Kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle

Ontdek duurzame koopjes bij Tweedekanswinkel Moerkapelle – Boeken, meubels, kleding en meer met hoge beoordelingen in Zuid-Holland.

Adres & contact

 • kringloop Tweedekanswinkel Moerkapelle
  Nijverheidstraat 6a, 2751 GR Moerkapelle
 • Telefoonnummer:
 • Website: tweedekanswinkel.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag18:30-21:00
WoensdagGesloten
Donderdag18:30-21:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zojuist 3 shoppers vol met vazen, potten, dvd’s en nieuwe en goeduitziende boeken gebracht. Vraag ik of ik 2 boeken voor mijn kinderen mag uitzoeken in ruil voor deze 3 overvolle tassen met mooie spullen waar zij weer geld aanverdienen en dan is dat teveel gevraagd. Dat vind ik jammer!! Ik breng hier zo’n 3 keer per jaar spullen waar ze geld aan kunnen verdienen. Denk dat ik het volgende keer maar op een weg geef site zet. Overigens de meneer die mij hielp met het aannemen van de spullen en net nieuw hier was, was super vriendelijk, hij weet hoe hij met klanten om moet gaan!”

Stephanie

“Een uitermate gezellige zaal waar zoals de naam al doet vermoeden veel spullen staan , die een tweede kans krijgen en door middel van verkoop de opbrengst naar een goed doel gaat. Deze ruimte is voor iedereen toegankelijk , ook voor mensen met een smalle beurs. Ligt midden in het centrum van het mooie en gezellige Moerkapelle. Is aan te bevelen!”

André Hoogerwerf

“Leuke kringloop met ruim assortiment. Spullen staan wel wat verspreid en soms wat onoverzichtelijk maar de lage prijsjes maken veel goed. Weinig open en dus druk als het wel open is. Geen invalide parkeerplaats. Behulpzaam personeel.”

Rens Velden, van der

Meer reviews lezen…

Tweedekanswinkel Moerkapelle: Duurzaam Winkelen in Zuid-Holland

Tweedekanswinkel Moerkapelle is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Moerkapelle, Zuid-Holland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is deze winkel geliefd bij zowel locals als bezoekers van buitenaf. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten bij deze kringloopwinkel? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar Tweedekanswinkel?

Bij Tweedekanswinkel Moerkapelle kun je allerlei spullen inleveren. Ze staan open voor diverse items, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen of te doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het bezoeken van Tweedekanswinkel is het belangrijk om alert te zijn. Ondanks dat de winkel regelmatig wordt gecontroleerd, is het mogelijk dat er items tussen het assortiment zitten die niet meer in goede staat verkeren. Controleer daarom altijd de kwaliteit van de producten voordat je ze aanschaft. Ook is het handig om te weten dat de winkel op dinsdag, donderdag en zaterdag geopend is. Bekijk de exacte openingstijden via deze link.

Hoe werkt Tweedekanswinkel?

Tweedekanswinkel Moerkapelle zorgt ervoor dat tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. De winkel neemt niet alleen gebruikte goederen aan, maar verkoopt ze ook voor een betaalbare prijs. De inname van goederen is een van de diensten die de winkel aanbiedt. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw ongebruikte spullen een tweede kans geven.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast de reguliere kringloopactiviteiten, biedt Tweedekanswinkel Moerkapelle ook een aantal unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale verkoopacties waarbij je extra korting ontvangt op geselecteerde items. Daarnaast hebben ze rolstoelvriendelijke voorzieningen zoals een ingang en parkeerplaats.

Volg Tweedekanswinkel op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg dan Tweedekanswinkel Moerkapelle op Facebook! Hier vind je updates, interessante posts en leuke video’s over deze kringloopwinkel.

Tweedekanswinkel Moerkapelle is een geweldige plek om rond te snuffelen en unieke tweedehands vondsten te ontdekken. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en draag bij aan een duurzame samenleving. Kom snel langs op het adres Nijverheidstraat 6a, 2751 GR Moerkapelle. We hopen je snel te zien!

142 gedachten over “Kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke goed gesorteerde kringloopwinkel met meerdere verdiepingen. De aanwezige medewerkers waren vriendelijk. Helaas is het op internet geadverteerde aanbod niet in de winkel aanwezig, net zoals de medewerkers die hier dan over gaan.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke kringloop met ruim assortiment. Spullen staan wel wat verspreid en soms wat onoverzichtelijk maar de lage prijsjes maken veel goed. Weinig open en dus druk als het wel open is. Geen invalide parkeerplaats. Behulpzaam personeel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij Tweedekanswinkel Moerkapelle. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Erg leuke kringloopwinkel met fantastisch personeel. Je wordt hier altijd zo vriendelijk geholpen, geweldig!! Ik kom er graag

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Tweedekanswinkel Moerkapelle. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter