Kringloop ’t Pakhuus in Middelharnis

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop ’t Pakhuus in Middelharnis: tweedehands boeken, meubels, en meer – steun goede doelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie kringloopwinkel voor elk wat wils Kleding schoon en spullen heel en netjes geordend. Gezellig een kopje koffie voor klein prijsje Vriendelijke mensen Super 😊”

Lia van Gurp

“Je kunt er altijd leuke oude en gebruikte spullen van goede kwaliteit kopen en je ontmoet er hele aardige mensen die de verkoop in goede banen leiden.”

Veronika K

“Gezellige kringloop! Let op de openingstijden, 1e en 3e zaterdag van de maand open. Google past dit niet aan. Dat is vervelend.”

Betty Troost

Meer reviews lezen…

Kringloop ’t Pakhuus: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Middelharnis

Kringloop ’t Pakhuus is een kringloopwinkel die gevestigd is aan de Molenweg 16 in Middelharnis. Als onderdeel van de Sionkerk in Middelharnis, werken zij uitsluitend met vrijwilligers. Het doel van hun kringloop is tweeledig: een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor de aflossing van het kerkgebouw, terwijl een ander deel wordt geschonken aan een weeshuis in Nigeria. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren heeft Kringloop ’t Pakhuus een goede reputatie in de regio.

Wat is er te vinden bij Kringloop ’t Pakhuus?

Kringloop ’t Pakhuus heeft een ruim assortiment met onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding en speelgoed. In hun winkel met een oppervlakte van circa 450 m² vind je tweedehands spullen die zeker de moeite waard zijn om een nieuw leven te geven. Door tweedehands spullen te kopen bij Kringloop ’t Pakhuus, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van tweedehands producten biedt Kringloop ’t Pakhuus ook andere diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij hen goederen inleveren die zij vervolgens in de winkel kunnen aanbieden. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, en nog veel meer. Daarnaast heeft het ’t Pakhuus een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Kringloop ’t Pakhuus op social media

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloop ’t Pakhuus, kun je hen volgen op Facebook. Hier vind je regelmatig updates en nieuws over nieuwe producten en evenementen. Volg hen dus zeker om niets te missen!

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Middelharnis? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/middelharnis-zuid-holland/. Hier vind je een overzicht van alle kringloopwinkels in Middelharnis en kun je eenvoudig zien welke winkels er nog meer in de buurt zijn.

Ga eens langs bij Kringloop ’t Pakhuus in Middelharnis en ontdek het plezier van duurzaam tweedehands winkelen!

34 gedachten over “Kringloop ’t Pakhuus in Middelharnis”

 1. ★★★★★

  Went to the door today April 23rd. It said online that it was open. 12 people in front of the door and the door was closed. Very bad thing.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Gezellige kringloop! Let op de openingstijden, 1e en 3e zaterdag van de maand open. Google past dit niet aan. Dat is vervelend.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ’t Pakhuus. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ’t Pakhuus. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Jammer. Er staat dat jullie geopend zijn maar helaas voor niks naar Middelharnis gekomen. Zouden jullie het misschien goed aan kunnen geven op de site? Of een telefonisch nummer waar jullie op te bereiken zijn.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Pakhuus. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter