Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Zwolle

Bezoek Terre des Hommes Zwolle voor duurzaam shoppen van tweedehands kleding, speelgoed en meer. Steun kinderhulp projecten met elke aankoop.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Altijd fijn om even rond te kijken. De dames die op woensdagmiddag aanwezig zijn, zijn aardig en behulpzaam. Letten ook erg goed op, ivm Corona richtlijnen, dat de mandjes schoon zijn en dat de mensen netjes wachten totdat er ruimte is om naar binnen te mogen….complimenten. Tevreden met mijn aankopen 😊 …”

Alberdine Rijkenbarg

“Leuk klein winkeltje met leuke qualitatief altijd erg goede spullen voor een zacht prijsje. Boeken, speelgoed, spellen, puzzels heb er heel wat weg. Ligt aan drukke weg met betaald parkeren. Erg aardige mensen die er werken. In tegenstelling tot wat ik hier in de recensies las kun je er ook pinnen.”

Rafael S

“Mooie winkel met een enorm aanbod van tweedehands artikelen. De opbrengst van de winkel gaat naar Terre des Hommes, een organisatie die wereldwijd kinderuitbuiting stopt. De moeite waard om eens langs te gaan!”

Thomas Karsdorp

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Zwolle: Duurzaam en Sociaal Winkelen in de Hanzestad

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes winkel Zwolle?

Thomas a Kempisstraat 47 in Zwolle is de locatie van de Terre des Hommes winkel. Bij deze kringloop, Terre des Hommes winkel Zwolle genaamd, kan je verschillende tweedehandsartikelen kopen en doneren. Dus, als je hebt besloten om je kledingkast op te ruimen, speelgoed te sorteren, of je boekenverzameling te verkleinen, wees niet bang om Terre des Hommes Zwolle te bezoeken! Ze ontvangen graag jouw donaties, waarmee je niet alleen bijdraagt aan een duurzamere wereld, maar ook aan het ondersteunen van de projecten van Terre des Hommes om kinderen wereldwijd te helpen.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes winkel Zwolle?

De Terre des Hommes winkel in Zwolle biedt een gevarieerd assortiment aan tweedehandsartikelen van goede kwaliteit. Je kan er vinden wat je zoekt, zoals dames- en herenkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, kleine huishoudelijke artikelen en bric en brac. Wanneer je de kringloopwinkel bezoekt, is het belangrijk om oplettend te zijn en goed te controleren op eventuele beschadigingen of defecten. Dit helpt jou om ervoor te zorgen dat je met de beste kwaliteit tweedehands items naar huis gaat.

Hoe werkt Terre des Hommes winkel Zwolle?

Terre des Hommes winkel Zwolle is een kringloopwinkel met een sociaal doel. De opbrengst van de verkoop van tweedehandsartikelen in de winkel gaat rechtstreeks naar de projecten van Terre des Hommes. Op die manier draag je bij aan de ondersteuning van kinderen in nood over de hele wereld. Hun openingstijden zijn flexibel tijdens weekdagen en op zaterdag. Houd er rekening mee dat in deze winkel alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen geaccepteerd worden. Helaas worden creditcards niet geaccepteerd. Het goede nieuws is echter dat deze kringloopwinkel een rolstoelvriendelijke ingang heeft, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om de winkel te bezoeken.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het brede assortiment van tweedehandsartikelen biedt Terre des Hommes winkel Zwolle ook speciale programma’s en diensten aan. Zo hebben zij bijvoorbeeld een inname van goederen, zodat je gemakkelijk en zonder zorgen jouw donaties kunt afleveren. Bovendien hebben ze een zeer hoge klanttevredenheid, met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Terre des Hommes winkel Zwolle dan op Facebook en Instagram.

Terre des Hommes winkel Zwolle is onderdeel van Terre des Hommes Nederland. Ontdek de andere Terre des Hommes filialen in Nederland en draag bij aan een betere wereld door tweedehands te winkelen!

Keywords: kringloopwinkel Zwolle, kringloop Zwolle

10 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Zwolle”

 1. ★★★★★

  Kleine nette kringloop met een beperkt assortiment, vooral kleding, schoenen, spelletjes en wat andere snuisterijen. Zeer vriendelijke bediening, prima prijzen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Zwolle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Altijd fijn om even rond te kijken. De dames die op woensdagmiddag aanwezig zijn, zijn aardig en behulpzaam. Letten ook erg goed op, ivm Corona richtlijnen, dat de mandjes schoon zijn en dat de mensen netjes wachten totdat er ruimte is om naar binnen te mogen….complimenten. Tevreden met mijn aankopen

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Zwolle. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuk klein winkeltje met leuke qualitatief altijd erg goede spullen voor een zacht prijsje. Boeken, speelgoed, spellen, puzzels heb er heel wat weg. Ligt aan drukke weg met betaald parkeren. Erg aardige mensen die er werken. In tegenstelling tot wat ik hier in de recensies las kun je er ook pinnen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Zwolle. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Mooie winkel met een enorm aanbod van tweedehands artikelen. De opbrengst van de winkel gaat naar Terre des Hommes, een organisatie die wereldwijd kinderuitbuiting stopt. De moeite waard om eens langs te gaan!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter