Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid

Ontdek duurzaam winkelen in Zwolle Zuid bij Kringloop voor Red een Kind – geef je spullen een tweede kans!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Het is het goede doel. Klein goed voor een kind. Naast aximatras. Niet te grote winkel. Maar met sfeer en vriendelijke mensen. Duur nee. Heb je bruikbaar klein goed. Steun deze winkel. Met een kinder doel. Ding niet af. Want dat gaat van het doel af. Nu 2023. Sta er nog steeds achter. Kom ook eens hier kijken. Want ze hebben het hard nodig. En ze hebben goed spul. Parkeren geen probleem. Voor de winkel. En bij de bouwmarkt.”

general mobil

“Leuke kleinere kringloop om lekker rond te snuffelen. Er zijn geen banken/kasten of andere grote meubels te koop maar er is wel genoeg kleding, boeken en andere snuisterijen.”

Eva Joanne

“Toffe nette kringloop met aardige vrijwilligers. Opbrengst voor goed doel. Een van de weinige kringlopen met een echte crea-afdeling.”

alles vanellis

Meer reviews lezen…

Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid: Duurzaam Winkelen voor een Goed Doel

Wat kun je brengen naar Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid?

Ben je op zoek naar een plek om je tweedehands spullen een nieuw leven te geven? Breng ze naar Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid! Deze kringloopwinkel in Zwolle is gevestigd aan de George Stephensonstraat 7, 8013 NL. Je kunt hier terecht op dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Waar moet je op letten bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid?

Bij het rondsnuffelen in de Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid zul je versteld staan van het diverse aanbod. Van boeken tot meubels en van speelgoed tot kleding, er is voor ieder wat wils. Je kunt er zelfs huishoudelijke apparaten en huis- en inrichtingsartikelen vinden. Alles wat je hier koopt is duurzaam en draagt bij aan een beter milieu.

Hoe werkt Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid?

Deze kringloopwinkel wordt gerund door ongeveer 35 enthousiaste vrijwilligers. Alle opbrengsten uit de verkopen gaan naar Stichting Red een Kind, een internationale ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor kinderen in armoede en hun gemeenschappen. Door bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid te winkelen, draag je direct bij aan een betere toekomst voor deze kinderen.

Unieke programma’s, kortingen en service

Naast het ruime assortiment biedt Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid ook andere unieke programma’s, kortingen en services. Zo kun je hier niet alleen je tweedehands spullen inleveren, maar kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie in de koffiehoek. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot alle schatten die hier te vinden zijn.

Volg Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid op Social Media

Mis geen enkel nieuwtje over Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid en volg de winkel op Facebook en Instagram. Hier blijf je op de hoogte van de laatste updates en ontdek je de nieuwste items die in de winkel te vinden zijn.

Ben je geïnteresseerd in andere filialen van Stichting Red een Kind? Ontdek dan de 5 filialen in Nederland en steun dit geweldige initiatief.

Bij Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid kun je duurzaam winkelen voor een goed doel. Breng je tweedehands items mee, geniet van het diverse assortiment en draag bij aan de toekomst van kinderen in armoede.

28 gedachten over “Kringloop voor Red een Kind Zwolle Zuid”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Het is het goede doel. Klein goed voor een kind. Naast aximatras. Niet te grote winkel. Maar met sfeer en vriendelijke mensen. Duur nee. Heb je bruikbaar klein goed. Steun deze winkel. Met een kinder doel. Ding niet af. Want dat gaat van het doel af. Nu 2023. Sta er nog steeds achter. Kom ook eens hier kijken. Want ze hebben het hard nodig. En ze hebben goed spul. Parkeren geen probleem. Voor de winkel. En bij de bouwmarkt.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met voor Red een Kind Zwolle Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel voor Red een Kind Zwolle Zuid. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke kleinere kringloop om lekker rond te snuffelen. Er zijn geen banken/kasten of andere grote meubels te koop maar er is wel genoeg kleding, boeken en andere snuisterijen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan voor Red een Kind Zwolle Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter