Kringloopwinkel Oudenbosch

Ontdek duurzaam shoppen in Oudenbosch bij Kringloopwinkel De Groene Roos – kleding, meubels, elektronica en boeken. Beoordeeld met 4.8 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Het is een heel leuk winkeltje heel gezelllig en heel veel splulletjes. Elke keer een nieuw leuk thema, je weet nooit wat je te wachten staat.”

Leontine Reijerse

“Goedkoop en gezellig heb je iets speciaals nodig altijd even vragen die dames doen er alles aan dat te regelen!!”

jack roks

“Ontzettend leuk!”

Zon Netje

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Oudenbosch: Duurzaam winkelen in Oudenbosch

De kringloopwinkel “De Groene Roos” is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame producten in Oudenbosch. Gevestigd aan West Vaardeke 74, 4731 MD Oudenbosch, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands artikelen, variërend van kleding tot elektronica en meubels. Met zijn gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren is Kringloopwinkel Oudenbosch zeker een bezoekje waard!

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Oudenbosch kan je jouw herbruikbare spullen een nieuw leven geven. Heb je kleding die je niet meer draagt, maar nog in goede staat verkeert? Of misschien heb je meubels, elektronica of boeken die je niet langer nodig hebt? Breng ze naar de kringloopwinkel! Ze zullen je dankbaar zijn voor je donatie en deze items zullen weer beschikbaar zijn voor anderen die er behoefte aan hebben.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Wanneer je gaat winkelen bij Kringloopwinkel Oudenbosch, is het belangrijk om op kwaliteit en functionaliteit te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het toch raadzaam om zelf de staat van de items te controleren. Controleer bijvoorbeeld of kleding geen vlekken of scheuren heeft en of elektronica naar behoren werkt. Door kritisch te zijn tijdens het winkelen, ben je er zeker van dat je met kwalitatieve producten naar huis gaat.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Oudenbosch werkt volgens het principe van hergebruik en recycling. Wanneer je een item koopt bij de kringloopwinkel, geef je het een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. De opbrengst van de verkoop wordt vaak gebruikt voor goede doelen en sociale projecten. Het winkelpersoneel bij Kringloopwinkel Oudenbosch is deskundig en helpt je graag bij het vinden van de juiste items en beantwoordt al je vragen over het reilen en zeilen van de winkel.

Unieke programma’s, kortingen en services

Kringloopwinkel Oudenbosch biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan, waaronder:

  • Plaatsen: Als je geïnteresseerd bent in het vinden van andere kringloopwinkels in Noord-Brabant, kan je de website van PlacesNL bezoeken voor meer informatie.
  • Sociale media: Kringloopwinkel Oudenbosch is actief op Facebook en Twitter, waar je op de hoogte kunt blijven van nieuws, evenementen en kortingen.
  • Lokale informatie: Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, inclusief Oudenbosch, kan je terecht op de website van https://www.kringloop-info.nl.

Kom naar Kringloopwinkel Oudenbosch en ontdek een schat aan unieke tweedehands artikelen. Door te winkelen in deze geweldige kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar geniet je ook van de vele voordelen van hergebruik!

4 gedachten over “Kringloopwinkel Oudenbosch”

  1. ★★★★★

    Het is een heel leuk winkeltje heel gezelllig en heel veel splulletjes. Elke keer een nieuw leuk thema, je weet nooit wat je te wachten staat.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter