Kringloopwinkel Sam-Sam in Hilversum

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Sam-Sam Kringloop in Hilversum – kleding, meubels, elektronica, boeken met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Onwijs leuke tweedehands winkel. Staat er bomvol, maar zo leuk gewoon. Het is net echt schatgraven naar de spulletjes die je zoekt. Er is echt voor ieder wat wils. De eigenaresse is een schat van een vrouw en de liefde voor haar winkel en de spulletjes straalt er echt vanaf. Ik Kwam hier vroeger al weleens en ben blij dat ze hier nog steeds zit. Want het is gewoon echt een ontzettend leuk winkeltje. We zijn dan ook weer goed geslaagd met wat er nodig was voor onze planten en al, maar ook met een prachtig boek over bloemen en insecten uit 1934. Komen hier zeker weer vaker!”

Medusa B de Wit

“Echt vol met spullen, meer gevuld dan een Oreo dubbel gevuld. Het spul zit vol met nog meer spullen. Het is echt vol. We hebben een paar dingen gevonden om in onze tas te stoppen. Moet ik nog meer zeggen – veel succes.”

Bill Gertz

“Superleuke spulletjes voor echt schappelijke prijzen. Superaardige eigenaresse! Het staat er wel vol maar ik word altijd geholpen met mijn spullen naar buiten brengen zodat er niks om wordt gegooid haha.”

Angie Jo

Meer reviews lezen…

Sam-Sam: Dé Kringloopwinkel in Hilversum

Sam-Sam is dé kringloopwinkel in Hilversum waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Met een gemiddelde beoordeling van maar liefst 4.8/5 sterren is Sam-Sam geliefd bij zowel de lokale bevolking als bezoekers van buiten de stad. In dit artikel beantwoorden we de meest gestelde vragen over deze bijzondere kringloopwinkel.

Wat kun je brengen naar Sam-Sam?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt, maar nog wel van goede kwaliteit zijn, kun je deze brengen naar de kringloopwinkel. Sam-Sam accepteert verschillende soorten items, zoals kleding, meubels, elektronica en boeken. Het is belangrijk dat de producten schoon en bruikbaar zijn. Op die manier kunnen anderen er nog plezier van hebben. Breng jouw spullen naar Sam-Sam en geef ze een tweede leven!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Sam-Sam?

Bij het winkelen bij Sam-Sam is het belangrijk om goed op te letten. Omdat de producten tweedehands zijn, is het mogelijk dat er gebruikssporen aanwezig zijn. Controleer daarom altijd de staat van het item voordat je het koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel op maandag, dinsdag en woensdag gesloten is. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je tussen 11:00 en 17:00 uur naar hartenlust shoppen. Vergeet bij het afrekenen ook niet dat Sam-Sam verschillende betaalmogelijkheden biedt, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Hoe werkt Sam-Sam?

Sam-Sam werkt volgens het kringloopprincipe. Dit betekent dat de winkel donaties van mensen in ontvangst neemt en deze vervolgens tegen een aantrekkelijke prijs verkoopt. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor allerlei sociale initiatieven en programma’s in de regio. Zo draag je bij aan een duurzamere samenleving én help je anderen in jouw omgeving.

Bij Sam-Sam kun je niet alleen winkelen, maar ook deelnemen aan unieke programma’s en profiteren van speciale kortingen. Houd de website en sociale media van Sam-Sam in de gaten voor meer informatie over deze programma’s. Daarnaast kun je Sam-Sam volgen op Instagram voor inspiratie en updates.

Wil je meer weten over kringloopwinkels in de omgeving van Hilversum? Bezoek dan Kringloop-info.nl. Hier vind je een overzicht van alle kringloopwinkels in Noord-Holland, inclusief Hilversum.

Winkel bij Sam-Sam in Hilversum en ontdek de schatten die op jou wachten. Geef jouw spullen een tweede leven en draag bij aan een duurzame en sociale samenleving. Sam-Sam, dé kringloopwinkel waar iedereen welkom is!

9 gedachten over “Kringloopwinkel Sam-Sam in Hilversum”

 1. ★★★★★

  Really crowded with stuff, more stuffed than an Oreo double stuffed. The stuff is stuffed with even more stuff. Its really packed. We found a couple of things to stuff in our bag. Need I say more – good luck.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Sam-Sam. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Superleuke spulletjes voor echt schappelijke prijzen. Superaardige eigenaresse! Het staat er wel vol maar ik word altijd geholpen met mijn spullen naar buiten brengen zodat er niks om wordt gegooid haha.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Onwijs leuke tweedehands winkel. Staat er bomvol, maar zo leuk gewoon. Het is net echt schatgraven naar de spulletjes die je zoekt. Er is echt voor ieder wat wils. De eigenaresse is een schat van een vrouw en de liefde voor haar winkel en de spulletjes straalt er echt vanaf. Ik Kwam hier vroeger al weleens en ben blij dat ze hier nog steeds zit. Want het is gewoon echt een ontzettend leuk winkeltje. We zijn dan ook weer goed geslaagd met wat er nodig was voor onze planten en al, maar ook met een prachtig boek over bloemen en insecten uit 1934. Komen hier zeker weer vaker!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter