Kringloop Hilversum

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Hilversum – kleding, meubels, elektronica en meer voor milieubewuste en budgetvriendelijke vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een fantastische plek! Trek er maar een paar uurtjes vooruit om alles gezien te hebben. Ik ben nu al meerdere keren geweest en verbaas mij om de continuïteit van nieuwe spullen. Echt een aanrader! En leuke prijsjes!”

Sabrine van Houten

“Leuke kringloop met veel aanbod, de winkel loopt door en is best groot! De eigenaar is erg vriendelijk en geeft eerlijk advies. Ik kom binnenkort zeker weer even langs!”

Frederieke B

“Leuke toevoeging aan de Gijsbrecht! Vriendelijke eigenaar, aanrader om even binnen een rondje te lopen, ze hebben mooie spullen.”

Jip Musch

Meer reviews lezen…

Kringloop Hilversum: Duurzaam Shoppen in de Mediastad

Kringloop Hilversum is een van de vele kringloopwinkels die je kunt ontdekken in de prachtige stad Hilversum. Als je op zoek bent naar duurzaam winkelen en unieke tweedehands spullen, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard. Met een breed scala aan merchandise is er voor ieder wat wils. Laten we eens kijken naar wat je kunt brengen naar de kringloopwinkel, waar je op moet letten tijdens het shoppen en hoe de winkel precies werkt.

Wat kun je brengen naar Kringloop Hilversum?

Bij Kringloop Hilversum kun je allerlei spullen doneren die nog in goede staat verkeren. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica, speelgoed of boeken, je kunt altijd iets vinden dat je wilt doneren. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Even de kast opruimen kan dus een positieve impact hebben op het milieu!

Waar moet je op letten tijdens het shoppen bij Kringloop Hilversum?

Bij het winkelen bij Kringloop Hilversum moet je scherp zijn op verborgen schatten. Omdat de winkel een breed scala aan tweedehands producten heeft, kun je onverwachts iets unieks vinden. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, retro meubels of zeldzame boeken, deze winkel heeft het allemaal. Neem de tijd om door de schappen te snuffelen en je vindt misschien wel iets speciaals dat perfect bij jou past.

Hoe werkt Kringloop Hilversum?

De werking van Kringloop Hilversum is vrij eenvoudig. Je kunt je spullen doneren bij de winkel zelf, waar ze vervolgens worden gesorteerd en geprijsd. Deze items worden dan verkocht in de winkel, waar mensen zoals jij kunnen genieten van duurzaam winkelen. Bovendien biedt de winkel verschillende diensten aan, zoals online prijsopgaven, bezorging en zelfs levering op dezelfde dag. Het is ook goed om te weten dat Kringloop Hilversum zich inzet voor inclusiviteit en een veilige omgeving creëert voor LGBTQ+ gemeenschappen, met een transgendervriendelijke sfeer.

Unieke programma’s en services bij Kringloop Hilversum

Kringloop Hilversum heeft enkele unieke programma’s en services waar bezoekers gebruik van kunnen maken. Zo bieden ze services op bedrijfslocatie aan, wat handig kan zijn voor bedrijven die hun overtollige spullen willen doneren. Bovendien is er een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar, voor een toegankelijke winkelervaring voor iedereen. En als je liever gebruikmaakt van contactloos betalen, accepteert Kringloop Hilversum betaalpassen en creditcards. Vergeet niet om ze te volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates.

Kringloop Hilversum is meer dan alleen een winkel; het is een plek waar je duurzaam kunt winkelen en bij kunt dragen aan een beter klimaat. Breng je spullen naar deze winkel, verken hun gevarieerde aanbod en ga met een nieuw gevonden schat naar huis. Ontdek Kringloop Hilversum en maak van tweedehands winkelen een bijzondere ervaring!

24 gedachten over “Kringloop Hilversum”

 1. ★★★★☆

  Nice thrift store with lots of vintage items. Gems regularly come along, according to the owners of house clearances. Nice gentlemen with whom you can make good deals. If I lived nearby, I would definitely visit regularly.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Heerlijke snuffel winkel! Vriendelijke eigenaren. Prima prijs betaald voor de mooie pareltjes die ik hier vond. Ik kom zeker nog eens terug!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Erg nette verzorgde winkel met veel leuke kwalitatief goede spullen. Alles heeft zijn prijs maar is het ook waard. Prettige attente bediening. Voordeel is dat ze een paar eigen parkeerplaatsen hebben.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Zat 1 juli, 16:30. Winkel zaal open moeten zijn, nog een week voor vakantie. Telefoonnummer maar gebeld bij de deur en ook wat bij Google Maps stond. Geen enkele melding of een duidelijke voicemail die hoort bij deze kringloop. Erg vaag allemaal.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke kringloop met veel aanbod, de winkel loopt door en is best groot! De eigenaar is erg vriendelijk en geeft eerlijk advies. Ik kom binnenkort zeker weer even langs!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Net een bezoek gebracht.Vreselijk oudere meneer die het daar organiseerde. Een mevrouw in de winkel zei iets vervelends tegen mij. De oudere meneer hielp mij niet, maar ging mij veroordelen en beoordelen en buiten uitschelden. Geen aanrader

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Leuke toevoeging aan de Gijsbrecht! Vriendelijke eigenaar, aanrader om even binnen een rondje te lopen, ze hebben mooie spullen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Eigenaar hing te roken in de deuropening waardoor de hele winkel naar de rook stonk. We hadden een mandje maar omdat er niet zoveel inzat vroegen hij en zijn gezelschap semi grappig of we niet beter een karretje hadden kunnen pakken. En ze waren luidruchtig aan het roddelen over een klant die volgens hun een ketting wilde stelen en toen de camera zag hangen. Nare sfeer, het is alsof je ergens op de camping zit met het publiek dat er om de kassa rondhangt en de omgeving van commentaar voorziet.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Wat een fantastische plek! Trek er maar een paar uurtjes vooruit om alles gezien te hebben. Ik ben nu al meerdere keren geweest en verbaas mij om de continuiteit van nieuwe spullen. Echt een aanrader! En leuke prijsjes!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter