Harry ’s Kringloophal in Zwolle

Ontdek duurzame schatten bij Harry’s Kringloophal Zwolle: kleding, meubels, apparaten en meer voor milieubewuste koopjesjagers! Bezoek ons nu.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:30-17:30
Dinsdag08:30-17:30
Woensdag08:30-17:30
Donderdag08:30-17:30
Vrijdag08:30-17:30
Zaterdag08:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ruime winkel, en vriendelijke verkoopsters(en verkopers). Vergeleken met een aantal andere kringlopen in de omgeving is het hier in de ochtenden soms zo rustig dat je na binnenkomst en groeten van de persoon achter de balie het gevoel bekruipt dat er ondertussen een wereldwijde zombie apocalypse heeft plaats gevondenπŸ«£πŸ˜…… Geniaal voor diegene die niet van de drukte houden! πŸ˜‰ Prijzen zijn inderdaad soms ‘apart’ te noemen. Zo kost bijv. een bepaald dvd setje hier al jaren 12,50€… terwijl het zelfde dvd setje, in de zelfde staat bij Harry op de deventerweg voor 3,00€ ligt πŸ‘€ (wat logischer is aangezien 8,99€ nieuw bij ene Bol). Het setje op de Rieteweg ligt er dus al bijna drie jaar mooi te zijn. Helaas ben ik niet het vragende type en doe gewoon alsof het er niet ligtπŸ˜„..maar goed.. ergens vind ik het ook wel een soort van grappig …😊en gelukkig is er achterin een mooi aanbod aan nog meer films en is er een mooi boeken gedeelte (zelfs met leestafel en een kopje koffie), dus ik zie de vvd (grapje) prijzen door de vingers hehe.πŸ˜… 5 Sterren”

Marlon Te Vrede

“Kringloop met een vriendelijke eigenaar. Ik was hier eens toen een klant probeerde te onderhandelen over de prijs. De verkoper deed een klein deel van de prijs af en er werd betaald. Ik was de volgende klant in de rij en zag dat de klanten voor mij 100 euro op de balie lieten vallen. De winkelbaas zag het niet want die draaide zich om om geld in de kassa achter hem te doen en de klanten draaiden weg met hun gekochte item en zagen het ook niet. Ik maakte iedereen er op attent, de winkelbaas gaf het geld aan de klant die zei als het geen Covid tijd was geweest hij de winkelbaas omhelst zou hebben zo blij was die. Ik hoefde mijn spulletjes niet te betalen……. dus iedereen blij.”

M H

“Buitengewoon een hele leuke, maar ook zeker gezellige kringloopwinkel!! Ik hou er van om lekker te snuffelen tussen de spulletjes en kleding ! Vriendelijk personeel, hele fijne sfeer! Spullen zijn goed geselecteerd en dan hebben we het over de leuke prijzen nog niet gehad ☺️ Kortom ik ben super enthousiast! Zeker een aanrader om is heen te gaan met de garantie dat je daarna zeker nog vaker gaat :)”

Mirjam Bouman

Meer reviews lezen…

Harry’s Kringloophal: De Duurzame Kringloopwinkel in Zwolle

Harry’s Kringloophal, gevestigd aan de Deventerstraatweg 8 in Zwolle, is een geliefde kringloopwinkel in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is deze winkel erg populair onder liefhebbers van tweedehands shoppen. Ben je benieuwd wat Harry’s Kringloophal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Wat kun je naar Harry’s Kringloophal brengen?

Bij Harry’s Kringloophal kun je allerlei spullen inleveren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door jouw spullen een tweede leven te geven, draag je actief bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Harry’s Kringloophal?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het altijd slim om goed op de prijs en de kwaliteit te letten. Harry’s Kringloophal staat bekend om de scherpe prijzen, maar het is altijd verstandig om de staat van het product goed te bekijken. De vriendelijke medewerkers van Harry’s Kringloophal staan altijd klaar om je te helpen en hebben veel kennis van de producten in de winkel.

Hoe werkt Harry’s Kringloophal?

Bij Harry’s Kringloophal kun je zowel in de winkel als online terecht. Er is een unieke bezorgservice en je kunt zelfs op dezelfde dag je aankopen laten leveren. Daarnaast biedt Harry’s Kringloophal ook services op bedrijfslocaties aan. Het is handig om te weten dat je in deze winkel alleen contant kunt betalen, maar er ook betaalpassen en contactloos mobiel betalen mogelijk is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Harry’s Kringloophal heeft een aantal unieke programma’s en services die het winkelen nog leuker maken. Zo kun je gebruik maken van de buiten-afhaalservice en online prijsopgaven. Ook is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. Daarnaast organiseert Harry’s Kringloophal regelmatig leuke acties en kortingen, waar je jouw voordeel mee kunt doen.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates rondom Harry’s Kringloophal? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Harry’s Kringloophal – Deventerstraatweg is slechts één van de filialen van Harry’s Kringloophal. Ontdek ook de andere filialen verspreid door Nederland.

Winkeladres: Deventerstraatweg 8, 8012 AH Zwolle Openingstijden: Maandag t/m zaterdag, 08:30-17:30 uur

Geniet van een duurzaam winkelavontuur bij Harry’s Kringloophal in Zwolle!

248 gedachten over “Harry ’s Kringloophal in Zwolle”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Harry’s hal. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hele leuke kringloop. Lijkt klein als je binnenkomt maar is enorm groot. Hele leuke spullen en niet duur. Ook mooie kerstpulletjes in een aparte ruimte. Wij komen zeker terug.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Het is een kringloop waar je langer de tijd voor moet nemen. Ik kom er zelf graag voor de kleding (regelmatig half geld). Altijd vriendelijk geholpen bij de kassa.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Kringloop met een vriendelijke eigenaar. Ik was hier eens toen een klant probeerde te onderhandelen over de prijs. De verkoper deed een klein deel van de prijs af en er werd betaald. Ik was de volgende klant in de rij en zag dat de klanten voor mij 100 euro op de balie lieten vallen. De winkelbaas zag het niet want die draaide zich om om geld in de kassa achter hem te doen en de klanten draaiden weg met hun gekochte item en zagen het ook niet. Ik maakte iedereen er op attent, de winkelbaas gaf het geld aan de klant die zei als het geen Covid tijd was geweest hij de winkelbaas omhelst zou hebben zo blij was die. Ik hoefde mijn spulletjes niet te betalen……. dus iedereen blij.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ruime winkel, en vriendelijke verkoopsters(en verkopers). Vergeleken met een aantal andere kringlopen in de omgeving is het hier in de ochtenden soms zo rustig dat je na binnenkomst en groeten van de persoon achter de balie het gevoel bekruipt dat er ondertussen een wereldwijde zombie apocalypse heeft plaats gevonden … Geniaal voor diegene die niet van de drukte houden! Prijzen zijn inderdaad soms apart te noemen. Zo kost bijv. een bepaald dvd setje hier al jaren 12,50 … terwijl het zelfde dvd setje, in de zelfde staat bij Harry op de deventerweg voor 3,00 ligt (wat logischer is aangezien 8,99 nieuw bij ene Bol). Het setje op de Rieteweg ligt er dus al bijna drie jaar mooi te zijn. Helaas ben ik niet het vragende type en doe gewoon alsof het er niet ligt ..maar goed.. ergens vind ik het ook wel een soort van grappig … en gelukkig is er achterin een mooi aanbod aan nog meer films en is er een mooi boeken gedeelte (zelfs met leestafel en een kopje koffie), dus ik zie de vvd (grapje) prijzen door de vingers hehe. 5 Sterren

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Lekker kringloopje! Genoeg parkeerplekken, ruime opstelling en een leuke mix tussen oude en nieuwe spullen. Ik vond de jongeman achter de kassa zeer vriendelijk. Ik kom zeker nog eens terug wanneer ik in de buurt ben.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Volle kringloop met zowel tweedehands als nieuwe artikelen. De prijzen zijn soms wel hoog voor iets wat gewoon tweedehands is. Voor mij dan toch een reden om een kringloop verder te fietsen.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Lijkt klein als je binnenkomt maar loopt diep door. Niet groot wel volledig qua aanbod. Het was heel erg koud in de winkel, niet fijn om lekker rond te snuffelen. Een beetje warmte houdt de mensen langer binnen en zien ze vaak meer wat ze dan toch overwegen te kopen. Ik ben snel weggegaan, te koud. Prijzen zijn netjes zover ik bekeken heb. Decoratie is mooi maar helaas niet te koop .

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Meest onvriendelijke kringloop in Zwolle. Ga regelmatig kringloopwinkels af om rond te kijken maar nog nooit zon bedorven sfeer gevoeld.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij Harry ’s hal. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Eigenlijk kom ik hier elk jaar wel een keer, al eens kunstgras gehaald, maar als je iets anders zoekt… het zal er zijn…

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met Harry’s hal. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Bij binnenkomst lijkt de winkel klein maar loop je uiteindelijk door dan zie je pas hoe groot het is. Dat was erg verrassend. Ze hadden een ruim assortiment, voor ieder wat wils en de kleding en meubels zagen er op het oog wel goed uit. Ik vond de prijzen wat tegenvallen, erg dure cds en ik vond ook Action lijmpatronen waar ze 1 voor vroegen (terwijl die bij de Action nieuw 0,89 kosten geloof ik). Ondanks de prijzen toch wel leuke schatten gevonden.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter