Vereniging Kringloop Project Leiden

Ontdek duurzaam shoppen bij Leiden’s historische Kringloop Project: unieke vondsten, sociale inzet, hartje stad. Beleef tweedehands schattenjacht!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke en goedkope kringloop. Goede spullen, echt ’n winkel van sinkel voor wie geen nieuwe dingen wil. Wel wat vol en chaotisch. Personeel is vriendelijk en maakt graag een praatje. Ik vond er een heerlijk koel onderkomen tijdens de hittegolf bij een wat langer werkbezoek aan Leiden, en kocht er voor een habbekrats een paar tijdschriften om ergens in de schaduw te lezen. 30 cent voor een dik zomernummer van Vrij Nederland, best goedkoop. Ook een fijne plek om in een voorgaand werkbezoek mijn beddengoed te kunnen doneren voor hergebruik – bij mijn logies destijds (Webster) zaten die inbegrepen – als wegwerpgoederen.”

Marlies Kluck

“Super leuke plek voor tweedehands spullen. Het gaat van kleding tot kasten en het aanbod blijft voordurend wisselen. Hier kun je ook zelf spullen brengen die je niet meer gebruikt. Voor het wegbrengen van spullen is er zelfs een bakfiets die je mag lenen.”

Lenneke Fronik

“Een oude favoriet onder de kringloopwinkels! Niet duur. Leuke boekenhoek, veel servies, dvd’s en cd’s. Goede kledingafdeling, fijn hoekje met klusspullen, apparaten en onderdelen, veel kinderspul, en achterin een goede meubelhal.”

Petra van der Heijden

Meer reviews lezen…

Vereniging Kringloop Project Leiden: De Oudste Kringloopwinkel van Leiden

Vereniging Kringloop Project Leiden is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk en tevens de oudste kringloopwinkel van Leiden. Deze bijzondere winkel biedt werkgelegenheid aan mensen die niet kunnen of willen deelnemen aan de reguliere arbeidsmarkt. Met als adres Volmolengracht 13, 2312 PG, Leiden, is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar in het centrum van de stad.

Wat kan je brengen naar de Kringloopwinkel?

Bij Kringloop Project Leiden kan je allerlei soorten artikelen inleveren. Of je nou kleding, boeken, meubels of huisraad hebt, alles is welkom. Met jouw donaties draag je niet alleen bij aan duurzaamheid en recycling, maar ondersteun je ook het goede doel.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de Kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de Kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijs te letten. Veel reviews geven aan dat de prijzen bij Kringloop Project Leiden aantrekkelijk zijn. Daarnaast is het assortiment zeer divers, van boeken en muziek tot meubels en speelgoed. Het is dus de moeite waard om goed rond te kijken en verrast te worden door hetgeen wat je vindt.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

Kringloop Project Leiden werkt volgens het kringloopprincipe waarbij hergebruik centraal staat. Tweedehands spullen hebben een nieuw leven gekregen en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel diverse diensten en faciliteiten aan. Zo is er een bezorgservice voor grote aankopen, kunnen goederen ingeleverd worden en bieden ze ook een ophaalservice aan.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de standaard diensten biedt Kringloop Project Leiden ook unieke programma’s aan. Zo hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking. Daarnaast zijn er regelmatig speciale kortingsacties en aanbiedingen. Het is dus zeker de moeite waard om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws via de social media kanalen van Facebook en Instagram.

Vereniging Kringloop Project Leiden is een bijzondere en belangrijke plek in de stad. Met hun inzet voor duurzaamheid, werkgelegenheid en recycling spelen ze een belangrijke rol. Dus breng je spullen naar deze kringloopwinkel, snuffel rond en kom met unieke vondsten weer naar huis.

75 gedachten over “Vereniging Kringloop Project Leiden”

 1. ★★★★★

  Nice middle-sized used items warehouse shop with very friendly staff. Not huge amount of things per category, but decent amount and with a wide range of items — with very affordable price. Loved it.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Beautiful things!! Some employees have already hung Beautiful clothing separately in view of customers And are very rude Really miss the previous owner

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice little second hand/vintage store with a selection of books, forniture, cutlery and clothes. Furthermore, it is next to the centre of Leiden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke winkel, is helaas niet altijd open. Er is een hele hal met meubels. Verder wat boeken, huisraad enz. Ook een vitrine met waardevollere spullen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vereniging Project Leiden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Vereniging Project Leiden. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Vereniging Project Leiden. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Vereniging Project Leiden. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Vereniging Project Leiden. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Super leuke plek voor tweedehands spullen. Het gaat van kleding tot kasten en het aanbod blijft voordurend wisselen. Hier kun je ook zelf spullen brengen die je niet meer gebruikt. Voor het wegbrengen van spullen is er zelfs een bakfiets die je mag lenen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Vereniging Project Leiden. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  This is an allright second hand shop with a good and interesting selection of items. The prices have become a bit too expensive lately though. Also, if they could do something about the smell in the entrance hall, I would definitely return.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Vereniging Project Leiden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Vereniging Project Leiden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Erg vol en dus ook snel erg druk, wel goedkoop en prima. Niet alles is nog degelijk bruikbaar, dit is wel een minpunt. Sommige spullen zijn dus al kapot.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een top ervaring met Vereniging Project Leiden. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vereniging Project Leiden. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter