Kringloopwinkel Weggeefwinkel Noppes Ruinen

Ontdek Weggeefwinkel Noppes in Ruinen voor gratis items en koopjes: Kleding, boeken, speelgoed, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag14:00-16:00
DinsdagGesloten
Woensdag14:00-16:00
Donderdag10:00-12:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke nette winkel voor en door inwoners van gemeente De Wolden met gedragen, maar nog zeer nette kleding, schoenen en accessoires. #recyclen #ontmoeten #duurzaam Open: Maandag 14.00-16.00 Woensdag 14.00-16.00 Donderdag 10.00-12.00”

Diane Ekkels

“ja super insatief voor de minima’s hele vriendelijke mensen mooie kleding super geregeld”

Jessica Orsel

“Wat een mooi idee initiatief,..zomaar voor noppes.”

Leandra Quevedo Klein Haneveld

Meer reviews lezen…

Weggeefwinkel Noppes Ruinen: Een Unieke Kringloopwinkel in Ruinen

Wat kan je naar de Weggeefwinkel Noppes Ruinen brengen?

De Weggeefwinkel Noppes Ruinen is een geweldige kringloopwinkel waar je verschillende items kunt brengen. Of je nu oude kleding, boeken, speelgoed of zelfs meubels hebt, je kunt ze doneren aan deze winkel in Ruinen. Het beste van alles is dat je deze items kosteloos kunt afgeven. Het concept van de weggeefwinkel is gebaseerd op recycling en het verminderen van afval. Dus als je iets hebt dat nog bruikbaar is, maar je er zelf geen gebruik meer van maakt, geef het dan door aan de Weggeefwinkel Noppes Ruinen.

Waar moet je op letten in de thrift store?

Bij het bezoeken van de Weggeefwinkel Noppes Ruinen is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Ondanks dat de items gratis zijn, is het altijd goed om de kwaliteit te controleren. De winkel doet zijn best om alleen items van goede kwaliteit te accepteren, maar het is altijd mogelijk dat er iets over het hoofd wordt gezien. Neem de tijd om kledingstukken en andere items te bekijken voordat je ze meeneemt. Controleer op eventuele gebreken of beschadigingen. Op deze manier weet je zeker dat je tevreden bent met je aankopen bij de Weggeefwinkel Noppes Ruinen.

Hoe werkt de Weggeefwinkel Noppes Ruinen?

De Weggeefwinkel Noppes Ruinen heeft een uniek concept waarbij alles gratis is. Zodra je iets hebt gebracht, wordt het gecontroleerd op kwaliteit en bruikbaarheid. Daarna wordt het netjes tentoongesteld in de winkel. Je kunt vervolgens vrij door de winkel lopen en de items uitkiezen die je wilt hebben. Er zijn geen prijzen, geen kassa, en geen betalingen. Je kunt gewoon genieten van het winkelen en vinden wat je nodig hebt. Dit concept is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg sociaal. De Weggeefwinkel Noppes Ruinen creëert een gemeenschap waar mensen kunnen geven en ontvangen zonder financiële barrières.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Weggeefwinkel Noppes Ruinen biedt niet alleen gratis items aan, maar heeft ook enkele unieke programma’s en services. Ze hebben bijvoorbeeld regelmatig speciale kortingsacties waarbij bepaalde items tijdelijk gratis zijn of tegen verminderde prijzen worden aangeboden. Daarnaast organiseert de winkel ook sociale evenementen, zoals kledingruilfeestjes en workshops over upcycling. Deze activiteiten zorgen voor nog meer betrokkenheid en interactie binnen de gemeenschap. Blijf op de hoogte van de laatste updates en evenementen van de Weggeefwinkel Noppes Ruinen door hun Facebook-pagina te volgen.

Bezoek de Weggeefwinkel Noppes Ruinen in de Kloosterstraat 12, 7963 AH Ruinen en ervaar zelf hoe leuk en duurzaam winkelen kan zijn. Steun een geweldig initiatief en geef je ongewenste items een nieuw leven bij deze unieke kringloopwinkel in Ruinen!

Keywords: Kringloop Ruinen, Kringloopwinkel Ruinen

5 gedachten over “Kringloopwinkel Weggeefwinkel Noppes Ruinen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Weggeefwinkel Noppes Ruinen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke nette winkel voor en door inwoners van gemeente De Wolden met gedragen, maar nog zeer nette kleding, schoenen en accessoires. #recyclen #ontmoeten #duurzaam Open: Maandag 14.00-16.00 Woensdag 14.00-16.00 Donderdag 10.00-12.00

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Weggeefwinkel Noppes Ruinen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter