Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Haarlem

Ontdek duurzame tweedehands schatten zoals kleding, sieraden en speelgoed bij Terre des Hommes winkel in Haarlem. Shop bewust!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:30-17:00
Woensdag10:30-17:00
Donderdag10:30-17:00
Vrijdag10:30-17:00
Zaterdag10:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke winkel met mooie dingen, en dat alles voor een goed doel!!”

At van der vliet

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Haarlem: Een schat aan tweedehands vondsten

Terre des Hommes Haarlem is een van de 43 Terre des Hommes winkels die in het hele land te vinden zijn. Gelegen aan de Generaal Cronjéstraat 121R, 2021 JE Haarlem, is deze kringloopwinkel geliefd bij zowel bewoners als bezoekers van Haarlem. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren, biedt deze winkel een unieke en duurzame winkelervaring.

Wat kun je brengen naar de Terre des Hommes winkel Haarlem?

Bij Terre des Hommes Haarlem kun je tweedehands spullen van goede kwaliteit inleveren. Hoewel vanwege beperkte ruimte meubels niet worden verkocht, is er nog steeds een gevarieerd assortiment waar je uit kunt kiezen. Kleding, sieraden, speelgoed, bric-à-brac en kleine huishoudelijke spullen zijn slechts enkele voorbeelden van wat je bij deze winkel kunt vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Terre des Hommes Haarlem?

Bij het winkelen bij Terre des Hommes Haarlem is het belangrijk om op zoek te gaan naar goede kwaliteit items. Hoewel alle producten met zorg worden geselecteerd, is het altijd verstandig om de staat van de items te controleren voordat je ze aanschaft. Weet dat je bij deze kringloopwinkel geen boeken, behalve kinderboeken, zult vinden. Voor liefhebbers van boeken is er echter nog steeds genoeg andere schatten om te ontdekken.

Hoe werkt de Terre des Hommes winkel Haarlem?

De Terre des Hommes winkel Haarlem wordt volledig gerund door vrijwilligers. Dit betekent dat een bezoek aan deze winkel niet alleen winkelen betekent, maar ook bijdraagt ​​aan de doelen en projecten van Terre des Hommes Nederland. Na aftrek van kosten gaat elke euro van de verkoop direct naar hun projecten. Door hier je aankopen te doen, draag je bij aan het bieden van hulp aan kinderen in nood.

Extra programma’s en kortingen

Terre des Hommes Haarlem biedt ook aanvullende diensten en faciliteiten. Ze accepteren bijvoorbeeld donaties van goederen en hebben een rolstoelvriendelijke ingang. Daarnaast kun je betalen met contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Dit maakt het winkelen bij Terre des Hommes Haarlem zowel flexibel als toegankelijk voor iedereen.

Mis geen enkele update over Terre des Hommes Haarlem door ze te volgen op Facebook. Blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via hun social media kanalen. Als onderdeel van Terre des Hommes Nederland, draagt Terre des Hommes Haarlem bij aan het grotere netwerk van 41 filialen verspreid door Nederland.

Kortom, Terre des Hommes Haarlem is een must-visit kringloopwinkel waar je unieke tweedehandsvondsten kunt scoren en tegelijkertijd een goed doel kunt ondersteunen. Dus kom langs en ontdek de verborgen schatten die hier op je wachten!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Haarlem”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Haarlem. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Haarlem. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes winkel Haarlem. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met Terre des Hommes winkel Haarlem. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter