Kringloopwinkel Via-Via in Heemstede

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Via-Via Heemstede – kleding, meubels, boeken en meer. Beleef winkelplezier met een hoge beoordeling!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele fijne kringloopwinkel, waar ik ook al 30 jaar met plezier gekocht/verkocht heb. Zie, dat de winkel sluit per aug.😞 Bedankt lieve Patricia en medewerkers, heel veel geluk en gezondheid in de volgende “vrije” jaren!! πŸŽ‰πŸΎπŸ₯‚ Jullie waren geweldig!!πŸ‘πŸ‘Œ Veel liefs Ingrid Bakker uit Hoofddorp😘😘”

Ingrid Bakker

“Wat raar dat hier nog geen review geschreven werd voor Via Via! ik kom er al jaren en breng vaak leuke spullen er naar toe, waar anderen weer blij mee zijn. Lekker snuffelen en ik vindt er altijd wel iets naar mijn gading! Ga zo door dames! Groeten van Wil”

Wil Meijer- Kal

“Geweldige winkel met fantastische koopjes voor iedereen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze winkel is zeker een bezoekje waard!”

Adam Somers

Meer reviews lezen…

Ontdek het plezier van winkelen bij Via-Via in Heemstede

Via-Via is een bekende kringloopwinkel in Heemstede waar je allerlei unieke schatten kunt vinden. Gelegen aan de Valkenburgerlaan 40, biedt deze winkel een gevarieerd assortiment aan tweedehands kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is het duidelijk dat deze winkel een favoriet is onder shoppers in Heemstede en omgeving.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Via-Via kun je allerlei spullen doneren of verkopen. Heb je nog kleding die je niet meer draagt? Breng het naar de winkel en geef het een tweede leven. Daarnaast zijn ze ook geΓ―nteresseerd in meubels, speelgoed, boeken, elektronica en allerlei andere bruikbare goederen. Door je ongewenste spullen naar de winkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je anderen een koopje te scoren.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen bij Via-Via is het belangrijk om goed op te letten. Het is een kringloopwinkel, dus niet alle producten zijn nieuw. Controleer dus altijd of de items die je wilt kopen in goede staat verkeren. Let ook op eventuele beschadigingen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Via-Via doet haar best om kwalitatieve producten aan te bieden, maar het is altijd verstandig om zelf een grondige inspectie uit te voeren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Via-Via is een winkel waar je tweedehands spullen kunt kopen tegen scherpe prijzen. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder kleding, meubels, boeken, speelgoed en nog veel meer. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Betalen kan contant met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards. De vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte items en geven je indien nodig advies.

Naast het winkelen biedt Via-Via ook andere unieke programma’s en services aan. Ze organiseert regelmatig evenementen, zoals modeshows, waar je kunt genieten van een leuke mix van vintage en moderne outfits. Bovendien hebben ze speciale kortingen, zoals studentenkorting en seniorenkorting, om het winkelen nog aantrekkelijker te maken.

Wil je meer weten over Via-Via? Bezoek dan hun Facebook-pagina of volg hen op Twitter. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de buurt kun je terecht op de website Kringloop Noord-Holland waar je de beste kringloopwinkels in Heemstede kunt vinden.

Ga vandaag nog naar Via-Via in Heemstede en ontdek het plezier van winkelen bij een kringloopwinkel. Hier vind je niet alleen unieke schatten, maar draag je ook bij aan een duurzame samenleving.

35 gedachten over “Kringloopwinkel Via-Via in Heemstede”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Via-Via. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hele fijne kringloopwinkel, waar ik ook al 30 jaar met plezier gekocht/verkocht heb. Zie, dat de winkel sluit per aug. Bedankt lieve Patricia en medewerkers, heel veel geluk en gezondheid in de volgende vrije jaren!! Jullie waren geweldig!! Veel liefs Ingrid Bakker uit Hoofddorp

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Via-Via. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met Via-Via. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Via-Via. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Via-Via. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Toen ik aankwam waren de verkoopsters bezig zelf een leren vestje te passen. Geen gedag ofzo, mijn kaart was weg. . . .Moest moeilijk doen om ze in hun Kaartenbak te laten zoeken, aangezien er niks in de computer was overgezet (in 2021) Het vestje hingen ze meteen achter om het zelf goedkoop te krijgen!! Waardeloos, mijn kaart verscheurd, kom nu naar Appel & Ei.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Via-Via. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Via-Via. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan Via-Via. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Via-Via. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Via-Via. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter