Kringloopwinkel Kroeshoek in Terborg

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Metamorfose Kringloop – kleding, meubels, elektronica in Terborg. Inclusief sociaal begeleid wonen programma.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-12:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goede vriend kom hem vaak bezoek”

Peter Valk

Meer reviews lezen…

Kroeshoek: De Kringloopwinkel in Terborg

De voormalige supermarkt De Kroeshoek op de kruising Kleine Oever/Brouwersstraat/Bleekerseiland heeft een metamorfose ondergaan en is omgetoverd tot een kringloopwinkel genaamd ‘Metamorfose’. De winkel bevindt zich in Terborg, op het adres IJsselweg 3A, 7061 XT. Metamorfose biedt nu niet alleen winkelplezier, maar ook begeleid wonen aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Het is een uniek concept waarbij mensen met een beperking de kans krijgen om werkervaring op te doen en te integreren in de samenleving. De kringloopwinkel heeft een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren.

Wat kun je brengen naar Kroeshoek?

Bij Kroeshoek kun je diverse tweedehands goederen brengen, zoals kleding, meubels en elektronica. Door het hergebruik van deze spullen draagt de winkel bij aan duurzaamheid. Dus als je je huis wilt opruimen of oude spullen een nieuw leven wilt geven, ben je bij Kroeshoek aan het juiste adres. Kom langs en draag je steentje bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kroeshoek?

Bij het winkelen bij Kroeshoek is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de tweedehands goederen. Hoewel de goederen zorgvuldig worden gesorteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om goed te kijken of er geen beschadigingen zijn of dat de items goed functioneren. Het kan ook handig zijn om op de hoogte te zijn van de openingstijden van de winkel, zodat je zeker weet dat je op het juiste moment langskomt. De openingstijden variëren per dag, dus het is aanbevolen om dit van tevoren te controleren. Op maandag is de winkel geopend van 10:00-17:00 uur, op dinsdag van 09:00-17:00 uur, op donderdag van 09:00-12:00 uur en op zaterdag van 09:00-15:00 uur.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kroeshoek werkt het als volgt: je kunt de winkel bezoeken en zelf rondkijken tussen de tweedehands spullen. Er is voor ieder wat wils, van kleding tot meubels en elektronica. De prijzen zijn vriendelijk en de opbrengst van de verkoop gaat deels naar sociale en maatschappelijke projecten in de regio. Hiermee draag je dus bij aan een goed doel terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van het vinden van unieke items voor een scherpe prijs.

Unieke programma’s en kortingen bij Kroeshoek

Kroeshoek biedt naast de reguliere kringloopwinkel ook begeleid wonen aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Hierdoor creëert de winkel een inclusieve omgeving waarin mensen met een beperking de kans krijgen om werkervaring op te doen. Het concept van begeleid wonen gecombineerd met een kringloopwinkel is uniek en draagt bij aan de ontwikkeling van de samenleving.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwe producten bij Kroeshoek? Neem dan een kijkje op hun Facebook pagina. Hier vind je regelmatig updates en kun je ook in contact komen met andere liefhebbers van kringloopwinkels. Als je meer wilt weten over andere kringloopwinkels in Gelderland, kun je een bezoek brengen aan de website van Kringloopinfo Gelderland en specifiek de pagina over Kroeshoek Terborg.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Kroeshoek in Terborg”

Laat hieronder een review achter