Aktief Kringloopwinkel Gendringen

Ontdek duurzaam winkelen bij Aktief Kringloopwinkel Gendringen – parels in boeken, meubels, kleding en meer, zes dagen per week!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“#MPK #googlelocal Guide says thank you #Items to #give away or #ownuse good shopping opportunities, pleasant working atmosphere, nice staff #Feel free to appear again at any time”

Markus Kobs

“Nice store, not really the cheapest. The prices of books have apparently become cheaper.”

Leo Belterman

“Hij is niet groot maar goed gesorteerd voor mij boeken en een schemerlampje gekocht”

Theresia Nijp

Meer reviews lezen…

Aktief Kringloopwinkel Gendringen: Duurzaam Winkelen in Gendringen

Kringloop Aktief Gendringen is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Gendringen, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 3.2/5 sterren, biedt deze winkel een geweldige kans om duurzaam te winkelen. De winkel is open van maandag tot en met zaterdag en verwelkomt graag bezoekers die op zoek zijn naar unieke tweedehands artikelen. Ben je benieuwd wat je allemaal bij Aktief Kringloopwinkel Gendringen kunt vinden? Lees verder!

Assortiment

Aktief Kringloopwinkel Gendringen heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, computers, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal! Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan duurzaamheid en geef je oude spullen een tweede leven. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus elke keer dat je de winkel bezoekt, vind je wel iets nieuws.

Diensten en Faciliteiten

Naast het diverse assortiment biedt Aktief Kringloopwinkel Gendringen ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo hebben ze een handige ophaalservice, waarbij je grotere items kunt laten ophalen als je ze zelf niet kunt vervoeren. Deze service is ideaal als je bijvoorbeeld meubels wilt doneren of verkopen. Daarnaast zorgt de rolstoeltoegankelijke ingang ervoor dat iedereen de winkel gemakkelijk kan betreden, ongeacht de mobiliteit.

Sociale Media

Aktief Kringloopwinkel Gendringen is ook actief op sociale media. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel. Hier kun je ook contact met hen opnemen als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Meer Aktief Kringloopwinkels

Wist je dat Aktief Kringloopwinkel Gendringen onderdeel is van Aktief? Aktief heeft in totaal 4 filialen verspreid over Nederland. Als je op zoek bent naar meer kringloopwinkels in de buurt, kun je eens een kijkje nemen bij de andere filialen van Aktief. Wie weet ontdek je nog meer schatten in de wereld van tweedehands winkelen!

Met Aktief Kringloopwinkel Gendringen heb je de mogelijkheid om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd unieke tweedehands items te vinden. Of je nu iets specifieks zoekt of gewoon wilt snuffelen rond de winkel, deze kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan Aktief Kringloopwinkel Gendringen in Gendringen en ontdek de verborgen schatten die deze winkel te bieden heeft!

74 gedachten over “Aktief Kringloopwinkel Gendringen”

 1. ★★★★☆

  Altijd de moeite waard om even naar binnen te lopen, je weet nooit wat je vindt. Zeer gevarieerd aanbod van kleding tot meubels, van servies tot lampen, van boeken tot schilderijen enzovoort. Alles tegen zeer schappelijke prijzen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ridiculously high prices are asked here. This thrift store thinks they are an antique dealer…. 3.50 for a tea spoon. Ikea cabinet costs whatever it costs in the store. Ridiculous, and that for a cycle.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  #MPK #googlelocal Guide says thank you #Items to #give away or #ownuse good shopping opportunities, pleasant working atmosphere, nice staff #Feel free to appear again at any time

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Aktief Gendringen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Aktief Gendringen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Aktief Gendringen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Fijne winkel alleen met afspraak corona langs elkaar heengelopen ,snappen ,ze doen hun best maar ik ben 72 en wist niet hoe ik aan zo,n ticket kom h azc d een afspraak gemaakt maar is niet goed overgekomen

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Aktief Gendringen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Aktief Gendringen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter