De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M.

Ontdek tweedehands parels bij Kringloop S.A.M. in Terborg – van boeken tot vintage. Inclusief, toegankelijk, met steun aan goede doelen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Recentelijk deze winkel voor het eerst bezocht en beslist niet voor het laatst. Je kunt heerlijk snuffelen en vindt van alles wat, tegen schappelijke prijzen. Zeer vriendelijke mensen en de opbrengst is voor het goede doel! Wat wil je nog meer? Top!”

Barking Mice

“Deze winkel is echt een aanrader. Propvol gezellige dingen waar je lekker kunt schatgraven, niet te duur en heel vriendelijk personeel. Ik heb vandaag 2 prachtige litsjumeaux dekbedhoezen gevonden voor een hele schappelijke prijs.”

Elvira Henkel

“Wat een vriendelijk personeel. En de winkels is zo netjes! Net een woonwinkel. Ik vond er steeds weer de leukste dingen…en niet duur”

helmie hendriksen

Meer reviews lezen…

De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. in Terborg

De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. is een bekende kringloopwinkel in Terborg, Gelderland. Deze winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en staat bekend om haar diverse diensten en faciliteiten. De winkel is gevestigd aan de Silvoldseweg 65, 7061 DM Terborg en is rolstoeltoegankelijk met een genderneutraal toilet. Bovendien accepteert de winkel contactloos mobiel betalen en is het LGBTQ+ vriendelijk.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. kun je diverse items inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, speelgoed, gereedschappen, brocante, muziek en vintage. Het is een duurzame manier om van je spullen af te komen en anderen blij te maken met tweedehands items.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel alles zorgvuldig wordt nagekeken voordat het in de winkel wordt geplaatst, is het altijd verstandig om te controleren of de spullen nog in goede staat verkeren. Het kan handig zijn om te weten dat De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. een gemiddelde beoordeling heeft van 4.0/5 sterren, wat een indicatie geeft van de te verwachten kwaliteit.

Hoe werkt De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M.?

Bij De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. werken ze volgens het principe van circulaire economie. Ze bieden diverse diensten aan, waaronder bezorging, inname van goederen en een ophaalservice. Hierdoor kun je gemakkelijk van je spullen afkomen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Daarnaast accepteert de winkel betalingen met PIN en is het bereikbaar per openbaar vervoer. Er is ook parkeergelegenheid aanwezig voor klanten die met de auto komen.

Unieke programma’s en kortingen

De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. biedt een aantal unieke programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze een regelmatig wisselend assortiment met brocante, vintage en andere bijzondere items. Ook organiseren ze regelmatig speciale acties, zoals kortingen op bepaalde producten of thema-avonden. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates via de Facebook-pagina van de winkel.

Voor meer informatie over De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M. en het aanbod van andere kringloopwinkels in Gelderland, kun je terecht op de website Kringloop Gelderland. Volg ook de Facebook-pagina om geen enkele update te missen en op de hoogte te blijven van duurzaam tweedehands winkelen.

28 gedachten over “De Goede Doelen Winkel Kringloop S.A.M.”

 1. ★★★★★

  Recentelijk deze winkel voor het eerst bezocht en beslist niet voor het laatst. Je kunt heerlijk snuffelen en vindt van alles wat, tegen schappelijke prijzen. Zeer vriendelijke mensen en de opbrengst is voor het goede doel! Wat wil je nog meer? Top!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Deze winkel is echt een aanrader. Propvol gezellige dingen waar je lekker kunt schatgraven, niet te duur en heel vriendelijk personeel. Ik heb vandaag 2 prachtige litsjumeaux dekbedhoezen gevonden voor een hele schappelijke prijs.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wat een vriendelijk personeel. En de winkels is zo netjes! Net een woonwinkel. Ik vond er steeds weer de leukste dingen…en niet duur

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Goede Doelen Winkel S.A.M.. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter