Kringloopwinkel Boedelhuis woningontruiming Leiden.

Ontdek duurzame schatten bij Boedelhuis Leiden – meubels, kleding, boeken en meer in jouw favoriete kringloopwinkel!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:30-17:00
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is een kleine maar nog transparante en vooral eerlijk, echte, ouderwetse kringloopwinkel. De eigenaar is een ondernemende maar gemoedelijke man die ik langzaam samen ons bewegend door de jaren (zelfs decennia) heen grijs zag worden, net alsikzelf natuurlijk ook niet ´onaangeraakt´ bleef…. Het is er bovendien gewoon gezellig, men is bv niet benauwd om je geïnteresseerd te begroeten en een vriendelijke blik toe te werpen wanneer je binnenkomt. De ruimte ligt werkelijk helemaal volgestouwd met interessante 2e handsartikelen die met een zekere logica ingedeeld zijn en de beste man rekent verdraaid ´mooie´ prijzen af, het is dan ook duidelijk geen ´geldwolf´ maar iemand die ´zijn slag slaat op internet´ met boedelspullen en de kringloopzaak er wellicht puur voor de lol bij doet (het lijkt me namelijk echt iemand die graag met mensen omgaat) en natuurlijk voor een beetje ´financiële aanvulling op de dagelijkse kost´ natuurlijk, we zijn tenslotte allemaal mensen binnen een ´op geld georiënteerde maatschappij´. Zijn nóg grijzere ´vervanger´ is al even schappelijk trouwens: ´goede mensen´ trekken weer andere goede mensen aan hè, zo gaan dat tussen mensen. Het is verbazingwekkend wat er in de toch relatief kleine ruimte allemaal nog wel niet te vinden is en het is erg prettig dat je in je achterhoofd van tevoren al weet dat je niet het vel over de oren wordt getrokken wanneer je besluit om iets aan te schaffen. Ja, ik ga daar met plezier naartoe, met ook heel wat meer plezier dan naar de chagrijnen van de kringloopsupermarkt ´Het Warenhuis´ in dezelfde stad, wat een wereld van verschil tussen twee bedrijven die dezelfde spullen slijten… De aimabele en redelijke prijzen rekenende eigenaar van ‘Het Boedelhuis’ krijgt u op de koop toe! ;)…”

Niehland Reil

“Bij het ontruimen van het huis van mijn schoonmoeder heb ik rondbgebeld en viel mijn keuze op het boedelhuis van Houcine. De prettige en persoonlijke manier van benaderen viel op. Tijdens het leeghalen van het huis was prettig overleg. Belangrijk vind ik. De wijze hoe dit huis is opgeleverd verdient een compliment. Topwerk. Ik ben er zeer tevreden over. Een aanrader om dit Boedelhuis Leiden in te schakelen. Erik Henzen.”

Erik Henzen

“Voor de doorgewinterde kringloopliefhebber. Zeer aantrekkelijke prijzen! Een zeer aantrekkelijke collectie. Als toerist in Leiden had iedereen lovende woorden over deze winkel. Hierbij kan ik me nu dus ook helemaal aansluiten. De eigenaar is een zeer servicegerichte man. Wanneer ik weer in Leiden terug ben, zal deze winkel zonder meer weer op het programma staan!”

Ingmar van de Sande

Meer reviews lezen…

Boedelhuis woningontruiming Leiden: De Ideale Kringloopwinkel in Leiden

Wat kun je bij Boedelhuis vinden?

Boedelhuis is een geliefde kringloopwinkel gelegen in het prachtige Leiden. Deze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend, waardoor je voldoende tijd hebt om op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van duurzaam winkelen. Het assortiment van Boedelhuis is divers en omvat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat kun je meenemen naar Boedelhuis?

Bij Boedelhuis kun je jouw tweedehands schatten een nieuw leven geven. Denk hierbij aan boeken die je niet meer leest, kleding die je niet meer draagt, speelgoed waar je kinderen niet meer mee spelen, of meubels die je vervangen hebt. Door deze items naar Boedelhuis te brengen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar maak je ook andere mensen blij met jouw spullen.

Waar moet je op letten bij Boedelhuis?

Het is belangrijk om te weten dat Boedelhuis diverse diensten en faciliteiten biedt. Zo kun je gebruikmaken van de bezorgservice als je grote items hebt gekocht en deze niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast is er een innamepunt waar je jouw goederen kunt afgeven. En als je niet in staat bent om jouw aankoop zelf op te halen, biedt Boedelhuis ook een handige ophaalservice aan. Bovendien kun je bij Boedelhuis terecht voor woningontruiming en andere services op de bedrijfslocatie. Houd er wel rekening mee dat een afspraak verplicht is, zodat Boedelhuis jou de beste service kan bieden.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere diensten en faciliteiten heeft Boedelhuis ook unieke programma’s en kortingen. Zo kun je regelmatig profiteren van speciale kortingsacties voor kleding, boeken en meubels. Deze acties maken het winkelen bij Boedelhuis nog aantrekkelijker. Bovendien beoordelen klanten Boedelhuis gemiddeld met maar liefst 4.7 van de 5 sterren. De positieve recensies worden vaak gekenmerkt door de goede prijzen en de vriendelijke eigenaar.

Wil je meer weten over Boedelhuis woningontruiming Leiden? Bezoek dan hun Facebook-pagina of neem een kijkje op onze website voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Zuid-Holland. Boedelhuis is dé ideale kringloopwinkel in Leiden waar je duurzaam kunt shoppen en geweldige tweedehands schatten kunt vinden. Ga vandaag nog op avontuur en ontdek wat Boedelhuis te bieden heeft!

47 gedachten over “Kringloopwinkel Boedelhuis woningontruiming Leiden.”

 1. ★★★★★

  A modest but decent mid-sized thrift warehouse shop that has a bit of everything except a rather impressive collection of tableware and antique objects. Love going there and viewing the items from time to time.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Boedelhuis was recommended to us by the real estate agent after the death of our sister-in-law. The emptying went completely as agreed, delivered neat and clean. Reliable and excellent Rob&Yvonne

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Voor de doorgewinterde kringloopliefhebber. Zeer aantrekkelijke prijzen! Een zeer aantrekkelijke collectie. Als toerist in Leiden had iedereen lovende woorden over deze winkel. Hierbij kan ik me nu dus ook helemaal aansluiten. De eigenaar is een zeer servicegerichte man. Wanneer ik weer in Leiden terug ben, zal deze winkel zonder meer weer op het programma staan!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een hele fijne organisatie met vriendelijke mensen die het ouderlijk huis van onze ouders bezemschoon hebben ontruimd voor een alleszins redelijke prijs. Waar nodig was er goed overleg. Wij kunnen het Boedelhuis van harte adviseren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Boedelhuis Leiden is prettig om mee samen te werken. Ze hebben verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail en begrip voor de omstandigheden bij het ontruimen van een woning.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  We have been coming to this great address for more than 20 years, where you can always find good stuff at very reasonable prices. This is a very nice store with honest people.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Het Boedelhuis in Leiden cleared our parental home and delivered it very neat and clean, which really lifted a burden from our shoulders. Highly recommended

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Dit is een kleine maar nog transparante en vooral eerlijk, echte, ouderwetse kringloopwinkel. De eigenaar is een ondernemende maar gemoedelijke man die ik langzaam samen ons bewegend door de jaren (zelfs decennia) heen grijs zag worden, net alsikzelf natuurlijk ook niet ‘onaangeraakt’ bleef…. Het is er bovendien gewoon gezellig, men is bv niet benauwd om je geinteresseerd te begroeten en een vriendelijke blik toe te werpen wanneer je binnenkomt. De ruimte ligt werkelijk helemaal volgestouwd met interessante 2e handsartikelen die met een zekere logica ingedeeld zijn en de beste man rekent verdraaid ‘mooie’ prijzen af, het is dan ook duidelijk geen ‘geldwolf’ maar iemand die ‘zijn slag slaat op internet’ met boedelspullen en de kringloopzaak er wellicht puur voor de lol bij doet (het lijkt me namelijk echt iemand die graag met mensen omgaat) en natuurlijk voor een beetje ‘financiele aanvulling op de dagelijkse kost’ natuurlijk, we zijn tenslotte allemaal mensen binnen een ‘op geld georienteerde maatschappij’. Zijn nog grijzere ‘vervanger’ is al even schappelijk trouwens: ‘goede mensen’ trekken weer andere goede mensen aan he, zo gaan dat tussen mensen. Het is verbazingwekkend wat er in de toch relatief kleine ruimte allemaal nog wel niet te vinden is en het is erg prettig dat je in je achterhoofd van tevoren al weet dat je niet het vel over de oren wordt getrokken wanneer je besluit om iets aan te schaffen. Ja, ik ga daar met plezier naartoe, met ook heel wat meer plezier dan naar de chagrijnen van de kringloopsupermarkt ‘Het Warenhuis’ in dezelfde stad, wat een wereld van verschil tussen twee bedrijven die dezelfde spullen slijten… De aimabele en redelijke prijzen rekenende eigenaar van Het Boedelhuis krijgt u op de koop toe! ;)…

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Boedelhuis woningontruiming Leiden.. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Boedelhuis woningontruiming Leiden.. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Bij het ontruimen van het huis van mijn schoonmoeder heb ik rondbgebeld en viel mijn keuze op het boedelhuis van Houcine. De prettige en persoonlijke manier van benaderen viel op. Tijdens het leeghalen van het huis was prettig overleg. Belangrijk vind ik. De wijze hoe dit huis is opgeleverd verdient een compliment. Topwerk. Ik ben er zeer tevreden over. Een aanrader om dit Boedelhuis Leiden in te schakelen. Erik Henzen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij Boedelhuis woningontruiming Leiden.. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Alleenstaande vrouw naar verpleeghuis, dus huis moest ontruimt worden, wij hebben daar het boedelhuis voor gevraagd, zij hebben dit zo netjes en discreet gedaan , kon echt niet beter . Alles netjes volgens afspraak en voor een schappelijke prijs echt top.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Boedelhuis woningontruiming Leiden.. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Boedelhuis woningontruiming Leiden.. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Last week I used the services of the Boedelhuis Leiden for a house clearance. Clear agreements, good service and perfectly delivered!!

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Het Boedelhuis aan de Oude Vest is een gezellige zaak om te snuffelen en rond te kijken en wij vinden er altijd wel iets van onze gading .

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Reliable address, that is why he has been there for thirty years. Very reasonable with his prices (unlike some others!) and gives two months guarantee on electronics.

  Beantwoorden
 19. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Boedelhuis woningontruiming Leiden.. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 20. ★★★★★

  Omdat er zo vaak nieuwe spullen binnenkomen loop ik hier een paar keer per week binnen. Leuk sfeertje, erg mooie prijzen! Score tot nu toe: Digitale piano, jaren zestig electrische gitaar, jaren 50 keukentafel, jaren 40 gasoventje, bankschroef, vijlen, beitels, schuurmachine, Sony boxen, leren jas, etc., etc.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter