Breng je spullen naar Kringloop Mooier en geef ze een tweede kans om iemand anders blij te maken!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Mooier?

Als je bij Kringloop Mooier gaat winkelen, zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de openingstijden van de winkel variëren. Kringloop Mooier is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Daarnaast biedt de winkel rolstoelvriendelijke parkeermogelijkheden, zodat iedereen gemakkelijk bij de winkel kan komen. Verder is Kringloop Mooier gespecialiseerd in kleding, dus als je op zoek bent naar trendy tweedehands kledingstukken, ben je hier aan het juiste adres!

Hoe werkt Kringloop Mooier?

Wat Kringloop Mooier onderscheidt van andere kringloopwinkels is hun unieke missie om de wereld mooier te maken. Ze doen dit door verschillende programma’s en initiatieven te ondersteunen. Een voorbeeld hiervan is het sponsoren van lokale projecten in Thailand om kinderen een beter leven te geven. Bovendien probeert Kringloop Mooier de afvalberg te verminderen door hergebruik te stimuleren en mensen te inspireren om tweedehands producten te kopen. In hun ruime winkel van ongeveer 300 m2 vind je verschillende tweedehandsartikelen tegen betaalbare prijzen.

Speciale programma’s, kortingen en diensten

Kringloop Mooier biedt niet alleen unieke producten, maar ook speciale programma’s, kortingen en andere services. Zo kun je via de sociale media kanalen van Kringloop Mooier op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Volg ze op Facebook en Instagram om geen enkele update te missen! Daarnaast zorgen zij voor rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, waardoor iedereen gemakkelijk bij de winkel kan komen.

Kortom, Kringloop Mooier in Den Helder is een unieke kringloopwinkel met een missie om de wereld mooier en duurzamer te maken. Breng je oude spullen naar Kringloop Mooier en geef ze een tweede kans, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan het ondersteunen van lokale en internationale initiatieven. Mis geen enkele update en volg Kringloop Mooier op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen!

7 gedachten over “Kringloop Mooier in Den Helder”

  1. ★★★★★

    Meer dan een winkel, stukje hemel op aarde. Gezellig en liefdevol en altijd klantgericht. Leuk om te shoppen maar ook om even een theetje te doen en een gezellig praatje te maken. Prachtig dat Mooier kinderen helpt in Thailand. Sanne en Jasmijn en team complimenten!

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij Mooier. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter