Vide kringloopwinkel Wijdemeren in Loosdrecht

Ontdek unieke vondsten bij Vide Kringloopwinkel Wijdemeren in Loosdrecht: boeken, muziek, kleding, meubels, vintage – duurzaam winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:30-16:30
Donderdag10:30-16:30
Vrijdag10:30-16:30
Zaterdag10:30-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prachtige schone winkel met verrassende artikelen. Heel aardig personeel en prima prijzen. Bijna elk artikel is gemerkt met een gekleurd stickerrondje…elke kleur geeft precies de prijs aan! Een verklaring van de kleuren zie je overal in de winkel duidelijk hangen! Geweldig systeem. Kortom: een aanrader !! Hier komen we graag terug.”

atty tettero

“Een echt schattig kringloopwinkel goed ingedeeld. Ziet eruit en voelt aan als shabby chic. Veel goed onderhouden items om uit te kiezen. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Een echt goede plek om rond te snuffelen en je kleine schat te vinden.”

Eswiss64

“mooie spullen, leuke medewerkers, met zorg en smaak ingericht. Wel relatief aan de prijs, desniettemin een verrijking voor het dorp en gemeente.”

Maartje van Buuren

Meer reviews lezen…

Ontdek Vide Kringloopwinkel Wijdemeren in Loosdrecht

Vide Kringloopwinkel Wijdemeren is dé plek in Loosdrecht waar je terecht kunt voor een unieke en duurzame winkelervaring. Deze hippe en luxe kringloopwinkel is gelegen aan de Nootweg 20 in Loosdrecht. Vide is niet zomaar een gewone kringloopwinkel, ze bieden ook een shop-in-shop concept aan voor andere ondernemers en particulieren.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Vide Kringloopwinkel Wijdemeren ben je van harte welkom om allerlei spullen af te geven. Heb je nog boeken, muziek, kleding, meubels of vintage items waar je zelf geen gebruik meer van maakt? Breng ze gerust naar de winkel en geef deze items een tweede leven. Zo help je Verspilling tegen te gaan en draag je bij aan duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Vide Kringloopwinkel Wijdemeren is het altijd leuk om op zoek te gaan naar schatten. Let goed op de kwaliteit en prijzen van de items die je interesse hebben. Regelmatig worden er nieuwe spullen toegevoegd aan het assortiment, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 400 m2 en is rolstoelvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Vide Kringloopwinkel Wijdemeren heeft verschillende diensten om het voor klanten gemakkelijk te maken. Je kunt ervoor kiezen om je aankopen af te halen, te laten bezorgen of zelfs op dezelfde dag te laten leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om spullen op te halen in de winkel. Voor winkelbezoek is het maken van een afspraak verplicht.

Unieke programma’s, kortingen en extra services

Vide Kringloopwinkel Wijdemeren biedt niet alleen een breed assortiment, maar heeft ook unieke programma’s, kortingen en andere services. Regelmatig zijn er interessante acties en kortingen, zodat je nog voordeliger duurzame items kunt kopen. Daarnaast hebben ze een actieve aanwezigheid op sociale media, waar je Vide, Kringloopwinkel Wijdemeren kunt volgen op de Facebookpagina en Instagram-account. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom duurzaam tweedehands winkelen.

Vide Kringloopwinkel Wijdemeren in Loosdrecht is een geweldige plek om duurzaam winkelen te ervaren. Breng je spullen naar de winkel, ontdek schatten in het gevarieerde assortiment en profiteer van de unieke programma’s en kortingen. Mis het niet en plan snel je bezoek aan Vide Kringloopwinkel Wijdemeren in Loosdrecht, dé kringloopwinkel waar duurzaamheid centraal staat.

Voor meer informatie over Vide Kringloopwinkel Wijdemeren en de openingstijden bezoek je de website kringloop-wijdemeren.nl.

38 gedachten over “Vide kringloopwinkel Wijdemeren in Loosdrecht”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Vide Wijdemeren. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  A real cute thrift shop well laid out. Looks and feels like shabby chic. Many well kept items to choice from. The staff are super friendly and helpful. A real good place to browse and find your little treasure.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  mooie spullen, leuke medewerkers, met zorg en smaak ingericht. Wel relatief aan de prijs, desniettemin een verrijking voor het dorp en gemeente.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Vide Wijdemeren. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter