Kringloopwinkel Woord en Daad in Middelharnis

Ontdek duurzaam winkelen bij Woord en Daad in Middelharnis – tweedehands spullen voor een goed doel en een beter milieu.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een leuke, nette en grote kringloopwinkel met een groot en breed aanbod van goede en waardevolle spullen voor schappelijke prijzen. Zeker de moeite waard. En veel enthousiaste vrijwilligers voor een goed doel.”

George Orwell

“Een fijne zaak waar we eigenlijk steeds vaker komen en al diverse mooie artikelen (stoelen en eetkamer tafel) heb kunnen kopen voor erg nette prijzen. Gewoon regelmatig een kijkje nemen en je laten verrassen.”

jeroen snoek

“Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Alles is schoon, het ruikt fris en de spullen staan overzichtelijk opgesteld. Hele aardige vrijwilligers en de prijzen zijn ook vriendelijk 😉 …”

Erica de Ruijter

Meer reviews lezen…

Woord en Daad Middelharnis: De Duurzame Kringloopwinkel

Ben je op zoek naar een plek waar je tweedehands spullen kunt kopen en tegelijkertijd iets goeds doet voor het milieu en de gemeenschap? Dan is Kringloopwinkel Woord en Daad in Middelharnis de ideale bestemming voor jou. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan tweedehands artikelen, waaronder boeken, meubels, kleding, muziek, speelgoed en nog veel meer. Combineer duurzaam winkelen met het steunen van een goed doel door bij Woord en Daad Middelharnis te winkelen.

Spullen brengen en laten ophalen

Wil je graag spullen doneren aan de kringloopwinkel? Bij Woord en Daad Middelharnis kun je tijdens de openingstijden je gebruikte goederen inleveren. Het wordt op prijs gesteld als je de spullen zo schoon mogelijk aanlevert. Daarnaast biedt de winkel ook een ophaalservice voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om de spullen zelf te brengen. Voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak kun je contact opnemen met de winkel.

Wat kun je vinden bij Woord en Daad Middelharnis?

De winkel heeft een breed assortiment aan tweedehands artikelen. Of je nu op zoek bent naar een goed boek, praktisch gereedschap, leuke meubels of een mooie outfit, je vindt het allemaal bij Woord en Daad Middelharnis. Duurzaam winkelen is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook de mogelijkheid om unieke items te scoren tegen een betaalbare prijs.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het aanbieden van tweedehands artikelen, biedt Woord en Daad Middelharnis ook diverse unieke programma’s, kortingen en services. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor grote aankopen, een koffiehoek waar je kunt genieten van een drankje tijdens het winkelen en een handige inname van goederen. Daarnaast hanteert de winkel betaalpassen en contactloos mobiel betalen, wat het winkelen nog makkelijker maakt.

Volg Woord en Daad Middelharnis op social media

Mis geen enkele update over Woord en Daad Middelharnis en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen van de kringloopwinkel. Volg ze op Facebook en laat je inspireren door de bijzondere vondsten en aanbiedingen.

Bezoek Woord en Daad Middelharnis

Kringloopwinkel Woord en Daad Middelharnis is gevestigd aan de Zernikeweg 43, 3241 MG Middelharnis. De winkel is rolstoelvriendelijk, zowel qua ingang als parkeergelegenheid. Bekijk de openingstijden voordat je een bezoek brengt. Ben je klaar om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere wereld? Kom dan langs bij Woord en Daad Middelharnis en ontdek de schatten die op je wachten.

Bezoek de website van Kringloopwinkel Woord en Daad Middelharnis voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod.

Ontdek ook de andere filialen van Woord en Daad verspreid over Nederland.

30 gedachten over “Kringloopwinkel Woord en Daad in Middelharnis”

 1. ★★★★★

  terrible store, we bought a wardrobe for a large sum, it was delivered disassembled, when we folded it it turned out to be broken, the shelves with things fell on the child, and the mother, the mother has a hematoma on her forehead, when we asked to return it, they said that it was ours guilt. I don t recommend buying there, terrible store and service!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Geen heel grote kringloop, maar ik heb er toch regelmatig mooie vondsten gedaan. Redelijke prijzen en er zijn heel veel vrijwilligers om je te helpen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Very clean, and good usable stuff. Cycle that is slightly better than the average. Decent prices, friendly people. Take some finds home with you regularly.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fijne zaak waar we eigenlijk steeds vaker komen en al diverse mooie artikelen (stoelen en eetkamer tafel) heb kunnen kopen voor erg nette prijzen. Gewoon regelmatig een kijkje nemen en je laten verrassen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Woord en Daad. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Alles is schoon, het ruikt fris en de spullen staan overzichtelijk opgesteld. Hele aardige vrijwilligers en de prijzen zijn ook vriendelijk

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Woord en Daad. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter