Kringloopwinkel Tweedehands winkel ’t Stoofje

Ontdek duurzaam shoppen bij ’t Stoofje in Oudenbosch voor kwaliteit tweedehands goederen, van kleding tot vintage en speelgoed.

Adres & contact

  • kringloop Tweedehands winkel ’t Stoofje
    Stoofstraat 13, 4731 HW Oudenbosch
  • Telefoonnummer: 0165 313 078
  • Website: hetstoofje.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:30-15:30
Donderdag13:30-15:30
Vrijdag13:30-15:30
Zaterdag13:30-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Duurzaam winkelen in Oudenbosch bij tweedehands winkel ’t Stoofje

’t Stoofje is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het charmante Oudenbosch. Als je op zoek bent naar een leuke en duurzame winkelervaring, dan ben je bij ’t Stoofje aan het juiste adres. Met een gevarieerd assortiment en een aantal unieke diensten en faciliteiten, is deze kringloopwinkel zeker een bezoekje waard.

Wat kun je meenemen naar ’t Stoofje?

Bij ’t Stoofje kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar gereedschappen, huis- en inrichting, kleding of speelgoed, de kans is groot dat je hier iets interessants zult vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens duurzaam!

Waar moet je op letten bij het winkelen in ’t Stoofje?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Hoewel veel spullen nog in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om te controleren op eventuele beschadigingen of mankementen. Ook kan het zinvol zijn om te kijken naar de oorspronkelijke prijs, zodat je een idee hebt van hoeveel je kunt besparen. Het personeel bij ’t Stoofje helpt je graag met eventuele vragen en kan je adviseren bij het maken van je keuze.

Hoe werkt ’t Stoofje?

’t Stoofje is geopend op woensdag tot en met zaterdag. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag en zondag gesloten is. Je kunt ’t Stoofje bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Tijdens je bezoek kun je genieten van een heerlijk kopje koffie in de gezellige koffiehoek. ’t Stoofje biedt ook een programma voor speciale kortingen en heeft regelmatig leuke acties.

Volg ’t Stoofje op social media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij ’t Stoofje? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook om niets te missen. Via de social media kanalen van ’t Stoofje blijf je op de hoogte van nieuwe aanwinsten, evenementen en andere interessante ontwikkelingen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Breng dan zeker een bezoek aan tweedehands winkel ’t Stoofje in Oudenbosch. Ontdek de schatten die hier te vinden zijn en geniet van een duurzame winkelervaring. Kringloopwinkels in Oudenbosch bieden een unieke kans om vintage items en andere tweedehands producten te vinden, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

Laat hieronder een review achter