Kringloopwinkel De Rode Beer in Wapenveld

Bezoek Kringloopwinkel De Rode Beer in Wapenveld voor duurzame tweedehands schatten: boeken, meubels, kleding en meer. Open woensdag en vrijdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop met veal variatie. Tevens met gescheiden meubel, brocante, kleding, keuken, kinder en electro afdeling met leuke spullen. Ook worden er kerst en winter spullen hoek gemaakt. Met een groot succes! Vriendelijk personeel! Koffie, thee of choclademelk en cake staan altijd klaar tegen een kleine vergoeding top gewoon!”

Nico Klomp

“Zo hoort een kringloop. Echt geweldig! Mijn complimenten! Aardige mensen die graag willen helpen en zin hebben in hun werk. Nette winkel, goed ingericht. En de prijzen zijn echt geweldig! Beter kan niet!”

Joshua Oostveen

“Fijne kringloop, vriendelijke vrijwilligers, bijna altijd druk tot heel druk, ik kom hier regelmatig. Het kleding gedeelte is wat mij betreft een beetje te krap opgezet. Groot stuk met antieke spullen.”

M H

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Rode Beer: Duurzaam Winkelen in Wapenveld

Als je op zoek bent naar een duurzame winkelervaring, dan ben je bij Kringloopwinkel De Rode Beer in Wapenveld aan het juiste adres. Deze kringloopwinkel, gelegen aan Lagestraat 25, 8191 LN, is een ware schat voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met openingstijden op woensdag en vrijdag, kun je jezelf onderdompelen in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel De Rode Beer?

Bij Kringloopwinkel De Rode Beer kun je terecht met een breed scala aan items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek, speelgoed en gereedschap. Het assortiment is gevarieerd en de winkel verwelkomt donaties van kwalitatief goede en gebruikte spullen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De Rode Beer?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Neem de tijd om de verschillende afdelingen te verkennen en kijk goed naar de kwaliteit en staat van de items. Sommige spullen kunnen wat slijtage vertonen, maar dat draagt vaak bij aan hun charme. Wees ook alert op eventuele aanbiedingen of kortingen die de winkel biedt.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Rode Beer?

Het concept van een kringloopwinkel is gebaseerd op duurzaamheid en hergebruik. Bij Kringloopwinkel De Rode Beer worden gedoneerde spullen zorgvuldig gesorteerd en geprijsd voordat ze in de winkel worden geplaatst. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt om sociale programma’s en andere initiatieven te ondersteunen.

Unieke programma’s en faciliteiten

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Kringloopwinkel De Rode Beer ook een aantal unieke programma’s en faciliteiten. Ze hebben een efficiënt innamesysteem voor goederen, waar je jouw gebruikte items kunt achterlaten voor een nieuw leven. Daarnaast bieden ze ook een handige ophaalservice aan, voor het geval je grote of zware spullen wilt doneren.

Met een rolstoeltoegankelijke ingang zorgt Kringloopwinkel De Rode Beer ervoor dat iedereen welkom is in hun winkel. Betalingen kunnen eenvoudig worden gedaan met betaalpassen. Alles bij elkaar genomen, is Kringloopwinkel De Rode Beer echt een geweldige plek om duurzaam te winkelen en bij te dragen aan een circulaire economie.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel De Rode Beer of misschien andere kringloopwinkels in de provincie Gelderland verkennen? Bezoek dan deze handige link voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met Kringloop De Rode Beer via hun Facebookpagina.

57 gedachten over “Kringloopwinkel De Rode Beer in Wapenveld”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Rode Beer. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Fijne kringloop, vriendelijke vrijwilligers, bijna altijd druk tot heel druk, ik kom hier regelmatig. Het kleding gedeelte is wat mij betreft een beetje te krap opgezet. Groot stuk met antieke spullen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Zo hoort een kringloop. Echt geweldig! Mijn complimenten! Aardige mensen die graag willen helpen en zin hebben in hun werk. Nette winkel, goed ingericht. En de prijzen zijn echt geweldig! Beter kan niet!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan De Rode Beer. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Rode Beer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij De Rode Beer. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Rode Beer. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke kringloop met veal variatie. Tevens met gescheiden meubel, brocante, kleding, keuken, kinder en electro afdeling met leuke spullen. Ook worden er kerst en winter spullen hoek gemaakt. Met een groot succes! Vriendelijk personeel! Koffie, thee of choclademelk en cake staan altijd klaar tegen een kleine vergoeding top gewoon!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter