kringloopwinkel Waddinxveen

Ontdek tweedehands schatten in Kringloopwinkel Waddinxveen – kleding, meubels, en meer voor een duurzame en voordelige winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Slaag hier altijd klein maar fijn! Wilde spullen doneren blijkbaar moest dit via de achterkant dit wist ik niet, dus kwam via de hoofdingang ik gaf aan nog een x terug te komen omdat ik nog meer in mijn auto had, personeel keek me aan en bood geen hulp aan dit terwijl ik zwanger was erg jammer eenmaal terug voor de 2e lading stond er een personeels lid heel neerbuigend te vertellen dat ik de achteringang dus niet kon vinden… Erg jammer daarna niet meer terug gekomen sindsdien. Gewoon naar.”

Pascalle Broekhuizen

“Ik raad deze winkel aan! Zeer vriendelijk personeel! Ik vond de bank leuk en de medewerker heeft hem weggeschoven zodat ik de bank van alle kanten kon zien! Ook de thuisbezorging was erg snel! Er is niet veel ruimte in de winkel, maar het leek me dat alle dingen perfect zijn geregeld en je alles gemakkelijk kunt zien. De bank is als nieuw, onze dochter is er erg blij mee en wij ook! Nogmaals heel erg bedankt! Top!πŸ‘πŸ€©”

Aleksandra Zakharova

“Zeer goede ervaringen met deze winkel. Niet als kopende klant maar zijn zeer goed geholpen met het leegruimen van een woning. Duidelijke afspraken gemaakt die goed worden nagekomen, zeer plezierige ervaring.”

Paul Uijtewaal

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel Waddinxveen: een gezellige winkel vol mogelijkheden

Bent u op zoek naar een leuke en betaalbare winkelervaring? Breng dan een bezoek aan Kringloopwinkel Waddinxveen. Gelegen aan Passage 39 in Waddinxveen, biedt deze kringloopwinkel een scala aan hoogwaardige tweedehands artikelen. Met ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag, kunt u op uw gemak rondsnuffelen in deze sfeervolle winkel.

Wat kunt u meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Waddinxveen kunt u verschillende soorten goederen inleveren. Heeft u kleding die u niet meer draagt? Of heeft u huishoudelijke apparaten, boeken, speelgoed of meubels die u wilt doneren? Dan kunt u deze tijdens de openingstijden bij ons inleveren. Door uw ongebruikte spullen aan ons te schenken, draagt u bij aan een duurzame samenleving en helpt u degenen in nood.

Waar moet u op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Waddinxveen is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de artikelen zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om de items zelf te inspecteren. Controleer op eventuele beschadigingen, vlekken of defecten. Daarnaast is het handig om de prijs in de gaten te houden, aangezien prijzen in een kringloopwinkel kunnen variΓ«ren.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Waddinxveen werkt volgens een vrijwilligersmodel. Het vriendelijke personeel, waar de klanten vaak positief over spreken, staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten. De opbrengst van de verkoop in de winkel gaat naar het opvangtehuis voor kinderen van seksueel misbruik op de Filipijnen, dus elke aankoop draagt bij aan dit goede doel.

Naast geweldige koopjes en een breed assortiment biedt Kringloopwinkel Waddinxveen ook een aantal unieke programma’s en diensten aan. Zo kunt u gebruikmaken van de bezorgservice, waarbij uw aankopen veilig bij u thuis worden afgeleverd. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om uw goederen op te halen, wat erg handig kan zijn als u geen manier heeft om ze zelf te vervoeren. Ook is er een innamepunt aanwezig, zodat u uw overbodige spullen gemakkelijk kunt afleveren.

Social media en meer informatie

Bent u benieuwd naar het laatste nieuws en updates van Kringloopwinkel Waddinxveen? Volg hen dan op Facebook om op de hoogte te blijven van duurzaam tweedehands winkelen en andere interessante ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over Woord en Daad en hun andere vestigingen in Nederland? Ontdek dan de 30 filialen van Woord en Daad in ons land.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel Waddinxveen en geniet van een unieke winkelervaring. Met een ruim assortiment, vriendelijk personeel en de mogelijkheid om bij te dragen aan het goede doel, is dit de ideale plek om duurzaam te winkelen. Tot snel aan de Mercuriusweg in Waddinxveen!

39 gedachten over “kringloopwinkel Waddinxveen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik raad deze winkel aan! Zeer vriendelijk personeel! Ik vond de bank leuk en de medewerker heeft hem weggeschoven zodat ik de bank van alle kanten kon zien! Ook de thuisbezorging was erg snel! Er is niet veel ruimte in de winkel, maar het leek me dat alle dingen perfect zijn geregeld en je alles gemakkelijk kunt zien. De bank is als nieuw, onze dochter is er erg blij mee en wij ook! Nogmaals heel erg bedankt! Top!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Zeer goede ervaringen met deze winkel. Niet als kopende klant maar zijn zeer goed geholpen met het leegruimen van een woning. Duidelijke afspraken gemaakt die goed worden nagekomen, zeer plezierige ervaring.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Waddinxveen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Waddinxveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Waddinxveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende bezoek aan Waddinxveen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een redelijke kringloopwinkel. Sommig personeel is wel aardig. De eigenaren daarentegen minder. Norse mensen. De prijzen zijn wel redelijk, soms aan de hoge kant. Even zo reactie: Je kan niet op een antwoord van een review reageren namelijk. Ik kom er met enige regelmaat. Nu eens een review geschreven. Een 2 jaar geleden, de eigenaresse deed alles behalve aardig tegen haar klanten. Snauwde je af, alsof je gek was. Vond ik niet kunnen. Daarnaast hoor ik van meerdere mensen, dat ze deze kringloopwinkel aan de dure kant vinden. Dat komt misschien omdat het particulier is?

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Lots of choices, Friendly staff and affordable stuff. Highly recommended! We will come back here soon! Definitely worth 5 stars

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  The most organized Kringloopwinkel Ive been in. Cashier and staff very friendly and helpful. Lots of items in good condition.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Kwam binnen en een goedendag kon er niet vanaf lekker klant vriendelijk personeel leek wel dat ze er geen zin in hadden. Een hele rommelige winkel best vol gepropt aan de dure kant met hun producten. Er zijn betere kringloopwinkels in de buurt

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter