Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Hilversum

Ontdek duurzame schatten bij Terre des Hommes Hilversum – van vintage kleding tot speelgoed. Steun een goed doel met elke aankoop!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een superleuk kringloop winkeltje. Klein, maar zeker fijn :) vriendelijk personeel en een leuk klein aanbod voor hele nette en schappelijke prijsjes, ook netjes en schoon en voor een ieder betaalbaar. Ook nemen ze spulletjes in, geen meubels, want daar is echt geen plek voor. Maar voor de rest heel graag. Wij zijn er nu een aantal x geweest en elke x geslaagd. Heel blij met deze store πŸ˜ŠπŸ’ž”

Medusa B de Wit

“Dit is een kringloopwinkel met een zinnige doelstelling, ingeleverde artikelen een nieuwe eigenaar geven en de opbrengst wordt gebruikt om kindermisbruik uit de wereld te helpen, bovendien zijn de aangeboden artikelen meestal van zeer goede kwaliteit vooral de kleding, de vrijwilligers verdienen allemaal een pluim! Groetjes van Hansch✌️”

HANSCH

“Keurige winkel met tweedehands artikelen. Gerund door aardige dames en de opbrengst is voor het goede doel…”

Angeli van der Weijde

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Winkel Hilversum: Een Duurzaam Winkelavontuur

Terre des Hommes Winkel Hilversum is een populaire kringloopwinkel gevestigd aan de Neuweg 211, Hilversum. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, staat deze winkel bekend om zijn duurzame producten en unieke programma’s.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Ben je op zoek naar een plek om je ongewenste spullen kwijt te raken? Terre des Hommes Winkel Hilversum neemt graag diverse items van je in, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, muziek, speelgoed, brocante, kleding en vintage. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Als je een bezoek brengt aan Terre des Hommes Winkel Hilversum, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste accepteert de winkel alleen contant geld en betaalpassen. Houd hier rekening mee om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast biedt de winkel diverse faciliteiten, waaronder een rolstoelvriendelijke ingang en bezorging.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Deze kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandagen en zondagen is de winkel gesloten. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur, behalve op zaterdag. Op zaterdag sluit de winkel om 16:00 uur. Terre des Hommes Winkel Hilversum zorgt ervoor dat het winkelen in een duurzame omgeving een avontuur op zich is.

Unieke programma’s, kortingen en meer

Terre des Hommes Winkel Hilversum is onderdeel van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die zich inzet voor de rechten van kinderen wereldwijd. Door bij deze kringloopwinkel te winkelen, steun je dit goede doel. Daarnaast organiseert Terre des Hommes Nederland diverse projecten en programma’s om kinderuitbuiting tegen te gaan.

Naast het aanbieden van duurzame producten, presenteert Terre des Hommes Winkel Hilversum ook interessante kortingen. Hou de social media-accounts van Terre des Hommes in de gaten om op de hoogte te blijven van speciale acties en aanbiedingen. Volg Terre des Hommes Nederland op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Plan je een bezoek aan een kringloopwinkel in Hilversum? Dan is Terre des Hommes Winkel Hilversum de plek voor jou. Ontdek het diverse assortiment, profiteer van unieke programma’s en help mee aan een betere wereld voor kinderen. Steun Terre des Hommes en ervaar een duurzaam winkelavontuur in de mooie stad Hilversum.

Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland, bezoek Kringloop local en ontdek andere winkels in de provincie.

19 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Hilversum”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Dit is een kringloopwinkel met een zinnige doelstelling, ingeleverde artikelen een nieuwe eigenaar geven en de opbrengst wordt gebruikt om kindermisbruik uit de wereld te helpen, bovendien zijn de aangeboden artikelen meestal van zeer goede kwaliteit vooral de kleding, de vrijwilligers verdienen allemaal een pluim! Groetjes van Hansch

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Veel te kleine winkels Prijzen zijn wat aan de duren kant. Ben er vandaag ook weer eventjes geweest 16 april 2022 erg mooi weer Maar voor de 2 keer stond de verwarming hoog aan en de deur open , Heb hier wat van gezegd, maar de oude dames hadden het koud. Ja gek he met de deur open. Vind dit niet kunnen. Er zijn mensen die geen verwarming kunnen betalen, hoop dat jullie hier iets mee gaan doen, maar heb mijn twijfels daar dat dit nu al de 2de keer is en wie weet al veel meer

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij Terre des Hommes winkel Hilversum. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Keurige winkel met tweedehands artikelen. Gerund door aardige dames en de opbrengst is voor het goede doel…

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De winkel is klein maar heeft een wisselend assortiment. De prijsjes zijn ook vaak klein waardoor het een bezoekje waard is. Daarnaast gaan de inkomsten naar het goede doel.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een superleuk kringloop winkeltje. Klein, maar zeker fijn :) vriendelijk personeel en een leuk klein aanbod voor hele nette en schappelijke prijsjes, ook netjes en schoon en voor een ieder betaalbaar. Ook nemen ze spulletjes in, geen meubels, want daar is echt geen plek voor. Maar voor de rest heel graag. Wij zijn er nu een aantal x geweest en elke x geslaagd. Heel blij met deze store

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Klein winkeltje met vaak leuke spullen voor redelijke prijzen. En opbrengst voor n goed doel, ook heel fijn.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes winkel Hilversum. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Hilversum. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Hilversum. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes winkel Hilversum. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met Terre des Hommes winkel Hilversum. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Hilversum. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter