Kringloopwinkel Tweedehandsshop Wilma

Ontdek unieke tweedehands vondsten en antiek bij Tweedehandsshop Wilma in Sommelsdijk – uw bestemming voor verborgen schatten met goede beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Tweedehandsshop Wilma: Dé plek voor jouw tweedehands schatten in Sommelsdijk

Wil jij graag op zoek gaan naar unieke tweedehands items en antiek? Dan ben je bij Tweedehandsshop Wilma, gevestigd aan de Westelijke Achterweg 40 in Sommelsdijk, aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 3.0/5 sterren, is deze winkel een favoriete bestemming voor liefhebbers van kringloopwinkels in de omgeving.

Wat kun je brengen naar de Tweedehandsshop Wilma?

Tweedehandsshop Wilma verwelkomt graag tweedehands goederen en antiek. Ben je bezig met het opruimen van je zolder, kasten of garage en kom je spullen tegen die je niet meer gebruikt? Dan kun je deze items doneren aan de winkel. Het is een geweldige manier om ruimte vrij te maken in je huis en tegelijkertijd een ander blij te maken met jouw ongebruikte spullen.

Waar moet je op letten bij Tweedehandsshop Wilma?

Bij het zoeken naar schatten bij Tweedehandsshop Wilma is het belangrijk om alert te zijn en op details te letten. Neem de tijd om de aangeboden items zorgvuldig te inspecteren. Controleer bijvoorbeeld of alle onderdelen aanwezig zijn en of er eventuele beschadigingen zijn. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en ga je naar huis met kwalitatieve producten.

Hoe werkt de Tweedehandsshop Wilma?

Tweedehandsshop Wilma is een kringloopwinkel die wordt gerund door één persoon. Je kunt er terecht voor een gevarieerd aanbod aan antiek en tweedehands goederen. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een vriendelijke medewerker die je graag helpt bij het vinden van je gewenste items. De winkel is geopend van {opening hours}, dus je hebt alle tijd om rustig rond te snuffelen en unieke schatten te ontdekken.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Tweedehandsshop Wilma biedt meer dan alleen een ruim en gevarieerd aanbod. Ze hebben ook interessante programma’s en kortingen om het winkelen nog leuker te maken. Zo organiseren ze regelmatig speciale evenementen, zoals themadagen of uitverkoopacties. Houd hun website in de gaten voor aankomende events.

Bovendien kun je bij Tweedehandsshop Wilma profiteren van uitstekende klantenservice en deskundig advies. De medewerker staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van het perfecte item voor jou.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke kringloopwinkel in Sommelsdijk, breng dan zeker een bezoek aan Tweedehandsshop Wilma. Hier vind je niet alleen de leukste tweedehands schatten, maar ook een warm welkom en uitstekende service. Happy shopping!

2 gedachten over “Kringloopwinkel Tweedehandsshop Wilma”

Laat hieronder een review achter