Kringloopwinkel Bennie’s Old Things

Ontdek unieke vintage schatten bij Bennie’s Old Things in Leiden – kleding, meubels en meer voor de duurzame shopper.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:30-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-21:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloopwinkel van weleer; veel spullen, weinig echt gesorteerd, maar juist daardoor extra charmant. Je vindt er van alles; goed en slecht, maar altijd leuk! Olijke eigenaar met duidelijke passie voor zijn winkel. Dat je hier en daar een euro meer betaald is niet gek, gegeven de locatie middenin de binnenstad. Leuk, juist vanwege de factor “weet niet wat je gaat aantreffen””

J. Vahl

“Coole selectie van alles, van meubels tot vinyl. De moeite van het bekijken waard, je zult zeker iets vinden dat je zoekt!”

Claire Dwyer

“Koele, slordige, enorme, bescheiden van buitenaf gebruikte winkel met prachtige oude schatten, perfect om in te bladeren”

Laura (Lurrdurr)

Meer reviews lezen…

Ontdek Bennie’s Old Things: dé kringloopwinkel in Leiden

Bennie’s Old Things is dé plek in Leiden waar je terecht kunt voor een unieke selectie tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3,9 sterren op indebuurt, op basis van 27 Google-beoordelingen, is deze kringloopwinkel een absolute aanrader voor liefhebbers van vintage en duurzaam winkelen. Gelegen aan de Haarlemmerstraat 52 in Leiden, verwelkomt Bennie’s Old Things je graag voor een bijzondere winkelervaring.

Wat kun je naar Bennie’s Old Things brengen?

Bij Bennie’s Old Things kun je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt maar waar iemand anders nog plezier van kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, decoratieve items, boeken en nog veel meer. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je bovendien het milieu te ontlasten. Het is de ideale manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd anderen te helpen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Bennie’s Old Things?

Bij het winkelen bij Bennie’s Old Things is het belangrijk om je ogen open te houden en goed te inspecteren wat je wilt kopen. Hoewel de meeste spullen in goede staat verkeren, kan het voorkomen dat sommige items wat gebruikssporen hebben. Wees dus kritisch en zorg ervoor dat je precies weet wat je koopt. Het personeel bij Bennie’s Old Things staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Vergeet ook niet om regelmatig terug te komen, want het assortiment verandert voortdurend!

Hoe werkt Bennie’s Old Things?

Bij Bennie’s Old Things kun je gewoon binnenlopen en op je gemak rondkijken tussen de verschillende afdelingen. Het is een winkel waar je altijd iets bijzonders kunt vinden, of je nu op zoek bent naar een vintage meubelstuk, een uniek kledingstuk of een leuke decoratie voor in huis. De winkel hanteert ruime openingstijden, dus er is altijd wel een moment waarop je kunt langskomen. Op maandag is Bennie’s Old Things geopend van 12:30 uur tot 18:00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op donderdag is de winkel zelfs open tot 21:00 uur, en op zaterdag kun je langskomen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Let wel op dat de winkel op zondag gesloten is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Bij Bennie’s Old Things kun je niet alleen terecht voor het kopen van tweedehands spullen, maar ook voor andere unieke programma’s en services. Zo organiseert de winkel regelmatig workshops en evenementen op het gebied van upcycling en creativiteit. Daarnaast biedt Bennie’s Old Things speciale kortingen voor studenten en ouderen. Het is de ideale plek om nieuwe vaardigheden te leren, mensen te ontmoeten en tegelijkertijd te genieten van duurzaam winkelen.

Ga voor meer informatie over Bennie’s Old Things naar https://www.kringloop-info.nl/leiden-zuid-holland. Ontdek deze fantastische kringloopwinkel en geef oude spullen een nieuw leven!

30 gedachten over “Kringloopwinkel Bennie’s Old Things”

 1. ★★★★☆

  Probably the largest thrift shop at the very center of Leiden. Crazy range of items from postcards to tableware to clothes to furniture. Doesnt have a significant presence of electronics but other than that, you can basically find everything a home would need.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Bennie’s Old Things. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Bennie’s Old Things. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Bennie’s Old Things. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een kringloopwinkel van weleer; veel spullen, weinig echt gesorteerd, maar juist daardoor extra charmant. Je vindt er van alles; goed en slecht, maar altijd leuk! Olijke eigenaar met duidelijke passie voor zijn winkel. Dat je hier en daar een euro meer betaald is niet gek, gegeven de locatie middenin de binnenstad. Leuk, juist vanwege de factor weet niet wat je gaat aantreffen

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Bennie’s Old Things. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Bennie’s Old Things. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter