Kringloopwinkel VinDingRijk in Westendorp

Ontdek duurzaam shoppen bij VinDingRijk in Westendorp – unieke vondsten van boeken tot vintage items. Jouw kringloopwinkel avontuur!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Prachtige tafel en bank op maat laten maken. mooi strak afgewerkt! Superblij mee!”

elly gerritsen

“Gewoon goed zoals je van Vinja mag verwachten.”

Michel Postma

“Vakwerk, maatwerk”

Els Janssen

Meer reviews lezen…

VinDingRijk: Jouw duurzame kringloopwinkel in Westendorp

Ben jij op zoek naar een unieke kringloopervaring in Westendorp? Dan is VinDingRijk dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Veldkamperstraat 39-A, is onderdeel van Weener XL in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, is VinDingRijk een favoriete bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar VinDingRijk?

Heb je nog spullen in huis die je niet meer gebruikt en wil je graag iemand anders blij maken? Bij VinDingRijk kan je jouw gebruikte goederen inleveren. Het wordt aanbevolen om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De specifieke innametijden kan je hier vinden.

Wat vind je bij VinDingRijk?

Het assortiment bij VinDingRijk is divers en uitgebreid. Je kunt er terecht voor producten zoals boeken, brocante, fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt snuffelen tussen de verschillende schatten, VinDingRijk biedt voor ieder wat wils. Het kopen van tweedehands spullen bij deze kringloopwinkel draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Wat zijn de diensten en faciliteiten bij VinDingRijk?

Bij VinDingRijk zorgen ze ervoor dat je een prettige winkelervaring hebt. Daarom bieden ze verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals betaling met PIN, bezorgservice, inname van goederen, een koffiehoek, ophaalservice, parkeerplaats, rolstoeltoegankelijkheid en toiletten. Zo kun jij op je gemak rondkijken en genieten van een kopje koffie terwijl je je favoriete items uitzoekt.

Unieke programma’s en kortingen

VinDingRijk heeft ook unieke programma’s en kortingen die je niet wilt missen. Ze organiseren regelmatig speciale evenementen en themadagen waarbij je extra kunt profiteren van scherpe prijzen en speciale aanbiedingen. Bovendien kun je VinDingRijk volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek de schatten van VinDingRijk en laat je verrassen door de geweldige vondsten die je daar kunt doen. Breng jouw gebruikte goederen naar VinDingRijk en geef ze een nieuw leven, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu. Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer van deze kringloopwinkel in Westendorp!

4 gedachten over “Kringloopwinkel VinDingRijk in Westendorp”

  1. ★★★★★

    Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel VinDingRijk. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter