Woord en daad Kringloopwinkel in Waddinxveen

Vind tweedehands kleding, meubels, boeken en meer bij Woord en Daad Kringloop in Waddinxveen voor duurzaam shoppen. Doneer en koop!

Aanbod

In het kort:

“Mooie kringloopwinkel met een goed doel. Alleen wat ik jammer vind, dat het alleen t.b.v kinderen in de Filippijnen het goede doel krijgen. Terwijl er ook elders in de wereld (b.v. Afrika) veel leed is die hulp behoeven. Zou mooi zijn als dit eens wordt afgewisseld. Maar goed. Als het beleid dit niet toelaat, dan is het zo. Hoop dat jullie nog lang bestaan. Echter moeten niet de prijzen omhoog gaan”

FFF

“Leuke kringloopwinkel met goede prijzen. Is er altijd wel erg druk, zeker veel personeel. Dat kan wel eens storend zijn. Daarnaast missen er artikelen naar mijn mening, uiteraard is het maar net wat je binnen krijgt. Maar zo vind ik dat er bijvoorbeeld maar weinig beeldjes etc zijn.”

Luca van Delden

“Fantastische kringloop. Erg groot en ik vind er altijd alles wat ik zoek + meer. Alle categorieen zijn vertegenwoordigd naar mijn idee. De prijzen zijn laag en eerlijk. Dit is een van de betere kringlopen, waar je vaker een middagje komt shoppen.”

Manon Vogels

Meer reviews lezen…

Woord en Daad Kringloopwinkel: Dé Plek voor Duurzaam Winkelen in Waddinxveen

Heb je je ooit afgevraagd wat je allemaal kunt meenemen naar een kringloopwinkel? Bij Woord en Daad Kringloopwinkel in Waddinxveen ben je van harte welkom om verschillende items in te leveren. Of je nu oude kleding, meubels, boeken of elektronica hebt die je niet langer nodig hebt, deze kringloopwinkel staat open voor donaties.

Bij Woord en Daad Kringloopwinkel kun je een zeer compleet assortiment verwachten. Deze sfeervolle winkel, volledig gerund door vrijwilligers, biedt een breed scala aan producten. Van kleding tot huisraad, je zult hier zeker iets vinden dat bij je past. Wat deze kringloopwinkel extra bijzonder maakt, is dat de opbrengst van de verkoop naar een goed doel gaat. Het geld wordt gebruikt om een opvangtehuis voor kinderen van seksueel misbruik op de Filipijnen te ondersteunen. Door hier te winkelen, draag je dus bij aan een betere toekomst voor deze kinderen. En dat maakt het winkelen een stuk leuker!

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het altijd verstandig om op bepaalde zaken te letten. Controleer bijvoorbeeld of de items die je wilt kopen in goede staat zijn. Soms kunnen tweedehands items wat gebruikssporen hebben, maar het is belangrijk dat ze nog steeds functioneel zijn. Elke aankoop die je hier doet helpt niet alleen het goede doel, maar is ook een duurzame keuze. Door tweedehands items een nieuw leven te geven, verminder je de vraag naar nieuwe productie en draag je bij aan het verminderen van afval.

Hoe werkt Woord en Daad Kringloopwinkel eigenlijk? De winkel is gevestigd aan de Mercuriusweg in Waddinxveen en is op bepaalde dagen geopend. Tijdens de openingstijden kun je gemakkelijk je spullen hier afleveren. Woord en Daad Kringloopwinkel biedt ook andere diensten en faciliteiten, zoals een bezorgservice, inname van goederen en een ophaalservice. Deze extra services maken het nog gemakkelijker om je bijdrage te leveren aan het goede doel.

Mis ook geen enkele update over Woord en Daad Kringloopwinkel. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de activiteiten. Ook kun je via social media meer te weten komen over duurzaam winkelen en hoe dit een positieve impact kan hebben op onze maatschappij.

Woord en Daad Waddinxveen is een onderdeel van Woord en Daad en er zijn in totaal 30 filialen van deze organisatie in Nederland. Als je meer wilt ontdekken over dit kringloopconcept, bezoek dan de officiële website voor meer informatie.

Bezoek Woord en Daad Kringloopwinkel in Waddinxveen en ervaar zelf de gezellige sfeer en het ruime assortiment. Jouw bijdrage maakt een verschil voor kwetsbare kinderen en zorgt ervoor dat duurzaam winkelen steeds meer mensen aanspreekt. Laten we samen werken aan een betere wereld, terwijl we genieten van al het moois dat de kringloopwinkel te bieden heeft.

Let op: Grotere foto’s van het assortiment zijn te bekijken via de link dus kijk hier naar de officiële website van Woord en Daad Kringloopwinkel.

107 gedachten over “Woord en daad Kringloopwinkel in Waddinxveen”

 1. ★★★★★

  Mooie kringloopwinkel met een goed doel. Alleen wat ik jammer vind, dat het alleen t.b.v kinderen in de Filippijnen het goede doel krijgen. Terwijl er ook elders in de wereld (b.v. Afrika) veel leed is die hulp behoeven. Zou mooi zijn als dit eens wordt afgewisseld. Maar goed. Als het beleid dit niet toelaat, dan is het zo. Hoop dat jullie nog lang bestaan. Echter moeten niet de prijzen omhoog gaan

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Fantastische kringloop. Erg groot en ik vind er altijd alles wat ik zoek + meer. Alle categorieen zijn vertegenwoordigd naar mijn idee. De prijzen zijn laag en eerlijk. Dit is een van de betere kringlopen, waar je vaker een middagje komt shoppen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel met goede prijzen. Is er altijd wel erg druk, zeker veel personeel. Dat kan wel eens storend zijn. Daarnaast missen er artikelen naar mijn mening, uiteraard is het maar net wat je binnen krijgt. Maar zo vind ik dat er bijvoorbeeld maar weinig beeldjes etc zijn.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Woord en daad . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Prachtige tweede hands winkel. Wel nieuwe mooie kaarten, postzegels, ect. Vriendelijk behulpzaam personeel. Nette keurige winkel. Je slaat er altijd wel een slag. Nieuw of tweedehands. Super!! Alles voor t goede doel!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Woord en daad . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Zeer fijne kringloop winkel aardige mensen en leuke prijsjes en zelfs aanbiedingen nu 2 keer al geweest en ga zeker vaker komen

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Mooie leuke kringloop met voor ieder wat wils. Goede prijzen worden gehanteerd, worden ook enkele nieuwe spulletjes verkocht door een bedrijfje. Die zijn wel wat duurder dan kringloop spulletjes.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter