Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer

Ontdek betaalbare tweedehands schatten in Hattem bij Kringloop Twice in a Lifetime, van kleding tot meubels en speelgoed.

Aanbod

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel waar je lekker kan snuffelen en goede spullen nog in overvloed liggen! Erg vriendelijk personeel dat je probeert te helpen waar dit kan! Kom hier zeker terug!”

Jasper

“Af en toe goed zoeken, want niet alles is op ieder moment erg geordend, maar het assortiment is erg groot, en natuurlijk tegen kringloopwinkelprijzen.”

Vincent van der Tuin

“Geen design kringloopwarenhuis, maar wel fijn geprijsd. Veel keus in LPs, CDs en boeken. Vriendelijke ontvangst.”

RR VdM

Meer reviews lezen…

Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer: De perfecte plek voor tweedehands schatten in Hattem

Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer is een unieke kringloopwinkel gevestigd in Hattem. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren is deze winkel zeker een bezoekje waard. Gelegen aan de Populierenlaan 3, 8051 DA Hattem, is het gemakkelijk te vinden en toegankelijk voor iedereen.

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer ben je welkom om bijna alles wat nog in goede staat verkeert naar de winkel te brengen. Denk aan kleding, meubels, boeken, elektronica, speelgoed en nog veel meer. Door jouw spullen naar de kringloop te brengen, geef je ze een tweede kans en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Het is altijd spannend om te struinen door de schatten die de kringloopwinkel te bieden heeft. Bij Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Controleer altijd of de spullen in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Dit zorgt ervoor dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat met je nieuwe aankopen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer heeft een uniek programma genaamd “Ophalen in de winkel”. Dit betekent dat je ervoor kunt kiezen om jouw aankopen in de winkel op te halen, wat handig is als je geen mogelijkheid hebt om grote items zelf te vervoeren. Bovendien is de ingang rolstoeltoegankelijk, wat de winkel voor iedereen toegankelijk maakt. Houd er wel rekening mee dat de winkel alleen contant geld accepteert.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede scala aan tweedehands artikelen, biedt Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer ook unieke programma’s en kortingen aan. Houd hun Facebook-pagina en Twitter-account in de gaten voor actuele aanbiedingen en evenementen. Daarnaast kunnen de promoties en nieuwe voorraad ook via hun YouTube-kanaal worden gevolgd.

Voor meer informatie over Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer, bezoek hun website https://www.kringloop-info.nl/gelderland/hattem/. Hier vind je aanvullende informatie, openingstijden en andere details over deze geweldige kringloopwinkel in Hattem.

Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer is de beste plek om tweedehands schatten te ontdekken in Hattem. Kom langs, breng je spullen en geniet van een duurzame winkelervaring die elke keer weer een verrassing biedt!

26 gedachten over “Twice in a Lifetime, Kringloop & Meer”

 1. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Twice in a Lifetime, & Meer. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Twice in a Lifetime, & Meer. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel waar je lekker kan snuffelen en goede spullen nog in overvloed liggen! Erg vriendelijk personeel dat je probeert te helpen waar dit kan! Kom hier zeker terug!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Twice in a Lifetime, & Meer. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik denk dat er misschien mooie spullen te koop zijn. Helaas is het zon rommeltje, dat je flink moet graven om iets te vinden.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Uitgebreide kringloopwinkel met hartelijke ontvangst en, het mooiste van alles, heerlijk eten en drinken. Lekkere koffie en lunch gehad.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Twice in a Lifetime, & Meer. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Twice in a Lifetime, & Meer. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Af en toe goed zoeken, want niet alles is op ieder moment erg geordend, maar het assortiment is erg groot, en natuurlijk tegen kringloopwinkelprijzen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter