Kringloopwinkel Doorgeefwinkel De Ontsporing

Ontdek tweedehands schatten in Leiden bij Doorgeefwinkel De Ontsporing: boeken, inrichting, kleding. Duurzaam winkelen elke woensdag en zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een prachtig initiatief!! Je kunt hier spullen brengen en ook gratis meenemen als je wilt ⚘ Jaren geleden werd deze winkel opgericht door één persoon. Elke week stond hij alleen in de winkel en heeft er alles aan gedaan om deze tot een succes te maken. Er zijn Regels van Respect in de winkel. Soms zijn er bezoekers die deze regels aan hun laars lappen.. Dat is heel erg jammer. Ga vooral zelf een keertje kijken & ervaar het zelf 😉 ❤ ✌ 🍒”

Peace & Love (Wat wil jij?)

“Ik was de eerste keer en kreeg veel kleding in maat S, met een nieuw uiterlijk, ik vond het erg leuk. De mensen die er werken zijn aardig, ik vond het leuk. Er zijn ook veel oude dingen die je niet kunt gebruiken. Ook is er speelgoed voor de kinderen, spelletjes, spulletjes voor in huis en boeken.. Er is genoeg om van te genieten”

AAT Love

“Niet zeker waar de negatieve beoordelingen vandaan komen, mooie plek en vriendelijke mensen. Aangezien alles gratis is, moeten mensen die klagen over de “viesheid” gewoon naar een gewone winkel gaan en hun mond houden.”

mohini bla

Meer reviews lezen…

Doorgeefwinkel De Ontsporing: Een Duurzame Schat in Leiden

Bij Doorgeefwinkel De Ontsporing in Leiden kunnen zowel bewoners als bezoekers van de stad genieten van een unieke ervaring. Deze bijzondere kringloopwinkel streeft ernaar om duurzaamheid te bevorderen door middel van hergebruik van goederen. Doorgeefwinkel De Ontsporing is gevestigd aan de Bielsenstraat 1b, 2316 KA Leiden, en is geopend op woensdag van 13:00 tot 15:00 uur en op zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur.

Wat is er te vinden bij Doorgeefwinkel De Ontsporing?

Doorgeefwinkel De Ontsporing biedt een gevarieerd assortiment aan tweedehands goederen, waaronder boeken, huis- en inrichting, en kleding. Door spullen een tweede leven te geven, draagt de winkel bij aan een meer duurzame samenleving. Of je nu op zoek bent naar een goed boek om te lezen, meubels om je huis mee in te richten, of trendy kleding, je vindt het allemaal bij De Ontsporing.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Doorgeefwinkel De Ontsporing?

Bij het bezoeken van Doorgeefwinkel De Ontsporing zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel op andere dagen gesloten is. Plan je bezoek dus goed in en kom op woensdag of zaterdag langs. Daarnaast is het handig om te weten dat De Ontsporing ook een eigen werkplek heeft waar mensen terecht kunnen voor het repareren of opknappen van spullen. Dit maakt De Ontsporing niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een centrum voor creativiteit en vakmanschap.

Unieke programma’s en andere diensten

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Doorgeefwinkel De Ontsporing ook een aantal unieke programma’s en services aan. Elke week kunnen bezoekers genieten van een heerlijke veganistische maaltijd in het eetcafé, dat elke woensdag vanaf 19.00 uur geopend is. Dit is een geweldige gelegenheid om anderen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Bovendien kun je de ontwikkelingen van De Ontsporing volgen op hun Facebook-pagina, waar je op de hoogte blijft van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Doorgeefwinkel De Ontsporing is een waardevolle toevoeging aan de kringloopwinkels in Leiden. Met hun inzet voor duurzaamheid en hun unieke programma’s, biedt De Ontsporing niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een plek om te genieten van een gemeenschap die streeft naar een groenere toekomst. Plan je bezoek, ontdek de schatten die wachten om herontdekt te worden en draag bij aan een duurzamere wereld.

Kringloop Leiden

9 gedachten over “Kringloopwinkel Doorgeefwinkel De Ontsporing”

 1. ★★★★☆

  Have something you dont need anymore or are looking for some clothes or books (they have other stuff too) but everything is free!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Wat een prachtig initiatief!! Je kunt hier spullen brengen en ook gratis meenemen als je wilt Jaren geleden werd deze winkel opgericht door een persoon. Elke week stond hij alleen in de winkel en heeft er alles aan gedaan om deze tot een succes te maken. Er zijn Regels van Respect in de winkel. Soms zijn er bezoekers die deze regels aan hun laars lappen.. Dat is heel erg jammer. Ga vooral zelf een keertje kijken & ervaar het zelf

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Its been a while since i went there. But allways very sympathetic. Nice to know that they are still in town. Leiden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  I was the first time and got a lot of size S clothes, with new appearance, I liked it a lot. The people who work there are kind, I liked it. There are also a lot of old things that you cant use . There are also toys for children , games , things for the home and books .. There are plenty of things to enjoy

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Not sure where the negative reviews come from, nice place and friendly people. Considering everything is for free, people complaining about the dirtiness should just go to a regular shop and shut up.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Opdringerige en schreeuwende bewoners/medewerkers. En de spullen zijn nog te vies om aan te pakken en het stinkt er.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Zeer agressieve medewerkers/bewoners. Uit het niets wordt je van achteren vastgepakt in de houtgreep en gesommeerd de winkel te verlaten. Zomaar, zonder aanleiding. Waar slaat dat nou op?

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter