Kringloopwinkel Stichting Het Juttersdok

Ontdek betaalbare tweedehands kleding, speelgoed, boeken en meer bij Stichting Het Juttersdok, de kringloopwinkel in Cruquius.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Stichting Het Juttersdok: Dé Kringloopwinkel in Cruquius

De Stichting Het Juttersdok is een bekende kringloopwinkel gevestigd op Spaarneweg 16A, in Cruquius. Als je op zoek bent naar een plek waar je tweedehands artikelen kunt vinden tegen betaalbare prijzen, dan is dit dé winkel voor jou! Met een breed scala aan producten en unieke programma’s, is Stichting Het Juttersdok een favoriete bestemming voor zowel inwoners als bezoekers van Cruquius en omstreken.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting Het Juttersdok kun je diverse tweedehands artikelen in goede staat inleveren. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, boeken, huisraad, meubels en elektronica. Het is belangrijk om te onthouden dat de artikelen die je wilt doneren schoon en bruikbaar moeten zijn. Zo help je de kringloopwinkel om een gevarieerd assortiment aan te bieden aan de klanten. Dus, aarzel niet om je oude spullen een nieuw leven te geven bij Stichting Het Juttersdok!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Het Juttersdok?

Bij het winkelen bij Stichting Het Juttersdok is het belangrijk om goed op de kwaliteit en de conditie van de tweedehands artikelen te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert welke items worden geaccepteerd, is het altijd verstandig om te controleren of het product geen beschadigingen of mankementen heeft. Dit voorkomt teleurstellingen en zorgt ervoor dat je met plezier kunt genieten van je aankopen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Het Juttersdok heeft een duidelijk en eenvoudig systeem. Zodra je artikelen doneert, worden deze gesorteerd en geprijsd door het vriendelijke personeel. Vervolgens worden de artikelen netjes gepresenteerd in de winkel, zodat jij als klant op je gemak kunt rondkijken en je favoriete items kunt vinden. Het beste deel is dat de opbrengst van de verkochte producten wordt gebruikt om verschillende sociale projecten te ondersteunen die het welzijn van de gemeenschap bevorderen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Wat Stichting Het Juttersdok echt onderscheidt, zijn de unieke programma’s en services die ze aanbieden. Zo organiseren ze regelmatig workshops en evenementen om creativiteit te bevorderen en mensen samen te brengen. Daarnaast hebben ze speciale kortingsacties voor bepaalde doelgroepen, zoals studenten en senioren.

Wil je meer informatie over Stichting Het Juttersdok en hun aanbod, bezoek dan hun LinkedIn-pagina of ga naar de lokale kringloopwinkelwebsite. Ontdek zelf de geweldige vondsten die je bij deze kringloopwinkel kunt doen en draag bij aan een duurzamere samenleving!

Keywords: Kringloopwinkel Cruquius, Kringloop Cruquius

Laat hieronder een review achter